Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:255, Did:0, useCase: 3


Pretgrumbu diēta

Redakcija
Redakcija

Ziemā, kad aukstums kniebj vaigu galos un Latvijā audzētajos dārzeņos vitamīnu paliek arvien mazāk, kad garās naktis un īsās dienas tā vien mudina apēst kaut ko saldu un treknu, bieži gadās, ka skats spogulī liek sērīgi nopūsties: krunciņu kļuvis vairāk, sejas āda – sausāka, mati – trauslāki un rokas raupjākas.

Ierastākais pretlīdzeklis – tvert pēc laba krēma, sejas vai matu maskas un tad piktoties, ka tie palīdz maz... Taču sirdīšanās ir velta – arī vislabākais krēms viens pats nespēs palīdzēt, ja jūs nemainīsiet savus ēšanas paradumus! Šerija Kelboma (Cherie Calbom), veselīga uztura fane un ievērojama speciāliste, ir sarakstījusi grāmatu "Pretgrumbu diēta" , kurā soli pa solim izskaidro, kā mājas apstākļos un ar vienkāršiem līdzekļiem palīdzēt savam organismam atjaunoties. Latviski grāmata izdota Apgādā Zvaigzne ABC.

Četri pamatsoļi, lai organisms pats spētu “pagriezt gadus atpakaļ”, ir šādi:

1. jāveic ātrā organisma attīrīšana,

2. divas nedēļas jāievēro diēta ar zemu ogļhidrātu saturu,

3. intensīvi jāattīra tie orgāni, kuru darbība ir traucēta,

4. jāpabaro organisms ar tam trūkstošajiem vitamīniem un minerālvielām.

Starp citu, uzsver grāmatas “Pretgrumbu diēta” autore, vitamīnus un minerālvielas pastiprināti var uzņemt, jau sākot ar otro, – diētas soli.

Skeptiķi, kas ieraduši katru šādu padomu nopelt, pat neizlasījuši, var izmēģināt paši – jo arī Šerija Kelboma katru te minēto padomu ir pārbaudījusi praksē. Un, kā liecina autores foto un video, viņa izskatās lieliski. Šerijai pat ir iesauka “Sulu lēdija” (Juice lady) – jo tieši viņa jau tālajā 1992. gadā sarakstīja bestselleru “Juicing for Life”, grāmatu par svaigi spiesto sulu veselīgo ietekmi uz organismu. Kopumā viņa sarakstījusi 21 grāmatu par veselīgu ēšanu un organisma atjaunošanu dabiskā ceļā, viņas grāmatas pārdotas daudzos miljonos eksemplāru, un viņas padomi daudzām sievietēm ļāvuši dzīvot veselīgi un būt mirdzoši skaistām.