Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:255, Did:0, useCase: 3


Madonnas diēta jeb kā ilgstoši saglabāt jaunību

Ko tik par viņu nerunā! It kā jau no jaunības viņa izdara regulāras zemādas injekcijas, kuru sastāvā ir čūsku inde, pateicoties kam savā vecmāmiņas vecumā viņa izskatās kā jauna sieviete. Ka trīs reizes dienā viņa pavada trenažieru zālē, pateicoties kam pēc viņas vingrā ķermeņa medicīnas studenti varētu mācīties cilvēka muskuļu anatomiju. Daudzi par Dieva vārda zaimošanu viņu uzskata par sātana izdzimumu un apšauba viņas vokālās dotības, apvainojot tajā, ka publiku viņa piesaista tikai ar epatāžu. Taču gan viņas pielūdzēji gan nīdēji ir vienisprātis: šī sieviete ir neticami izturīga un neatlaidīga, pateicoties kam mācējusi nodzīvot līdz cienījamam vecumam, saglabājot lielisku fizisko formu un izskatu.

Viņa- Madonna- komerciāli veiksmīgākā dziedātāja starp visām sievietēm dziedātājām popmūzikas vēsturē, kas pārdevusi milzīgu daudzumu savu albūmu. Sieviete, kura jau no pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu sākuma ar savu izskatu, ģērbšanās manieri, videoklipos izveidotajiem tēliem, turpina atstāt iespaidu uz jaunām meitenēm. Kur tad ir viņas nedziestošās burvības noslēpums? Vai tikai sportiskajā dzīvesveidā un labā kosmētikā?
Neapšaubāmi, tas ir no svara. Taču ir arī vēl kāds viņas augstā dzīves tonusa un teicamās fiziskās formas noteicošais komponents. Un tas ir- speciāla uztura shēma.

Kaut arī pati dziedātāja intervijās bieži vien uzsver, ka nekad nav mocījusi sevi ar stingrām diētām vai badošanos, tomēr pie noteiktas diētas popmūzikas karaliene tomēr pieturas. Šo diētu speciāli Madonnas izstrādājis viņas personīgais dietologs Rejs Kibartas.

Galvenie tabu popdīvas diētā:

Alkohols un kofeīns. Ja bez kofeīna lēdijas- epatāžas, (un par tādu mēs viņu noteikti varam dēvēt), dzīvi vēl var iedomāties, tad bez alkohola dziedātājas radīto izlaidīgo tēlu iedomāties ir samērā grūti. Taču, ja ticēt Madonnai, viņai ir daudz grūtāk iztikt bez konfektēm, nekā atteikties no alkohola. Tieši tāpēc, baidoties no savas darba devējas psiholoģiska rakstura sabrukumiem, misters Kibartas atļauj viņai laiku pa laikam pamieloties ar iemīļoto kārumu.
Tabu ir arī asas garšvielas, pusfabrikāti, kafija, tēja, piena produkti.

Madonnas diētas pamatnosacījums: jebkurā maltītē jābūt tauku, olbaltumu un ogļhidrātu proporcijai attiecībā 30:30:40. Lai jums šo proporciju būtu vieglāk saprast, iedomājieties, ka olbaltumu produktu porcijai (vista, zivs, teļa gaļa, tītars utml.) vienā ēdienreizē jābūt apmēram dūres lielumā, ogļhidrātu porcijai- apmēram divu dūru lielumā. Pie kam, ar ogļhidrātiem, protams, domāti ne jau miltu izstrādājumi, makaroni, kartupeļi, banāni utml. produkti. Šie ogļhidrāti izsauc momentānu cukura līmeņa celšanos asinīs un dod ātru, taču neilgu sāta sajūtu, kā dēļ jau pavisam drīz rodas bada sajūta, līdz ar to arī vēlēšanās uzkost.

Madonnas diētā iekļauti sarežģītie ogļhidrāti- tie ir augļi, pupas un rieksti, kas bagāti ar šķiedrvielām, ilgāk pārstrādājas, neietekmē cukura līmeni asinīs un uz ilgu laiku nodrošina sāta sajūtu, tas nozīmē, atbrīvo jūs no kaitīgās vēlmes ik pa brīdim uzkost.

Otrais Madonnas diētas nosacījums: neatteikties no taukiem. Ar tamlīdzīgiem aizliegumiem grēko daudzas diētas, tādējādi mokot savas piekritējas ar bada sajūtu, novedot tās līdz spēku izsīkumam un nervu sabrukumam.
Jāņem vērā, ka tauki ir dažādi. Tā, piemēram, piesātinātie tauki (piemēram, palmu vai kokosa eļļa) paaugstina holesterīna līmeni asinīs, kas pamazām noved pie asinsvadu aizsprostošanās. Tāpēc par tādu tauku klātbūtni Madonnas diētā nevar būt pat runa. Vēl jo vairāk- viņas diētā nav vietas transtaukiem- substancēm ar molekulārās struktūras izmaiņām ar mērķi pagarināt produkta uzglabāšanas termiņu (tos satur lielākā daļa supermārketos nopērkamo iefasēto preču). Tādi tauki, uzkrājoties jūsu organismā, var pat novest līdz išēmiskajai slimībai (asiņu daudzuma samazināšanās ,kādā organisma daļā vai orgānā, kur traucēta asiņu piegāde sakarā ar artēriju spazmu, aizsprostošanos vai nospi).

