Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Krāsas maģija! Bagātīgais sarkanais, piesātinātais zilais un omulīgais šokolādes tonis

Redakcija
Redakcija

Zinātnieki pierādījuši, ka jaundzimušie bērni neatšķir krāsas, tāpēc pasauli viņi redz melnbaltās krāsās. Tikai 3-4 mēnešu vecumā bērns sāk uztvert krāsas tāpat kā pieaugušie cilvēki. Vispirms viņu krāsu paletē parādās sarkanā krāsa, bet pēc tam arī pārējas krāsas. Parasti katra krāsa izraisa kādas konkrētas asociācijas, piemēram, "dzeltenā" – saule, citrons; "sarkanā" – tomāts, ābols utt. Kad bērns tikai sāk mācīties atšķirt krāsas, tām nav pārāk lielas nozīmes, taču ar laiku, bērnam kļūstot pieaugušam, pat vienas krāsas toņiem ir īpaša nozīme.

Pieaugušiem cilvēkiem krāsa kļūst par sava veida maģiju, ar kuras palīdzību var veiksmīgi vadīt savu dzīvi. Rakstu ciklā "Krāsas maģija" jūs iegūsiet visas nepieciešamās zināšanas, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi!

Zilais tonis

Zilais tonis – auksts, ieturēts un tīrs. Tas simbolizē visumu, kosmosu, nemainību, taisnīgumu, pilnību un pasauli. Zilais tonis – tās ir debesis un jūra, augstums un dziļums, lūkojoties uz kuriem skatiens atslābst. Dro'[si vien tieši tāpēc tas rada miera un noteiktības sajūtu. Izveidojiet savā birojā "zilo" stūrīti, un tur vienmēr valdīs kārtība, uzticība un savstarpējā sapratne! Bez tam, šis tonis palīdzēs pieņemt pareizus lēmumus, saglabāt skaidru prātu, kā arī atbrīvos jūs no uztraukumiem un bailēm. Vēl zilie toņi būs ideāli piemēroti guļamistabai, jo tie veicina atslābināšanos.

Ja jūs piederat lietišķai videi, tad jūsu garderobē noteikti jābūt šim tonim. Zilā lietišķā kostīmā jūs radīsiet konsekventa, harmoniska un pārliecināta par sevi cilvēka iespaidu.

Zilais tonis labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu: samazina apetīti, normalizē asinsspiedienu, saved kārtībā nervu sistēmu, bet daži avoti apgalvo, ka šis tonis ārstē pat kurlumu, kataraktu, angīnu un reimatismu.

Ja jums patīk zilais tonis, tad tas liecina par jūsu vienkāršību, uzticēšanos, atbildības sajūtu un spējām izjust spēcīgu pieķeršanos. Cilvēki, kam nepatīk zilais tonis, ļoti vēlas radīt labvēlīgu priekšstatu, bet dvēseles dziļumos nav pārliecināti par sevi un ir ļoti noslēgti. Ja zilais tonis vispār tiek ignorēts, tad cilvēks ir laipns un uzmanīgs pret jums tikai ārēji, bet pret jūtām izturas ļoti vieglprātīgi.

Zilais tonis apģērbā un grimā piešķirs jūsu tēlam noslēpumainību. Skropstu tuša un acu ēnas šādā tonī palīdzēs izveidot dziļu skatienu. Izsmalcināti aksesuāri izcels jūsu eleganci, bet nagu laka piešķirs tēlam neatkārtojamu stilu.

Sarkanais tonis

Sarkanais tonis – karsts, bagātīgs, kaislīgs. Tas ir uguns, dzīves, mīlestības un varas simbols. Tikai viena sarkanā toņa detaļa vairos jūsu pievilcību, kā arī piesaistīs jums uzmanību simts reizes vairāk, pie kam, lai iedvestu cieņu, izvēlieties tumši sarkanos toņus, savukārt tad, ja jūs vēlaties izskatīties ļoti pievilcīga, tad vislabāk izmantot gaišos toņus.

