Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Par ko vajadzētu paklusēt gultā?

Redakcija
Redakcija

Sāksim ar to, par ko vajadzētu runāt gultā: par mīlestību, pieķeršanos, pateicību, savām vēlmēm un sajūtām. Tas vairos maigumu un jūsu attiecību siltumu. Pazudīs daudzi seksuālie kompleksi, aizspriedumi un disharmonija.

Bieži ir dzirdēts sakām: "Starp mīlošiem cilvēkiem nevajadzētu būt noslēpumiem!» Cik"gan tas ir ticami un vienlaikus arī apšaubāmi, jo katram no mums vienmēr kaut kur dziļi iekšienē paliek kāda sava slepenā teritorija, kurai mēs negribētu pielaist pat pašus tuvākos cilvēkus.

Un kad tur kāds ielaužas, bezceremoniāli nojaucot taktiskuma barjeru, lai arī ar vislabākajām vēlmēm, vienalga mums kļūst tā nelāgi. Īpaši, ja pārkāpumu pavada nosodījums, apsmiekls, pārsteidzoši secinājumi un savstarpēja apspriešana.

Nevienam taču negribas kļūt par mērķi skarbiem jokiem seksuālā jomā.

"Tavs loceklis ir jocīgs!", "Tu esi palikusi apaļāka!", "Es nekad ar tevi negūstu orgasmu!" - jebkura vērtējošā frāze un negatīvā informācija par seksu kļūst par spriedumu Cilvēks noslēdzas, mokoši pārdzīvo savu neveiksmi un ar grūtībām atrod sevī spēkus, lai pēc piedzīvotā fiasko mēģinātu vēlreiz.

Acīmredzot jārunā par to, ka lai arī esam atklāti ar savu partneri, mums tomēr vajadzētu pieturēties pie dažiem„gultas etiķetes” likumiem . Būt taktiskiem un iejūtīgiem, lai neievainotu savu partneri un arī pats nekļūtu par mērķi sarkastiskiem jociņiem.

Vīriešu kompleksi.

Katrs pāris – individuāls iespēju un prasību savienojums seksā. Nedrīkst izdomāt kaut kādus universālus postulātus. Taču kopīgai attīstībai būtu vēlams iepazīties ar zināmu daudzumu noderīgiem novērojumiem. Tas attiecas uz kompleksiem, kas var attīstīties un sarežģīties no „bezjēdzīgas” pļāpāšanas guļamistabā.

Atcerēsimies visiem zināmos vīriešu kompleksus:

Donžuāna sindroms - vēlme iekarot pēc iespējas vairāk sieviešu. Ja bērnībā māte bija varaskāra, despotiska, veltīja viņam maz laika, visādi centās viņu pakļaut, tad pieaugot, tādam cilvēkbērnam būs daudz problēmu.

Pirmkārt, šādu bērnību piedzīvojis vīrietis neticēs savām seksuālajām spējām, otrkārt, viņš zemapziņā centīsies atriebties visām sievietēm par šo nepārliecinātību seksuālā spēka daudzkārtējā pierādīšanas ceļā. Viņš savaldzinās un nodos, manipulēs ar sievietēm un izmantos tās. Ģimenē tas izpaužas, kā despotisms, pastāvīga laulības pārkāpšana un meli.

Ja jums pagadījies tāds siržu lauzējs, palīdziet viņam atbrīvoties no kompleksa un padarīt attiecības stabilākas.

Atcerieties: Donžuāns ir ļoti vientuļa būtne. Viņa nemitīgā skriešana pēc sieviešu brunčiem,- tie ir patiesas mīlestības un noturīgu attiecību meklējumi. Viņu nav iespējams pārsteigt ar seksuāliem meklējumiem un atklātām fantāzijām, viņš veiksmīgi to visu atrod ārpusē. Un tomēr stāstiet viņam, cik seksuāli pievilcīgs viņš ir gultā! Slavējiet viņu, brīnieties. Bet pašiniciatīvu paudiet uzmanīgi, jo viņš var sajust lamatas. Un viņa nepārliecinātība izpaudīsies atkal...

Tāpēc runājiet par viņa vērtīgajām cilvēciskajām rakstura iezīmēm. Par to, ka mīlat viņa dvēseli, labo sirdi, spēju smalki izjust garastāvokli. Par to, cik viņš tuvs un vajadzīgs jums ir cilvēciskajā plānā. Tieši to viņš, pats neapzinoties, vēlas ieraudzīt sievietē..

„Bosa” sindroms (termina autors ir amerikāņu seksologs Edvards Mori) – tā ir tieksme pēc pārākuma, svarīguma, vadības, spēka, līderības. Lielākā vai mazākā mērā tas gan vērojams visos vīriešos.

Tāda ir vīrieša goda misija – virzīt vēsturi. Bet mūsdienu sievietes ir kļuvušas patstāvīgas, atņemot vīriešiem viņu „likumīgās” līdera pozīcijas pat gultā. Kaut gan bieži vien vīrieši paši ir vainīgi, ka atļauj sievietēm to darīt, turklāt zemapziņā vienalga paliekot „bosi”. Taču, ja neatrod tam apstiprinājumu, iemanto kompleksus.

Atcerieties: "bosam" gultā nepieciešams atrasties virsotnē. Viņam jājūtas pārliecinātam, ka ir jūs apmierinājis, un ir pats labākais.

