Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Vai dzīvē mēdz notikt tāpat kā seriālos? Cerības un bailes pirms pirmā randiņa

Redakcija
Redakcija

Vai dzīvē mēdz notikt tāpat kā seriālos? Cerības un bailes pirms pirmā randiņa
Pīters (Džeks Makdormens) un Dana (Analeita Tiptone)

Pirmais randiņš – tās ir lielas cerības, fantāzijas, domas un bailes. Pat ja attiecību sākums veidojas smieklīgs vai neveikls, iepazīšanās ar kādu cilvēku, kas domā, spriež citādāk, var būt interesanta pati par sevi.

Šāgada 14.janvārī kanāls „FOX Life” sāks demonstrēt romantisku komēdijseriālu „Mīla Manhetenā”, kurā amizantās un brīžiem neveiklās situācijās atklājas divu ņujorkiešu iekšējie monologi laikā, kad viņi uzsāk jaunas attiecības. Pirms seriāla pirmizrādes TV kanāla pārstāvji noskaidroja, kas jāņem vērā pirms tikšanās ar potenciālo sirdsāķīti.

Cerības un bailes pirms pirmā randiņa, protams, ir saistītas ar jautājumu, kā iepatikties un kā radīt labu iespaidu par sevi, uzskata geštaltterapeite Zane Lobānova.

Ideālu cilvēku nav, tādēļ, lai neviltos sevī un otrā cilvēkā, atliek vien ņemt vērā dažas pamatpatiesības. Lūk, geštaltterapeites Zanes Lobānovas ieteikumi veiksmīgam pirmajam randiņam.

Pirmkārt, esiet patiesi un necentieties tēlot citādu personu. Tas turpmākajās attiecībās ļaus izvairīties no vilšanās, kas rodas, kad iepazīstam otra cilvēka ēnas puses vai otrādi.

Otrkārt, ir skaidri jānovelk robežas un jāparūpējas par sevi. Ikvienam cilvēkam ir savas fiziskās un emocionālās robežas, kuras bez paša atļaujas neviens nedrīkst pārkāpt. Pirmais randiņš ir labs brīdis, lai izveidotu īstos priekšstatus par sevi un noskaidrotu otra cilvēka robežas.

„Jāatceras - ja būsim pārāk piekāpīgi, arī turpmāk no mums gaidīs piekāpšanos, ja būsim darbīgi – no mums gaidīs rīcību, ja izklaidēsim otru – izklaides pieprasīs arī turpmāk” piebilda geštaltterapeite.

Treškārt, ir jāizvēlas tādu pirmo satikšanās vietu, kur pats jūtieties droši. Ja nepatīk ūdensprieki, nav vērts tikties akvaparkā. Ja ir bail no lieliem dzīvniekiem, būtu muļķīgi kopīgi jāt ar zirgiem.

Tāpat ir vērts parūpēties par savu komfortu, tas var izglābt daudzas neveiksmes. Pat ja jauniepazītais cilvēks nebūs jūsu gaumē, sen gaidīta teātra izrāde vai kino noteikti uzlabos omu.

Tātad - jaunu attiecību sākums tikpat labi var būt līdzīgs episkai drāmai, cik neērtu vai smieklīgu situāciju virknei ar neparedzamu iznākumu. Domājams, katram no mums kādreiz ir bijusi vēlme noskaidrot, ko domā otra pusīte pirmā randiņa laikā.

Uzzināt, ko, uzsākot romantiskas attiecības, domā divi ļoti dažādi cilvēki – neatvairāmais ņujorkietis Pīters (Džeks Makdormens) un Dienvidu mazpilsētā dzimusī Dana (Analeita Tiptone) – būs iespējams, skatoties komēdijseriālu „Mīla Manhetenā” kanālā „FOX Life” trešdienās, plkst. 21.00, sākot no 14.janvāra.

„FOX International Channels” (FIC) ir starptautiska mediju kompānija, kurai visā pasaulē pieder 324 dažādi izklaides TV kanāli un to saturs pieejams 44 valodās. Latvijā FIC piedāvā kanālus FOX, FOX Life un „National Geographic”, kas skatītājiem pieejami ar latviešu un krievu valodas subtitriem. Visi FIC Latvija kanāli atrodami TV operatoru „Lattelecom”, „Baltcom”, „IZZI”, „Latnet TV”, „Livas”, „SkaTVis” un „Mits LV” piedāvātajās kanālu pakās.