Sarkanais tonis uzlādē, stimulē, apgādā ar spēcīgu enerģiju, palīdz tikt galā ar nepatikšanām, vairo aktivitāti un pārliecību par rītdienu. Vēl tas noteikti sasildīs jūs aukstā laikā. Sarkanais tonis stimulē nervu sistēmu, atbrīvo adrenalīnu, uzlabo asinsriti, kā arī palīdz izvadīt no organisma visas kaitīgās vielas un aktivizē aknu darbību.

Ja jums patīk sarkanais tonis, tas nozīmē, ka jūs esat drosmīgs, enerģisks un sabiedrisks cilvēks, kuru mēdz dēvēt arī par altruistu. Cilvēki, kuriem nepatīk sarkanais tonis, parasti ir noslēgti, nav tendēti uz konfliktiem, kā arī viņiem var piemist nepilnvērtības komplekss. Pilnīga atteikšanās no sarkanās krāsas liecina par fizisko vai garīgo spēku izsīkumu.

Lai ielaistu savā dzīvē šī toņa enerģiju, izvēlieties lūpu krāsu sarkanā tonī vai lūpu spīdumu sarkanā tonī, papildiniet to visu ar sarkanu nagu laku.

Šokolādes tonis

Šokolādes-krējuma toņu gamma (bēšie, brūnie, karameļu toņi) – omulīga, mierīga un uzticama, tas ir zemes, ģimenes un mājas pavarda simbols. Šokolādes tonis sasilda. Šāda toņa džemperī vai kleitā jums vienmēr būs silti, lai cik arī auksti nebūtu aiz loga un arī lai cik arī gara nebūtu jūsu pastaiga. Arī apkārtējiem jūs izstarosiet siltumu, rūpes, atvērtību un draudzīgumu. Tāpēc, ieraugot jūs šokolādes toņa apģērbā, draugi un kolēģi noteikti meklēs jūsu sabiedrību, lai pastāstītu jums kaut ko ļoti personīgu un saņemtu jūsu atbalstu.

Šis tonis ir viens no visizplatītākajiem un veiksmīgākajiem toņiem biroja un jūsu mājokļa noformēšanai. Tieši šis tonis piešķir sirsnību un siltumu jebkuram interjeram, pārvēršot to par mājīgu ligzdiņu. Šokolādes un balto toņu istabā jūs jutīsieties kā mājās, bet tas nozīmē, ka jums būs vieglāk atklāties.

Jūs parasti no visiem toņiem izvēlaties tieši šokolādes toni? Tad komforts, harmonija un praktiskums – tās ir tās lietas, kuras jūs tik tiešām augstu vērtējat cilvēkos, darbā un lietās. Jūs pārliecinoši stāvat uz kājām un jau sen ļoti labi zināt, ka galvenā loma jūsu dzīvē atvēlēta ģimenei un tradīcijām. Parasti noslēgtiem un egoistiskiem cilvēkiem nepatīk šis tonis. Karjeristi-iesācēji, kas tiecas pēc prestiža un cenšas iegūt apkārtējo cieņu, parasti ignorē šokolādes toni.

Acu ēnas un skropstu tuša šokolādes tonī palīdzēs padarīt jūsu skatienu siltu un maigu. lai piešķirtu lūpām apetītlīgu toni, izvēlieties sokolādes krāsu.

Izvēlieties savu toni un toņu gammu, ņemot vērā šos psihologu ieteikumus, un tad jūsu dzīvē vienmēr valdīs harmonija un panākumi!

Iepazīsti Faberlic - skābekļa kosmētiku ar augstu kvalitāti.

Lasi arī: Krāsas maģija! Atdzīvinošais zaļais, priecīgais oranžais un labsirdīgais rozā tonis

Krāsas maģija! Radošais zilais, saulainais dzeltenais un karaliskais violetais tonis

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:23, pirms 6 gadiem
I really love different <a href="https://www.youtube.com/channel/UC8zcaTTsMA9F_9VYF5D8U4w">colors</a>.