Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:355, Did:0, useCase: 3


Adītas zeķes siltumam un skaistumam

Šīs zeķes adot, ir padomāts ne tikai par siltām, bet arī par skaistām kājām.

Nepieciešamie materiāli

- aptuveni 50 g tirkīzzilas un 50 g tintes zilas dzijas junghans- Wollversand "Freizeit" (75% vilna, 25% poliamīds, garums apm. 210 m/50 g),
- 2 zvaigznes aplikācijas tirkīza krāsā ar kristāliņiem,
- 36 kristāliņu uzšūšanai,
2. - 2,5. nr. adāmadatu komplekts.

Darba gaita

1. Uzmet valdziņus no tirkīzzilās dzijas un ada 20 kārtas rullīša malu gludajā labiskajā adījumā (turpejošajās kārtās tikai labiskie valdziņi, atpakaļejošajās kārtās tikai kreiliskie valdziņi), tad 7 cm ada gludajā labiskajā adījumā ar zilo dziju.

2. Papēdi ada pēc adīšanas pamācībā dotajiem norādījumiem.

3. Pēdu ada ar zilo dziju gludajā labiskajā adījumā un, kad sasniegts vajadzīgais pēdas garums, no tirkīzzilās dzijas sāk veidot noraukumu, izmantojot zeķu adīšanas pamācībā dotos norādījumus.

4. Aplikācijas piegludina valnīša ārmalā.

5. Noslēgumā rullīti noritina līdz tirkīzzilās maliņas beigām, maliņu nofiksē ar dažiem dūrieniem. Kristāliņus vienmērīgi izkārto un uzšuj tieši uz rullīša malas.

Lūk, jums palīgi zeķu adīšanā: trīs izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatas tieši par zeķu adīšanu ar visdažādākajiem modeļiem un struktūrām: "Fantastiskas zeķes", "Viss par zeķēm" un "Adīsim zeķes".





Šajās izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatās aprakstītie siltie, interesantos rakstos veidotie un atraktīvie modeļi piepildīs ikvienas mūsdienīgas sievietes vēlmes: zeķes sportošanai, glāstoši maigas zeķes, Flip flop zeķītes, getras ar metālisku diegu vai rotājums pēdai – dažādām situācijām atbilstošs moderns piedāvājums katram gadalaikam. Tam visam doti adījumu apraksti, rakstu tehniskie zīmējumi un krāsainas fotogrāfijas.