Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Sievietes 7 pamatvajadzības attiecībās

Redakcija
Redakcija

Ikviens vīrs var kļūt savai sievai neatvairāms, iemācoties apmierināt septiņas viņas galvenās vajadzības.

1. Vajadzība pēc garīgā vadītāja. Viņš ir vīrietis, kam piemīt drosme, pārliecība, atbildība, līdzcietība un stingrs raksturs. Viņš uzņemas iniciatīvu garīgas vides kopšanā ģimenē. Viņš kļūst par spējīgu un zinošu Dieva Vārda pētnieku un visu savu dzīvi veido, balstoties uz Dieva Vārdu. Viņš vada sievu, lai viņa kļūtu par Dieva sievieti, un uzņemas vadīt bērnu mācīšanu par To Kungu. (1. Psalms, Efeziešiem 5:23-27)

2. Vajadzība pēc personiska apliecinājuma/atzinības. Viņš slavē sievu par viņas personiskajām īpašībām. Viņš cildina viņas kā sievas, mātes un mājasmātes tikumus. Viņš citu klātbūtnē atklāti slavē viņu kā brīnišķīgu dzīvesbiedri, draugu, mīļoto un sabiedroto. Viņa jūt, ka neviens viņam šajā pasaulē nav svarīgāks. (Pamācības 31:28-29, Salamana Augstā dziesma 4:1-7, 6:4-9, 7:1-9)

3. Vajadzība pēc personiskas mīlestības (romantikas). Viņš bieži un dāsni veltī viņai mīlestības apliecinājumus. Viņš pastāvīgi ar vārdiem, kartītēm, ziediem, dāvanām un ikdienas uzmanības apliecinājumiem parāda sievai, cik ļoti viņa tam patīk. Iegaumējiet: mīlestība ir tā vide, kurā dzimumu savienība sagādā prieku un veidojas brīnišķīga laulība. (Salamana Augstā dziesma 6:10, 13, Efeziešiem 05:28-29,33)

4. Vajadzība pēc intīmām sarunām. Viņš sarunājas ar sievu izjusti (atklāti un sirsnīgi). Viņš iejūtīgi un ar interesi ieklausās viņas domās (t.i., dvēselē) par dienas notikumiem. Sarunām ar sievu piemīt vēlme saprast, nevis mainīt viņu. (Salamana Augstā dziesma 2:8-14, 8:13-14, Pētera 1. vēstule 3:7)

5. Vajadzība pēc godīguma un atklātības. Viņš ieskatās sievai acīs un mīlestībā izsaka to, ko patiesi domā (Efeziešiem 4:15). Viņš saprotami un pilnīgi izskaidro savus plānus un darbus, jo uzskata, ka ir atbildīgs par sievu. Viņš vēlas, lai sieva uzticas viņam un jūtas drošībā. (Pamācības 15:22-23)

6. Vajadzība pēc mājas atbalsta un stabilitātes. Viņš noteikti uzņemas atbildību par ģimenes mājokli, uzturu un apģērbu. Viņš gādā un aizsargā, bet nežēlo sevi, ja rodas grūtības. Viņš meklē konkrētas iespējas mājas dzīves uzlabošanai. Viņš vēlas pacelt laulību un ģimeni drošākā un piepildītākā līmenī. Iegaumējiet: vīrs/tēvs ir ģimenes drošības centrs (1. Timotejam 5:8)

7. Vajadzība pēc uzticības ģimenei. Ģimene viņam ir pirmajā vietā. Viņš veltī laiku un enerģiju bērnu garīgajai, tikumiskajai un intelektuālajai attīstībai. Piemēram, viņš lūdzas kopā ar viņiem (īpaši vakarā pirms gulētiešanas), lasa viņiem priekšā, sporto kopā ar viņiem un ved viņus uz citiem pasākumiem. Viņš nepārcenšas, strādājot garas darba stundas, lai izvirzītos, kamēr bērni un dzīvesbiedre tiek pamesti novārtā. (Efeziešiem 6:4, Kolosiešiem 3:19-20)