Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Māksla savaldzināt vīrieti

Redakcija
Redakcija

Vīrieši mēdz būt skaisti, moderni, seksuāli, vīrišķīgi, maigi, taču valdzinoši nekad. Valdzināt- tas ir mūsu kredo un zināt šīs spēles noteikumus vienkārši ir mūsu pienākums. Ja vīrietim uzdod jautājumu "uz ko uzķēries?", viņš nemaz īsti nespēj atbildēt Visbiežākās atbildes ir "nezinu, skaistas kājas, patīkams aromāts ...." vai arī "pārliecība, kaut kāds vieglums, viņa ir kaut kāda īpaša, ne tāda kā visas", vārdu sakot, nekā konkrēta. Taču, lai savaldzinātu vīrieti, nepietiek tikai ar ārējo skaistumu. Lai cik tas arī banāli neizklausītos, vajdzīgs iekšējais skaistums un pievilcība. Tāpēc piesaistīt vīriešu uzmanību ir jāiemācās. Un tas nav nekas grūts un nepaveicams.

GAITA

Jūs nemākat dejot? Iemācieties! Kam līdzinās jūsu gaita? Jūsu gaita vīrietim nozīmē to pašu deju. iemācieties kustēties kā modele, nedomāju, ka tad, ja jūs slājat lieliem soļiem, vīrietis uz jums atskatās. Jums ir jākustas kā gulbim- lēni, cēli, viegli un skaisti. Ja jūsu gaita būs skaisti slīdoša, tā noteikti piesaistīs vīriešu uzmanību un spēs pat atraut viņa skatienu no futbola spēles.

ĀRĒJAIS IZSKATS

Vēlaties būt valdzinoša- sekojiet vienmēr savai ārienei. Ir patīkami skatīties uz sakoptu sievieti. Un šeit es nedomāju kosmētikas kalnus. Lielākajai daļai vīriešu patīk dabīgs skaistums, tāpēc kosmētiku lietot vajadzētu ar apdomu. Tas pats attiecas uz smaržām. Labas smaržas, protams, patiks jebkuram vīrietim, taču nelietojiet tās pārāk daudz, nav patīkami, ja jums apkārt virmo uzbāzīgs smaržu mākonis.

SEKSUALITĀTE

Neaizmirstiet par seksualitāti. Tas ir pareizais ceļš, lai savaldzinātu vīrieti. Bikšu kostīmi un džinsu bikses jau sen ir mūsu garderobes neatņemama sastāvdaļa, taču lai cik arī tās nebūtu pieguļošas un seksīgas, bikses nevar būt ne tik valdzinošas, ne satraucošas kā kleitiņa vai svārki. Un nemaz nav nepieciešams vilkt ļoti īsus svārciņus, labāk lai tie ir līdz celim, taču ar šķēlumu uz vienas kājas. Aptaujājot vīriešus, izrādījās ka tieši svārki un zeķubikses (pēc iespējas smalkākas) visbiežāk tika nosaukti kā apģērbs, kas uzbudina vīriešus. Un ja to visu noslēdz kurpes uz augstiem papēžiem! O, jā- saka vīrieši!

NOSLĒPUMA RADĪŠANA

Cik gan daudz dzejoļu, dziesmu un gleznu ir veltīts sievietes daiļajam ķermenim! Taču vīriešiem atkailināts ķermenis nebūt nav sapņu objekts. Ja viss būtu tik vienkārši, tad zeķu, korsešu un citu tamlīdzīgu sieviešu garderobes atribūtu ražotāji jau sen būtu bankrotējuši. Pats galvenais nosacījum- ne visu uzreiz. Jums jāvilina un jāvaldzina. Var uzvilkt kārdinosu kleitiņu un likt noprast, ka zem tās ir vēl kaut kas daudz labāks. Iedomājieties, kā atdzīvosies viņa iztēle.

BALSS INTONĀCIJA

Vīrietis grib ne tikai ar acīm, bet arī ar ausīm. Kad jūs vēršaties pie viņa, jūsu balsij jābūt maigai un seksuālai. Un vēl, nekas tā neuzbudina un nepiesaista vīrieti, kā smaids un sievietes skanīgie smiekli. Esiet atvērta, priecājieties par dzīvi un smaidiet. Nevienu nesaista skaistas, taču vienaldzīgas vai agresīvas sejas. Tāpēc, ja jums kāds ir iepaticies, dodiet viņam zīmi- pasmaidiet.

PIESKĀRIENI

Bet, ja vīrietis tā arī neko nav sapratis, kad esat iozmēģinājusi visu iepriekš minēto, tad jārīkojas citādi. Taču tikai tādā gadījumā, ja joprojām esat pārliecināta par to, ka jums vajadzīgs tieši šis vīrietis. Pārējiet uz tiešo kontaktu. Nejauši pieskatieties viņam, ir milzum daudz veidu kā to izdarīt, un, ja viņa reakcija neaprobežojas tikai ar sausu "atvainojiet", tad esat uz pareizā ceļa.