Nesajūtot pateicību, viņš ātri atdziest pret jums un meklē aizvietotāju. No viņa skata punkta, viņš ir pielicis tik daudz pūļu, lai jūs apmierinātu. Viņš vienmēr meklē jaunas pozas, nodrošina labklājību un komfortu- tas ir, rīkojas saskaņā ar savu vīrieša loģiku. Viņš pat nenojauš, ka sievietes lojalitātes seksa noslēpums slēpjas vienkāršās un maz izmantotās lietās – siltā skatienā, vienkāršā skūpstā, patiesā vārdā, spontānā jūtu izpausmē. Visās tajās nenozīmīgajās, mazajās kustībās, no kurām sieviete veido savu brīnumaino gleznu par patiesu mīlestību. Ne no tām, kas apzīmogotas „tā vajag”, „tā pieņemts”, „viņa no tā uzbudinās”, bet no tām, kas nāk no sirds.

Napoleona sindroms - maza auguma un neliela izmēra dzimumlocekļa vīriešu komplekss. Mūžīga vēlmē atrasties līderpozīcijā virza vīrieti uz varoņdarbiem, atklāj tajā apbrīnojamu talantu, kas ļauj viņam sajusties „milzim”. Bet, ja, neskatoties uz visiem viņa centieniem, pievērsīsiet uzmanību viņa izmēriem, pateiksiet tieši vai garāmejot, tad Napoleona komplekss sāpīgi uzliesmos. Interesanti, vai kāds komplekss piemīt paša garākā dzimumlocekļa īpašniekam I.Falkonam no Lielbritānijas? Viņa locekļa garums ir 34,5 centimetri!

Atcerieties: Napoleonam nemitīgi vajadzīgi viņa uzvaru apstiprinājumi. Un te pierādīta patiesība par centimetriem. Uzvedieties tā, it kā pat nenojaustu par viņa trūkumiem. It kā viss viņam būtu kārtībā. Varat pat uzstādīt viņam paaugstinātas prasības. Tas ir tieši tas, kas viņam nepieciešams. virsotnes, kuras vajag iekarot. Dariet vienalga ko, tikai nepievērsiet uzmanību tam, kas viņu jau bez jums mokoši sasprindzina.

Sieviešu kompleksi.

Nedomājiet, ka bezjēdzīga pļāpāšana gultā var provocēt recidīvus tikai vīriešu psiholoģiskajam nespēkam. Tam pakļautas ir arī sievietes.

Alises brīnumzemē sindroms - tas ir romantisks, ideāli atveidots priekšstats par pretējo dzimumu savstarpējām attiecībām. Sievietes ar tādu sindromu mokoši pārdzīvo seksa materialitāti. Ar viņa smaržām, atklātajām kustībām, kaisles uzliesmojumiem.

Sekss viņām šķiet kaut kas zems, pretīgs salīdzinot ar augstajām un skaistajām fantāzijām, kas dzimst Alises bagātajā fantāzijā. Tādām sievietēm ir ļoti grūti atrauties no procesa vērošanas, no analīzes un salīdzināšanas. Tas liedz viņām atslābināties un gūt baudu seksā.

Atcerieties: ceļš pie tādas sievietes auguma ved caur romantisku prelūdiju, kas sākas jau labu laiku pirms tuvības un turpinās gultā. Lielākā daļa sieviešu ir romantiskas, vēlas mīlestību, un tikai pēc tam ķermenisko baudu.
Dažreiz viņas pat ir gatavas upurēt seksu jūtu dēļ. Tur ir arī savi plusi. Viņas mīlēs savu vīrieti no visas sirds pat tad, kad viņš vairs nespēs tik aktīvi nodarboties ar seksu. Dvēseles prioritāte izpirks erekcijas disfunkcijas zudumus..

Tādas Alises dārgi maksā! Bet sākumā, lai mīlestība nenoslīktu baudkārē, auklējiet savas idealitātes romantismu.
Lolojiet viņas maigo dzirdi – nav jau obligāti rupji un ātri viss saucams vārda tiešā nozīmē. Dažkārt ir lietderīgi paklusēt, ja nevari smalkjūtīgi paust savas vēlmes.

Feminisma sindroms (Amazones, Afinas Pallādas) izriet no pārākuma izjūtas pār vīriešiem, no vēlmes vadīt, uzvarēt, pamācīt un ņemt savā paspārnē. Šāda sieviete viegli uzņemas iniciatīvu seksā.
Gūst baudu no vīriešu pielūgsmes. Un ļoti iespringst, kad vīrietis cenšas līderēt, ielikt rāmjos vai paust psiholoģisku vai fizisku spēku.

Atcerieties: sasniegt maksimālu baudu seksuālā kontaktā ar tādu sievieti iespējams tikai ļaujot viņai izrādīt aktivitāti. Ja centīsieties viņu pakļaut, vadīt vai spēlēt pēc jūsu noteikumiem, viņa pretosies pat par spīti veselajam saprātam.

Labākais veids, kā rīkoties, ir kļūt paklausīgam un mazliet pasīvam.

Protams, visi šie padomi un klasifikācija ir diezgan nosacīta. Katrā individuālajā gadījumā darbojas tikai oriģinālas receptes un personīga leksika. Tas, ko jūs paši uzskatīsiet par iespējamu un nepieciešamu runāt un kā darboties gultā. Galvenais, lai to diktētu jūsu patiesās vēlmes, – padarot savas attiecības harmoniskākas.