Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


10 jautājumi, kuri nobiedēs jebkuru vīrieti

Redakcija
Redakcija

Dažreiz viens nepareizs jautājums (turklāt uzdots nemitīgi) var krietni pabojāt pašas stiprākās attiecības. Tātad,- ko nevajadzētu jautāt savam mīļotajam cilvēkam.

Vai šī kleita mani padara resnu?

Tas ir pats briesmīgākais jautājums, kādu jūs varat uzdot savam vīrietim. Atcerieties- vīrieši mīl par sevi pārliecinātas sievietes. Bet šāds jautājums liecina par nepārliecinātību jūsos. Tāpēc labāk to jautāt mammai, māsai, draudzenei vai personīgajam stilistam.

Par ko tu domā?

Pati izplatītākā atbilde uz šo jautājumu būs: "Ne par ko!". Un tā tiešām var būt. Dažkārt cilvēkiem ir raksturīgi vienlaikus domāt it kā par visu un tajā pat laikā praktiski ne par ko konkrētu. Bieža šāda jautājuma atkārtošana liecina par to, ka jūs satrauc viņa tālumā vērstais skatiens vai, ka gribat pakļaut sev viņa domas.

Ja tu varētu noskūpstīt kādu no manām draudzenēm, kuru tu izvēlētos?

Šis jautājums ir absolūti tracinošs, jo, lai ko viņš teiktu, diez vai jūs gribat dzirdēt atbildi. Pie kam tā jūs neiepreicinās. Patiesībā jūs vēlaties, lai viņš atbildētu: "Es pat par 10 miljoniem dolāru neskūpstītu nevienu no viņām!" Taču ir lietas, par kurām vīrieši nevēlas melot...

Cik bērnu mums ar tevi būs?

Gribat, lai jūsu mīļotais no jums aizbēg, nekad vairs neatgriežas un neatbild uz jūsu vēstulēm? Nē? Tad ātri aizmirstam šo jautājumu un nomierināmies. Vismaz attiecību pirmajā posmā. Kamēr neesat nozīmējuši saderināšanās dienu un neesat pārliecinājušies, vai vēlaties būt kopā mūžīgi , izbaudiet nenoteiktību un vienkārši iespēju būt kopā ar mīļoto cilvēku.

Ja ar mani kaut kas notiks, cik ilgi tu gaidīsi, pirms uzsāksi jaunu romānu?

Bet cik ilgi jūs gaidīsiet, ja, nedod Dievs, kaut kas notiks ar viņu? Vai arī, ja nu pēkšņi jūsu sapņu vīrietis nāk jums pretī jau rīt? Mīlestībā neko paredzēt nevar. Turklāt vīriešiem nepatīk, ja mēs bez iemesla taisām no sevis upurus.

Vai tu būsi apbēdināts, ja es ieradīšos uz tavu “tikai vīriešu” ballīti?

Protams, viņš būs apbēdināts. Bet jums visticamāk piedēvēs “uzbāzīgas zivs” titulu. Vīriešiem ir savas darīšanas un tēmas sarunām. Un labāk dažreiz par tām nezināt... Turklāt iedomājies, kas būtu, ja viņš ierastos uz jūsu meiteņu ballīti un klausītos visas jūsu baumas.

Tu visu laiku skaties uz to meiteni, vai viņa tev patīk?

Šis jautājums, lūk, atkal liecina par jūsu mazvērtības kompleksiem. Tas it nemaz nav seksīgi. Viņš ir ar jums, nevis ar viņu. Tāpēc nevajag taisīt greizsirdības scēnas par sīkumiem, un radīt problēmas tur, kur to nemaz nav.

Cik meiteņu tev bija pirms manis?

Vai jūs patiesi gribat dzirdēt atbildi uz šo jautājumu? Ko tas jums dod? Cik jums pirms tam bija vīriešu? Pagātni nav iespējams izdzēst vai izmainīt. Turklāt katram cilvēkam ir tiesības glabāt savus noslēpumus. Tāpēc nevajag aizskart rtēmas, kas nav patīkamas jums pašai. Baudiet tagadni.

Ko tu mīli vairāk: mani vai savu mammu?

99% vīriešu šo jautājumu uzskatīs par pazemojošu. Patiesībā viņi nemaz nezina pareizo atbildi uz šo jautājumu. Attiecības, kas saista jūs, un attiecības starp dēlu un māti ir principā dažādas. Tāpēc tās nedrīkst salīdzināt. Viss! Tagad jūs zināt atbildi un nekad vairs neuzdodiet šo bezjēdzīgo jautājumu.

Vai tu mani patiešām mīli?

Uzdot šādu jautājumu ir tas pats, kas pateikt: "Es neticu tavai mīlestībai". Bet jūs taču nemaz negribējāt to teikt. Daudzi vīrieši nevēlas apspriest jūtas, viņi izsaka tās ar savu rīcību vai tikai ar to, ka atrodas blakus. Ar to arī pietiek.