Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Ādas kopšanas padomi vasarai

Redakcija
Redakcija

Vasara – tas ir laiks, kad saulītei rādām savu ādu biežāk, kad ir karstāka gaisa temperatūra un vairāk saulē pavadītas dienas. Neskatoties uz to, ka šis laiks ir kā radīts skaistumam, tas rada jaunus izaicinājums skaistuma rutīnai. Kamēr būsi sagatavojusies, izaicinājumi nestāsies ceļā pēc kārotā vasaras iedeguma. Seko ieteikumiem, ko ir sniedz Dove zīmola vadītāja Kertu – Kai Põldvere un sāc baudīt ilgi gaidīto vasaras sezonu.

Attīri ķermeņa ādu
Attīrot ķermeņa ādu un noņemot tās atmirušās šūnas, var atklāties gaišāka ādas krāsa, vienlaikus padarot to jutīgāku pret sauli. Ja pavadi daudz laika ārā, ir ieteicams attīrīt ķermeņa atmirušās šūnas, kas sajaukušās ar sviedriem. Serums ir īstais līdzeklis cīņā pret aizsprostotām porām – uzklāj vienreiz vai divreiz nedēļā un izmantojot maigu skrubi ar gludu virskārtu, maigi iemasē to ādā.

Rūpējies par ādu
Ja vasara asociējas ar regulāru lieko matiņu likvidēšanu, pārliecinies, ka papildu rūpējies par ādu, lai novērstu tās jutību. Izmanto matu kondicionieri kā skūšanas krēmu (tas nodrošinās plānu, gludu virsmu, pa kuru skuveklis slīdēs bez problēmām) un neaizmirsti vienmēr mitrināt ādu, arī padusēs.

Mitrini ķermeni ar losjonu
Ir laiks nolikt malā biezo ziemas ķermeņa sviestu un sniegties pēc vairāk viegliem, vasarīgiem losjoniem. Ja negribas gaidīt kamēr losjons iesūcas ādā, tad izvēlies tādu, kas ātri absorbējas. Nekas neraksturo vasaru labāk kā viegls un atspirdzinošs losjons. Pārliecinies, ka to uzklāj uzreiz pēc dušas, uz sausa ādas.

Gūsti iedegumu droši
Ja mīli vasaras iedegumu, der atcerēties, ka ādai nepatīk UV starojums, tāpēc vari iet drošāku ceļu. Paštonējošais Dove Derma Spa Summer Revived ķermeņa losjons baros un rūpēsies par ādu, vienlaikus to mitrinot, kas ļaus līdzeklim labāk iesūkties ādā, sniedzot tai vēlamo mirdzumu.

Uzņem pietiekami daudz šķidruma
Vasaras laikā ķermenis svīst vairāk, tāpēc, lai ķermenī uzturētu pietiekamu ūdens balansu, dzer tik daudz ūdens, cik iespējams. Vienmēr nēsā līdzi ūdens pudelīti un visas dienā laikā to lieto. Tas ne tikai ļauj atspirgt, bet arī izskalos ķermenī esošos toksīnus.