Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Video: Stiliste Indra Salceviča dalās ar šīs sezonas apavu tendencēm

Redakcija
Redakcija
Indra Salceviča dalās ieteikumos par apavu tendencēm šajā sezonā – ko izvēlēties?

Pēc ziemas, kas pavadīta biezajos – tomēr šikajos – melnajos zābakos, ir laiks tos nomainīt uz vieglprātīgiem, koķetiem, aizraujošiem, sievišķīgiem un stilīgiem pavasara apaviem. Šobrīd ir pieejams satriecošs apavu dizainu klāsts, kas palīdz izpaust savu personīgo stilu un individualitāti. Iepazīsties ar jaunākajām aktualitātēm un izvēlies sev atbilstošākos modes akcentus. Iedvesmojoties no “Somijas Apavu” veikala jaunās kolekcijas piedāvājuma, par apavu tendencēm 2020. gada pavasara sezonā stāsta stiliste, modes dizainere un interaktīvā tiešsaistes žurnāla “Morethansize” autore Indra Salceviča.

Vasaras sezonas modes aktualitātes priecē ar savu dažādību ne tikai krāsu un formu, bet arī stila ziņā. Līdztekus aktualitātēm, šajā sezonā nekur neizpaliek ilgtspējīgi dzīvojoša dizaina formas apavi, kas spēj izturēt laika pārbaudi un būt aktuāli arī nākamajās sezonās. Taču tas nebūt neliedz eksperimentēt un koķetēt ar jaunās sezonas tendencēm, kas atbilst personiskajam stilam.
Vērtējums: