Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Skaistuma kalendārs pavasarim. Aprīļa procedūras mājas apstākļos

Redakcija
Redakcija

Martā aizsākām skaistuma kalendāru pavasarim, kas palīdz katrai sievietei pēc garajiem un nogurdinošajiem ziemas mēnešiem ar pavisam vienkāršiem paņēmieniem un darbībām atgūt formu un sajusties pavasarīgi vieglai. Šoreiz iepazīstināsim jūs ar aprīlī veicamajiem pasākumiem, lai jūs uzziedētu tāpat kā pavasara pirmie ziedi!

SLAIDINAM FIGŪRU

Arī aprīļa mēnesī uzturam jābūt vitamīniem bagātam. Dažādot to var ar dīgstiem, žāvētiem augļiem, sēkliņām, riekstiem un skābpiena produktiem. Sābpiena produktu dzērieni, stap citu, palīdz ne tikai atrisināt gremošanas trakta problēmas, bet arī atjauno sievietes intīmo mikrofloru. Bez tam tas ir unikāls kalcija un olbaltumu avots.

DOMĀJAM PAR VESELĪBU

Cilvēkiem, kuri cieš no polinozes, aprīļa mēnesī profilaktiskos nolūkos ieteicams uzsākt lietot pretalerģijas līdzekļus. Bez alerģijas uz ziedputekšņiem, āda var arī nepatīkami reaģēt uz sauli. Lai no tā izvairītos, neaizmirstiet lietot kosmētiskos līdzekļus, kuru sastāvā ir UV aizsargfiltrs.

APRĪĻA MĒNEŠA SKAISTUMKOPŠANA

Šajā periodā ieteicams 2 reizes dienā tīrīt seju ar skābu losjonu:

Losjona pagatavošanai nepieciešams:

1 ēdamnkaote saspiestu bērza pumpuru un jauno lapiņu,
1/4 tējkarote borskābes,
1/2 glāze verdoša ūdens,
1 tējkarote medus,
2 tējkarotes spirta vai degvīna.

Losjona pagatavošana

Saspiestus bērzu pumpurus un lapiņas aplej ar verdošu ūdeni un atstāj ievilkties uz stundu. Pēc tam pievieno medu un degvīnu, maisa, līdz medus izkusis. Gatavu izkāš un iepilda tīrā pudelītē. Lieto divas reizes dienā- no rīta un vakarā.

Ķermeņa maska aprīļa mēnesim

Ņemiet tumšo šokolādi, izkausējiet karstā ūdens peldē, pievienojiet saldo krējumu (attiecībā 1:1). Uzklājiet šo maisījumu uz gurniem, vēdera, augšdelmiem. Apziestās vietas aptiniet ar pārtikas plēvi. Paturiet pusstundu, pēc tam noņemiet plēvi un noskalojiet masku ar siltu ūdeni.

PIEŠĶIRAM SAVAI GAITAI MUNDRUMU

Kļūst siltāks un daudzi jau nolikuši savas cepures skapju plauktos. Patiesībā ir īstais laiks mainīt imidžu, piemēram, izveidot jaunu frizūru vai pārkrāsot matus citā tonī.

Ja ir grūti piespiest sevi nodarboties ar sportu, veltiet vairāk laika pastaigām. Pastaiga sportiskā solī svaigā gaisā ne tikai paaugstina imunitāti un stiprina sirds un asinsvadu sistēmu, bet arī labvēlīgi ietekmē sejas ādas krāsu un stāvokli kopumā.

Tām, kurām patīk dejot, ieteicams apmeklēt kādu deju skolu vai kursus. Sabiedrība, mūzika un iespēja atslēgties no ikdienas problēmām atbrīvo no miegainības jau pirmajās nodarbības minūtēs.

Uzziediet kopā ar pirmajiem pavasara ziediem!

Noderīgi! Skaistuma un veselības rokasgrāmata pavasarim

Nezāles, dārzeņu laksti un ziedi ir 100% vitamīnu un minerālvielu lādiņš un brīnišķīgs enerģijas avots mūsu organismam.

Grāmata Zaļās receptes. Diedzējumi, nezāles, dārzeņu laksti, ziedi, ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC, ir par zaļumiem un pamošanos no ziemas miega. Tajā piedāvātas oriģinālu ēdienu receptes un sniegti padomi, kā mājas apstākļos pareizi diedzēt dīgstus, kā un kādas nezāles ievākt agri pavasarī, kurus lakstus un ziedus izvēlēties ēšanai.