Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Palīdziet mīļotajam vīrietim atklāt sevi

Reizēm arī mīlestība palīdz vīrietim mazliet atklāt sevi, bet ne tik daudz, lai partneru attiecības uzlabotos. Reizēm vīrietis sevi atklāj daudz vairāk, taču tas viņam prasa ļoti ilgu laiku, kamēr sieviete jau ir tik ļoti sadusmojusies un novārgusi, ka partnera mīlestību vairs nespēj uztvert. Reizēm sievietes vīrieti pamet un viņas aizejošā mīlestība pēkšņi iedarbojas, vīrietis atklājas, tikai jau ir par vēu, jo sieviete vairs nav ar viņu kopā. Galu galā sieviete aiziet ar salauztu sirdi kā sieviete, kas savu mīlestību piedāvājusi vīrietim, kurš to noraidījis.

Ir tikai viens ceļš, kā palīdzēt vīrietim atklāties- viņam tas ir jāvēlas pašam.

Sievietes mīlestība var sniegt vīrietim atbalstu, drošību un drosmi, kas nepieciešama, lai skatītu savu iekšējo jūtu pasauli, bet var arī nepietikt visu sievietes pūļu, sarunu un asaru, ja viņš pats nebūs sapratis savas personības attīstības nepieciešamību. Viņam ir jāgrib atklāties, jo tikai tad sieviete var spēt palīdzēt. Strādāt kopā ar vīrieti, lai pilnveidotu viņa emocionālo attīstību vai uzņemties atbildību par to viņa vietā- tās ir divas atšķirīgas lietas.

Daudzos gadījumos, kad sievietes apgalvo, ka palīdz savam vīrietim atklāt viņa sirdi, daudz precīzāk būtu teikt, ka sievietes lūdzas mēģināt viņu to darīt, bet viņš savukārt mēģina savu sirdi noslēgt vēl ciešāk. Sievietei ir jāsaprot, cik liela atsķirība ir starp vīrieti, kurš patiešām vēlas, lai viņa palīdz viņam atklāt sevi, un vīrieti, kas to nevēlas.

Viena no lielākajām sieviešu kļūdām, kādu viņas pieļauj attiecībās ar vīriešiem, ir izdomāt attiecību kārtību un noteikumus, neinformējot par tiem vīriešus. Varbūt sievietei šķiet, ka partnerim nepieciešams apgūt labākas savstarpējās sazināšanās iemaņas, kļūt vieglāk pieejamam, taču sieviete aizmirst vienu- ko par to domā pats vīrietis. Ja sieviete, nekonsultējoties ar partneri, izlemj, kādā virzienā attiecības attīstāmas, viņa ne tikai nerespektē vīrieša tiesības uz savu viedokli, bet arī vislielāko vilšanos un neapmierinājumu sagatavo pati sev.

Lai noskaidrotu, vai vīrietis vēlas emocionāli atklāties, vispirms jānoskaidro, kādas īpašības sieviete vēlas atrast savā partnerī, piemēram, vai viņam patīk runāt par jūtām, vai viņš pats rūpējas par savas personības attīstību, vai viņam patīk būt kaislīgam. Ar savu iespējamo partneri var pārrunāt, kādas attiecības sieviete vēlētos veidot un kādu vīrieti vēlētos redzēt sev blakus, noskaidrojot, vai viņa uztvere atbilst viņas vēlmju sarakstam un lūdzot, lai viņš pastāsta, kāda veida attiecības vēlētos veidot viņš pats. Sievietei labi jāpārdomā tas, ko viņa ir uzzinājusi no sava jaunā paziņas, jāpavēro viņa izturēšanos nākamajās tikšanās reizēs, pārliecinoties, vai vīrietim tiešām piemīt īpašības, kuras viņa vēlētos redzēt savā partnerī, un, ja attiecības kļūst nopietnākas, abi var sastādīt emocionālo mērķu sarakstu, kādus attiecību laikā vēlētos sasniegt, pēc tam viens otru ar tiem iepazīstinot. Ja partneris ir piekritis strādāt, lai emocionāli atklātos, sieviete var viņu atbalstīt un iedrošināt ar savu uzticību.