Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Aicinām pievienoties speciālistus ar praksēm VC4 Diagnostikas centra komandai

Redakcija
Redakcija

Diagnostikas centrs - Rīgā Grebenščikova ielā 1, darbību atsāka jaunā kvalitātē 2010.gada februārī kā "Veselības centra 4" struktūrvienība. Aicinām speciālistu/ārstus atvērt savas prakses vietas mūsu centrā un pievienoties draudzīgajam Diagnostikas centra kolektīvam.

Līdz šim "Veselības centra 4" medicīnas iestādes tika veidotas vienīgi kā augstas klases, veiksmīgi nodrošinot labāko cenas un kvalitātes kombināciju. Tagad realizēta ideja par krīzes medicīnas centru, kurā pakalpojumi ir pieejami par samazinātām cenām. Lai nodrošinātu zemas cenas, tika „upurēta” vides kvalitāte (eiroremonts), IT risinājumu pieejamība katrā ārstu darba vietā, klientu serviss, palīgpersonāla īpatsvars, diktofonu centra pakalpojumi un citas ekstras. Taču centrā ir nodrošināta tehnoloģisko iekārtu kvalitāte, funkcionāls kabinetu aprīkojums, personāla kvalifikācija, higiēnas un sterilitātes standarti, darba, ugunsdrošības un pacientu drošības standarti.

Aicinām speciālistu/ārstus atvērt savas prakses vietas mūsu centrā un pievienoties draudzīgajam Diagnostikas centra kolektīvam.

Papildus Diagnostikas centram ir:
• Ir diennakts apsardze,
• Bezmaksas autostāvvieta,
• Centra telpās ir ILMAS aptieka un ēdnīca.
• Ērta piekļūšana ar sabiedrisko transportu.

Vairāk informācijas – Diagnostikas centra vadītāja 67144001, 29114054.
Diagnostikas un ārstniecības iespējas







Relīzi sagatavoja:
Māra Alberta, „Veselības centra 4” mārketinga speciāliste