Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Pāru gulēšanas pozas. Ko tās liecina par jūsu attiecībām

Redakcija
Redakcija

Pozas, kurās guļat jūs un jūsu mīļotais cilvēks, var daudz ko pastāstīt par jūsu attiecībām. reizēm pat to, par ko nenojaušat jūs paši.

Apskatiet attēlus un atrodiet savu gulēšanas pozu.

Šādi guļ pāri, kurus vieno stipras saites, taču viņi daudz laika pavada atsevišķi viens no otra. Viņa, piemēram var pavadīt garas stundas kopā ar draudzenēm, bet viņš strādāt desmit srundas no vietas. Vai otrādi. Partneri peiņem viens otru tādus, kādi viņi ir.

Ja jūs guļat šādi, tad visticamāk pad ienu jūs bieži strīdaties vai arī jau ilgstoši viens otru nesaprotat. Abi partneri ir kā divi ledusgabaliņi, kur siltums var traucēt viņu miegam un atpūtai.

Šāda poza gulēšanas laikā liecina par to, ka abi ir gatavi dzīvot kopā, nekrītot viens otram uz nerviem. Katram no partneriem ir tiesības uz savu viedokli, tāpat abi gatavi pieņemt otra trūkumus kā pašu par sevi saprotamu lietu.

Šāda poza liecina par stabilām attiecībām, kuras izveidot nav bijis viegli. Visticamāk, ka pēc iepriekšējas sliktās pieredzes un neveiksmēm, partneri domāja, ka laime nav priekš viņiem un nekas labs dzīvē vairs nav gaidāms. Un neskatoties uz to, ka tagad viņu dzīvē viss ir kārtībā, partneri dzīvo iekšējās bailēs to pazaudēt.

Šādā poza tiek ieņemta spontāni. Partneru sejas pavērstas dažādos virzienos, taču viņus apvieno spēcīgas saites. Šādi guļ cilvēki ar dažādiem temperamentiem un interesēm. Piemēram, viņa mīl vienatni, savukārt viņš ir kompānijas cilvēks. Taču tas nemaz nav slikti.

Šādi pāri ir pārņemti ar neatkarības ideju. Viņi baidās no tuvības, taču abiem ļoti vajadzīgs atbalsts, lai atbrīvotos no bailēm, kurās viņi pastāvīgi dzīvo. Tādi cilvēki baudās pārāk pieķerties partnerim un kļūt ar viņu kopā par vienu veselumu.

Partneri, kuri guļ šādā pozā, jau ir izveidojuši ciešu saikni, taču viegli viņiem nav bijis. Katrs atstāj sev brīvību un personīgo telpu, kaut gan vienlaicīgi sargā partnera jūtas. Viņi spēj daudz ko piedot un daudz ko noklusēt, lai tikai saglabātu savu mīlestību.

Šī ir uz kaisli balstīta savienība. Partnerus apvieno kopīgi mērķi (galvas pavērstas vienā virzienā). Viņi saprotas intelektuālajā līmenī. Šāda savienība solās būt veiksmīga ne tikai mīlestībā, bet arī kopīgā biznesā.

Pāri, kas guļ šādā pozā, ir iemīlējušies viens otrā. Taču viņu pasaules uzskati ir atšķirīgi, tāpēc nav iespējams precīzi paredzēt, vai viņi spēs savu mīlestību saglabāt mūžīgi. Šāda poza liecina par to, ka partneri mēģina pasargāt sevi no apkārtējās pasaules.

Šādi parasti guļ iemīlējušies partneri, kuru temperaments ir ļoti līdzīgs. līdzīgi viņi var būt arī pēc izskata un ķermeņa uzbūves. Par viņu drošības sajūtu liecina tas, ka viņi guļ atslābinājušies uz muguras, tajā pašā laikā abiem nepieciešams fizisks kontakts.

I

eskaties! Tas ir interesanti!

Apgādā Zviagzne ABC izdotā grāmata "Kāmasūtra. No punktiņa uz punktiņu" ir amizanta variācija par Kāmasūtras tēmu.
Lai atminētu šīs kairinoši zobgalīgās grāmatiņas noslēpumus, būs aktīvi jānodarbina roka un jāliek lietā noasināts zīmulis.
Ar baudu nododies 30 EROTISKĀM POZĀM – tostarp Tantriskajam bruņurupucim, Naglas iedzīšanai un Mēļu pārim.
Uzasini zīmuli un ķeries pie darba! Šī gandrīz garantēti būs vispikantākā nodarbe, ko īstenot neizģērbjoties.