Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Svarīgi aspekti, ko ņemt vērā, lai iegādātos labus apavus

Redakcija
Redakcija

Stilīgi apavi ir būtisks garderobes papildinājums. Tomēr svarīgi arī, lai tie ne vien izskatītos labi, bet arī būtu ērti, kvalitatīvi un sezonai atbilstoši. Ir vairākas lietas, kas būtu jāņem vērā, izvēloties apavus. Piemēram, apavi jāiegādājas atbilstoši laikapstākļiem un videi, kur tos paredzēts nēsāt. Turpinājumā mazliet vairāk par to, ko ņemt vērā, lai iegādātie apavi neliktu vilties.

Zīmols

Dažkārt var šķist, ka apavu izvēlē zīmolam nav izšķirošas nozīmes, tomēr tā tas gluži nav. Izvēloties labi zināma zīmola ražojumu, varēsiet būt drošs, ka saņemsiet kvalitatīvus apavus, kas kalpos ilgi un labi.
Ne velti ir cilvēki, kas regulāri iegādājas tikai viena zīmola apavus - tā ir pārbaudīta kvalitāte, kas neliek vilties.

Izmērs

Jāņem vērā, ka dažādiem ražotājiem apavu izmēri atšķiras, tādēļ svarīgi apavus pirms pirkšanas uzmērīt - pat ja norādītais izmērs atbilst Jūsu pēdas izmēram. Jāņem vērā arī tādas specifiskas nianses kā pēdas pacēlums, platums - ne visi apavi būs ērti, piemēroti Jums - pat ja izmērs būs atbilstošs.

Komforts

Lai arī kāda tipa apavus izvēlētos, tiem jābūt ērtiem. Ja apavi nebūs komfortabli, Jūs tos tik un tā nevalkāsiet - lai cik skaisti tie arī būtu. Arī šo aspektu var izvērtēt vien apavus piemērot.

Materiāls un tā kopšana

Noteikti novērtējiet arī apavu materiālu un tā kopšanas prasības. Izvērtējiet, cik šie apavi būs praktiski. Īpaši svarīgi tas ir, izvēloties apavus ikdienai. Ja nepieciešams, konsultējieties ar veikala pārdevēju.
Lai apavi kalpotu ilgi un labi, svarīgi arī izvēlēties materiālam atbilstošus apavu kopšanas līdzekļus. Nereti tie nopērkami tajā pašā veikalā, kopā ar apaviem.

Kam pievērst uzmanību, iegādājoties apavus internetā?

Šobrīd arvien populārāki kļūst interneta veikali, kur iespējams iegādāties teju jebko. Plašā izvēlē arī vīriešu un sieviešu apavi (uzzināt vairāk). Tomēr iegādāties apavus internetā var šķist pārāk riskanti - īpaši tādēļ, ka apavus iepriekš nav iespējams uzmērīt.
Ja dodat priekšroku šādam iepirkšanās veidam, ir vairākas lietas, ko atcerēties, lai būtu apmierināts ar pirkumu.

Apavu izmērs

Pasūtot apavus internetā, nav iespējams tos uzmērīt, tādēļ, lai būtu drošs, ka izvēlētie apavi derēs, pievērsiet uzmanību izmēru tabulai, ko sagatavojis konkrētais interneta veikals. Izmēriet abu savu pēdu garumu un ņemiet vērā rezultātu, lai saprastu, kāda izmēra apavi Jums vajadzīgi. Der atcerēties, ka pēdas garums abām kājām var atšķirties, tādēļ izmēriet abas pēdas un ņemiet vērā lielākos mērījumus.

Krāsa, materiāls un kopšanas prasības

Iepērkoties tiešsaistē, apavus nevar paņemt rokās, tādēļ jāpaļaujas vien uz aprakstā pieejamo informāciju. Svarīgi, lai būtu pieejamas kvalitatīvas fotogrāfijas, kur apavi redzami dažādos rakursos.
Informāciju par apavu materiālu un kopšanas prasībām atradīsiet preces aprakstā. Tāpat jāņem vērā, ka interneta veikalā publicētās fotogrāfijas ne vienmēr atspoguļo patieso apavu krāsu. Precīzu informāciju par šo aspektu arī meklējiet aprakstā. Jebkurā gadījumā visus neskaidros jautājumus varat uzdot veikala darbiniekiem.

Veikala uzticamība

Svarīgi arī izvēlēties uzticamu interneta veikalu, vislabāk tādu, ko atzinīgi novērtē arī citi pircēji. Tā ir papildus garantija, ka saņemsiet kvalitatīvu preci.

Preču atgriešanas nosacījumi

Pirms pasūtījuma noformēšanas svarīgi iepazīties ar preču atgriešanas nosacījumiem. Iegādājoties apavus tas ir īpaši būtiski, jo pastāv iespēja, ka pasūtītie apavi nederēs vai nepatiks. Iepērkoties interneta veikalos, spēkā ir distances līgums, kas nosaka, ka iegādāto preci var atdot atpakaļ pārdevējam 14 dienu laikā. Tomēr attiecībā uz apaviem šis termiņš var būt arī garāks. Noteikti iepazīstieties arī ar informāciju par to, kādi ir nosacījumi, lai apavi tiktu pieņemti atpakaļ veikalā - tiem noteikti jābūt bez lietošanas pazīmēm, taču var būt arī vēl citas prasības.

Saņemot pasūtījumu, nekavējieties ar apavu uzmērīšanu - dariet to tūlīt, nenoņemot birkas. Izmēģiniet apavus iekštelpās, lai vajadzības gadījumā droši varētu tos nosūtīt atpakaļ veikalam.

Sieviešu, vīriešu (meklēt šeit) un bērnu apavi plašā klāstā pieejami arī interneta veikalā 220.lv. Tā ir iespēja iepirkties sev ērtā laikā, izvēlēties kvalitatīvus apavus un saņemt tos jau pavisam drīz.

Ieskatieties jau tūlīt - 220.lv!