Tikai augu tauki ir vērtīgi organismam un arī tad ierobežotā daudzumā. Lūk, kāpēc salātus Madonna aizdara tikai un vienīgi ar kvalitatīvu olīveļļu, lietojot to pavisam nedaudz.

Madonnas vienas dienas ēdienkartes piemērs:

Brokastis:

1. varianats
grauzdētas maizes šķēle, 2 vārīti olu baltumi, viens apelsīns, ābols vai persiks

2. varianats
1 tase pilngraudu biezputras (parastās vai ar vaniļas garšu)

Pusdienas:

1. varianats
Grilēta vistas vai tītara krūtiņa (bez ādas), tase sagrieztu svaigu gurķu un tase sagrieztu svaigu tomātu

2. varianats
2 vaŗītas olas, 1 tase svaigu rīvētu burkānu, 1 tase ķirštomātiņu

Launags:

1 tase dažādu ogu (prieksroka dodama avenēm, mellenēm, kazenēm)

Vakariņas:

1. varianats
1 glāze biomakaronu ar 1 tasi tvaicētu spinātu

2. varianats
100- 150 g grilēta jūras asara, 1 tase tvaicētu spinātu

Dienas laikā jāizdzer no 1,5 līdz 3 litriem ūdens.

Principā tas uzturs, ko piedāvā Madonnas dietologs, ir pilnībā sabalansēts un neliek jums just kaut kādus ierobežojumus ēšanā. Tādējādi nerodas psiholoģisku rakstura traucējumi. Jūs esat paēduši un tajā pat laikā nepārslogojat savu organismu ar kaitīgu ēdienu, līdz ar to arī neprovocējot aptaukošanos. Savienojumā ar fizisko aktivitāti šāda uztura shēma ļauj dienu no dienas nostiprināt savu fiziskās formas estētiskumu un katru nedēļu zaudēt puskilogramu liekā svara, kas nav veselībai bīstami.

Zinot to visu, tagad arī jūs varat izskatīties ne sliktāk par Madonnu!

     [+] [-]

, 2012-10-24 14:35, pirms 11 gadiem
sarežģītie ogļhidrāti? Vai tad ne saliktie?

     [+] [-]

, 2012-10-24 15:37, pirms 11 gadiem
Viss ir pareizi, tieši sarežģītie ogļhidrāti: maize un makaroni no rupja maluma miltiem, pākšaugi, dārzeņi, kukurūza utml.

     [+] [-]

, 2012-10-24 16:52, pirms 11 gadiem
Madonna neizskatās jauna. jā, viņa ir lieliskā formā un ar ļoti labu veselību. tomēr šur un tur ir redzēti nešopoti foto - viņa izskatās tieši tā, kā viņas vecumā ir jāizskatās. ar to nekādi negribu noniecināt šo lielisko ēdienkarti. bet tematiski teksts ir garam - nekādas jaunības tur nav. ir veselība.

     [+] [-]

, 2012-10-24 17:39, pirms 11 gadiem
sabalansets ediens jau nepadara tevi jaunaku bet tu labi juties bez lieka svara neteiksu ka esmu madonnas fane bet vienmer apbrinoju cilvekus kas ir merktiecigi

     [+] [-]

, 2012-10-24 19:20, pirms 11 gadiem
vispār rakstīja: Madonna neizskatās jauna. jā, viņa ir lieliskā formā un ar ļoti labu veselību. tomēr šur un tur ir redzēti nešopoti foto - viņa izskatās tieši tā, kā viņas vecumā ir jāizskatās. ar to nekādi negribu noniecināt šo lielisko ēdienkarti. bet tematiski teksts ir garam - nekādas jaunības tur nav. ir veselība.
Hallo, paskaties uz Madonnas vecuma sievietēm sev apkārt.

     [+] [-]

, 2012-10-24 19:32, pirms 11 gadiem
Nelieto miltu izstrādājumus, bet brokastīs ēd grauzdētu maizes šķēli?!

     [+] [-]

, 2012-10-24 19:34, pirms 11 gadiem
hei rakstīja: Hallo, paskaties uz Madonnas vecuma sievietēm sev apkārt.
skatos un redzu. ir visādas. nekopti augumi. skaisti, sportiski augumi. taču lielai daļai sejas un roku āda, ceļgali un elkoņu iekšpuses ir daudz labākā stāvoklī, nekā ļoti sportiskajai Madonnai. Madonna ir apbrīnojama un cienījama par viņas mērķtiecību un lielo darbu, ko sevī ieguldījusi (gan ārienē, gan izglītojoties). bet netici bildei pie raksta - pameklē un paskaties realitāti. normāla sieviete

     [+] [-]

, 2012-10-24 19:45, pirms 11 gadiem
ievadi Googlē Madonna old un paskaties attēlus. ne jau tos, kur paparaci speciāli sašķiebtu seju noķēruši, bet vienkārši - augums, īpaši rokas, seja - īpaši acis. ir 53 gadīgas dāmas, kuras izskatās nesalīdzināmi labāk.

     [+] [-]

, 2012-10-24 20:08, pirms 11 gadiem
Nu ja paskatās Googlē Madonna old,tad viņas ķermenis izskatās vienkārši šausmīgi ...brr,nezinu ,kuram vīrietim tāda var patikt,piedodiet,bet izskatās kā sažuvusi vobla!!!!