Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


3 dabīgu dezodorantu receptes. Pagatavo pati

Ja vēlaties uz visiem laikiem aizmirst par iekaisušām padusēm, iemācieties dezodorantu pagatvot paši. Piedāvājam 3 pamatreceptes, kuras, pievienojot dažādas ēteriskās eļļas, iespējams variēt, pagatavojot dabīgus un veselībai nekaitīgus dezodorantus gan sievietēm, gan vīriešiem.

1. RECEPTE

Nepieciešams:

3 ēdamkarotes mandeļu eļļas,
3 pilieni lavandas eļļas,
3 pilieni rozmarīna eļļas,
3 pilieni citrona eļļas,
1 ēdamkarote bišu medus.

Kā pagatavot:

Bišu vasku izkausē un sajauc ar mandeļu eļļu. Pievieno ēteriskās eļļas. Visas sastāvdaļas labi samaisa, iepilda tīrā pudelītē un novieto vēsā vietā.

2. RECEPTE

Nepieciešams:

2,5 ēdamkarotes bišu vaska,
0,5 ēdamkarotes kakao eļļas,
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas,
15 pilieni timiāna ēteriskās eļļas,
15 pilieni rozmarīna ēteriskās eļļas,
3 pilieni rīcineļļas.

Kā pagatavot:

Bišu vasku izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno kakao eļļu un pārējās sastāvdaļas. Visu rūpīgi izmaisa, ielej tīrā dezodoranta (ķermeņa atsvaidzinātāja) pudelītē un novieto aukstā vietā.

3. RECEPTE

Nepieciešams:

1 g bišu vaska,
28 g kakao eļļas,
28 g kokosriekstu eļļas,
1 g rīcineļļas,
1 tējkarote greipfrūta sēklu ekstrakta,
1 tējkarote tējas koka eļļas,
2 tējkarotes lavandas eļļas,
1 tējkarote rozmarīna ēteriskās eļļas,
8 pilieni mirres ēteriskās eļļas.

Kā pagatavot:

Bišu vasku izkausē karsta ūdens peldē. Pievieno kakao eļļu, tad pārējās sastāvdaļas. Visu rūpīgi izmaisa, iepilda tukšā tīrā dezodoranta pudelītē un novieto vēsā vietā.

NODERĪGI KNIFIŅI

- Šīs ir vislabākās pudelītes dezodorantu iepildīšanai.

- Salvija lieliski nomāc nepat'[ikamās smakas un tajā pat laikā neaizsprosto poras. To ēteriskās eļļas pievienošana dezodorantam, piešķirs tam vieglu, taču noturīgu citrusa aromātu, kas būs jūtams visas dienas garumā.

- Patīkamu aromātu dezodorantam piešķir jasmīna, greipfrūta, ingvera, ciedru, ciprešu, salvijas un citrona notis.

- Marantas pulveris labi uzsūc mitrumu, tāpēc to droši var pievienot dezodorantiem.

Ieskaties! Noderīgi!

Grāmatā Tavam skaistumam, ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC, piedāvāti skaistumkopšanas līdzekļi no svaigiem produktiem, kurus, iespējams, atradīsiet arī savā virtuvē. Jūs varat būt skaista visu gadu, jo Narinē Nikogosjana izstrādājusi receptes gan ziemai un pavasarim, gan vasarai un rudenim. Viņas ieteiktie dabiskie skaistumkopšanas līdzekļi nav dārgi, un tos var pagatavot pat ātrāk nekā 10 minūtēs. Vai jūsu pieliekamajā ir medus? Samaisiet to ar dažiem sasmalcinātiem valriekstiem, un iegūsiet juteklisku, aromātisku abrazīvo krēmu taukainai ādai. Tumšos lokus ap acīm mazinās biezpiens, bet mandeļu eļļa mitrinās sasprēgājušās lūpas.

Autore piedāvā arī receptes dažādām zodiaka zīmēm, piemēram, sievietei Skorpionam maigā maska, pagatavota no greipfrūta, olas dzeltenuma un medus, atjauninās sejas ādu pat pēc vēla nakts pasākuma.

Narinē Nikogosjana ir cēlusies no senas armēņu dzimtas, kurā sievietes vienmēr ir izmantojušas dabas līdzekļus, lai saglabātu nevīstošu skaistumu. Pirms pārcelšanās uz ASV viņa Armēnijā un Krievijā mācījās par medicīnas māsu, specializējoties dermatoloģijā. Savienotajās Valstīs viņa sekmīgi vadīja skaistumkopšanas salonu Glendeilā Kalifornijā. Vēlāk Narinē kļuva par pieprasītu kosmētiķi Saulrieta bulvārī Losandželosā. Grāmatā Tavam skaistumam viņa pirmoreiz atklājusi savus noslēpumus, lai arī jūsu āda izskatītos kā filmu zvaigznei.

     [+] [-]

, 2014-10-30 16:10, pirms 9 gadiem
Varu iedomāties, kā paduses salips, ja tajās iesmērēs medu, kā receptē rakstīts.