Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


7 iemesli, kāpēc ir vērts labu draugu padarīt par mīļāko

Lai arī kādas debates nenorisinātos par draudzību starp divu dzimumu pārstāvjiem, lielākā daļa sieviešu tomēr ir pārliecinātas par faktu, ka tā pastāv. Kaut gan,- reizēm vajadzētu rūpīgi ieskatīties savā draugā. Iespējams, ka ir laiks padarīt viņu par savu mīļāko?

Daudzas sievietes ir pārliecinātas par to, ka satikt pienācīgu vīrieti kopdzīvei nebūt nav viegli. Liela daļa arī apgalvo, ka draudzēties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem ir daudz vieglāk, nekā ar sievietēm.
Sanāk tā, ka mēs labprāt ielaižam savā dzīvē vīrieti, taču kaut kādu tikai mums pašām zināmu parametru dēļ, viņš netiek līdz "mīļākā" statusam, iesprūstot pozīcijā "vienkārši draugs", bet mēs turpinām meklēt mītisko sapņu vīrieti.

Lūk, septiņi iemesli, kāpēc tomēr būtu vērts ieskatīties rūpīgāk savā draugā, un, varbūt, pat pārvērst viņu par savu mīļāko.

1. Viņš labi zina, kas jums vajadzīgs

Šis ir pats acīmredzamākais un pats nenovērtētākais iemesls. Ja starp jūsu labākajiem draugiem ir vīrietis, pie kam neprecēts, tad nav neviena redzama iemesla, kāpēc viņš nevarētu kļūt par jūsu ideālo dzīvesdraugu. Viņš vislabāk zina, kādi ziedi jums nepatīk un kuriem dodat priekšroku, viņš pazīst jūsu kaprīzes un garastāvokļa maiņas, viņš zina visu par jūsu gaumi, pazīst jūsu intereses un labās īpašības. Vārdu sakot, viņš zina par jums visdažādākos sīkumus, tai skaitā netikumus un sliktās īpašības, līdz ar to tās nevar viņam kļūt par pārsteigumu.

2. Viņš pazīst jūsu draugus un ģimeni

Ielūgt jaunu kavalieri pie sevis vakariņās vai uzaicināt draugu kompānijā vienmēr ir ļoti satraucoši. Neviļus visi sāk viņu vērtēt, seko viņa uzvedībai, manierēm un cenšas izvilināt visu par viņa dzīvi, lai pēc tam izteiktu savu spriedumu. Savuārt, labākais draugs noteikti netiks pakļauts tādai pārbaudei. Jūsu vecāki, visticamāk, viņu jau pazīst (vismaz pēc nostāstiem) un arī ar visiem draugiem, visticamāk, viņš jau sen ir pazīstams.
.

3. Iespējams, viņš jūs jau mīl

Tiekoties ar svešinieku, jums nāksies ilgu laiku vienam otru iepazīt, palēnām attīstīt savas jūtas, bet rezultāts var būt arī vilšanās. Savukārt ar labāko draugu nepatīkami pārsteigumi ir izslēgti, jo jūs taču labi pazīstat viens otru. Pamēģiniet paflirtēt ar viņu un pēkšņi jums var atklāties patīkams pārsteigums- iespējams, viņš jau sen lolo pret jums siltas jūtas, taču rūpīgi tās slēpj.

4. Tas ir interesanti un aizraujoši

Kad jūs pavadāt kopā ar vīrieti daudz laika, tad agri vai vēlu rodas jautājums: interesanti, kāds viņš ir gultā? Lai arī acumirklīga un ziņkāres dzīta, taču šāda doma pilnībā var rasties. Un, ja jūsu attiecības ir pietiekami tuvas, taču jūs izvairāties no intīma kontakta, esiet pārliecināta, ka tas ir tikai laika jautājums. Jautra ballīte vai kārtējā izraudāšanās uz labākā drauga pleca var pārvērsties par gultas ainu. Un ja šī nakts jums kļūs par patīkamu atklājumu, tātad uzradīsies arī bezierunu pamats pārkvalificēt draugu par mīļāko.

5. Viņš jūs ir redzējis visdažādākajos stāvokļos

Varat būt pilnīgi pārliecināta par to, ka labākais draugs mīl jūs ne jau skaistu acu dēļ, bet gan vienkārši tāpēc, ka jūs esat. Droši vien viņš jūs ir redzējis visdažādākajos dvēseles stāvokļos: dusmīgu, noskumušu, slimu, jautru, ar nemazgātiem matiem, neuzkrāsotu un, iespējams, pat galīgi piedzērušos. Viņš ir nogaršojis jūsu gatavoto ēdienu, slaucījis jums asaras un pēc visa redzētā nav aizbēdzis, bet vienmēr atradies līdzās un palīdzējis. Viņš ir cilvēks ar simtprocentīgu jūsu komforta zonas abonementu.

6. Ar viņu vienmēr ir par ko parunāt

Jūs uzskatāt, ka visi vīrieši ir ciniski snobi? Viņus tracina dvēseliskas sarunas un viņi nepavisam nav spējīgi saprast otru? Tad iedomājaties, kāda vinnētāja jūs būsiet, ja pārvietosiet savu draugu citā statusā. Jo ar viņu taču vienmēr ir par ko parunāt un par ko pasmieties. Jums ir vesels lērums kopīgu interešu un uzskatu par dzīvi.

7. Jūs varat atgriezties pie draudzības

Ja nu tomēr mīlas romāns ar draugu nenoris pēc iedomātā scenārija, jūs vienmēr varat atgriezt savas attiecības iepriekšējā stausā. Nebaidieties, ka pēc piedzīvotā fiasko viss būs citādi. Neveiksmi vienmēr var norakstīt uz mīlas skarta prāta aptumšošanos un pasmieties par to. Un arī turpmāk varat raudāt uz uzticama drauga pleca.