Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Stipras iedarbības sejas maskas no dabīgiem līdzekļiem

Dažādas viegli pagatavojamas sejas masku receptes. Tās attīrīs, tonizēs, mitrinās, baros ādu un uzlabos tās krāsu.

Biezpiena maska (lieliski mitrina ādu)

Lai saglabātu ādas mitrumu, lieto mitrinošus krēmus un 2-3 reizes nedēļā pagatavo biezpiena masku. Karoti biezpiena smaisa ar karoti piena. Biezpienam var pievienot tējkaroti medus vai dažus pilienus citronu sulas. Masku liek uz notīrītas sejas un tur 15-20 minūtes. Noskalo ar siltu ūdeni un ieziež seju ar mitrinošu krēmu.

Kosmētiskais kokteilis (uzlabo ādas krāsu un tonusu)

Ēdamkaroti krējuma samaisa ar ēdamkaroti sīki sagrieztu un krietni saspaidītu pētersīļu zaļumu, pievieno tējkaroti augu eļļas un 10 pilienus A vitamīna. Masku liek uz notīrītas sejas un tur 20 minūtes. Noskalo ar siltu ūdeni.

Rūgušpiena maska (lieliski attīra un baro ādu)

Rūgušpienu nedaudz uzslida un rūpīgi samaisa ar raugu tā, lai veidotos ne paŗāk bieza putriņa. Masu klāj uz sejas un kakla, ļauj izžūt un notīra ar siltu pienu. Liekot masku vairākas reizes nedēļā, āda drīz vien kļūs maiga un zīdaina.

Attīroša maska

Ēdamkarotei alus rauga pievieno pusēdamkaroti jogurta, pa 1 tējkarotei citronu, aplesīnu un burkānu sulas un 1 tējkaroti olīveļļas. Rūpīgi samaisa. Maska piemērota visiem ādas tipiem. Sevišķi labi ietekmē sausu ādu, tikai jāpievieno 2 tējkarotes olīveļļas. Ja āda ir taukaina- eļļu nepievieno vispār. Masku tur uz sejas 20 minūtes, pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni.

     [+] [-]

, 2010-08-14 14:40, pirms 14 gadiem
vai kāda ir mēģinājusi tās maskas gatavot?

     [+] [-]

, 2010-08-14 14:43, pirms 14 gadiem
man patīk, ka var šādi izlsaīt interesantas lietas, ko pavekt pašas spēkiem un nevis veikalā pirkt

     [+] [-]

, 2010-08-14 14:53, pirms 14 gadiem
šito es ar gribētu pamēģināt