Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


10 briesmīgākie sieviešu paradumi, kas patiesi tracina vīriešus

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Sieviete, kas pirmajā brīdī vīrietim var šķist pat ļoti pievilcīga, pēc kāda laika var zaudēt interesi par sevi tikai tāpēc, ka viņai piemīt vairāki briesmīgi paradumi, kas vīrieti vienkārši tracina. Un ar šādu sievieti nepavisam nerodas vēlēšanās veidot tālāku kopdzīvi. Vīrietis vienkārši nav spējīgs samierināties ar šiem paradumiem.

Pārlieku emocionalitāte

Gandrīz ikviena sieviete pastāvīgi izsaucas "ai" un "vai". Pa dienu šo izsaucienu sakrājas tik daudz, ka pret vakaru no šīm izpausmēm jutīsies noguris jebkurš vīrietis. Kad dāmas savas emocijas pauž mēreni, tas pat šķiet aizkustinoši. Taču pastāvīga sievietes atrašanās tādā kā afekta stāvoklī ļoti ātri sāk tracināt pat vispacietīgāko vīrieti. Pie pārlieku lielas emocionalitātes vēl nāk klāt aizdomīgums- sievietes mīl izdomāt sev dažādas problēmas un ziedot savam neredzamajam ienaidniekam ne tikai jūtas, bet arī laiku un naudu.

Bezceremoniāla uzvedība

Tās sievietes, kurām patīk bieži zvanīt savam mīļotajam "tāpat vien", bez iemesla, pajautājot vienkārši, kā viņam iet, ir ļoti kaitinošas. Tāpat kā svešu īsziņu lasīšana telefonā. Šāda uzvedība ikvienam vīrietim šķitīs ļoti uzbāzīga, Rezultātā, jūtot, ka viņa personīgā dzīves telpa sarūk, vīrietis sāks nervozēt, Bezceremoniāla sievietes uzvedība bieži vien ir sākums skandāliem, attiecību skaidrošanai vai pat izjukšanai.

Augstprātība, uzpūtība

Sievietes ļoti bieži demonstrē savu augstprātīgo attieksmi pret vīriešiem. Tomēr ne visi vīrieši ir gatavi paciest tādas "karaliskā" rakstura izpausmes. Puikas jau skolas gados nervozi izturas pret savu draudzeņu kritiku un bezgalīgajām pretenzijām, bet pieaugot viņi vispār pārstāj uzklausīt pamācības. Taču līdz ko vīrietis mēģina svai dāmai likt saprast, ka vajadzētu savu kaismi nedaudz pieklusināt, tā viņa apvainojas. Un atkal seko tas pats uzpūtīgais jeb augstprātīgais skatiens.

Izlikšanās

Ikviens vīrietis zina, cik viltīgas ir sievietes. Viņu prāts ļoti veiksmīgi spēj izdomāt jebkurus melus. Pat pasakās muļķis vienmēr ir vīrietis. To, ko spējīga izdomāt visparastākā sieviete, nespēj izfantazēt neviens vīrietis. Tikai sieviete nebūdama režisors, var noorganizēt vīrietim vispārsteidzošākās izrādes ar brīnumainu dramaturģiju, kas jebkuru vīrieti spēj izvest no pacietības.

Neloģiskums

Visiem sen zināms, ka meklēt loģiku sievietes rīcībā nav vērts. Tieši tāpēc daudzu dāmu uzvedība izraisa vīrietim nesapratni, izbrīnu un trauksmes sajūtu. Ja šādu motīvu uztraukumam ir pārāk daudz, vīrietis sāk nervozēt nopietni. Piemēram, ja viņa klusē vai runā "caur puķēm", mēģinot panākt, lai vīrietis pats uzmin, ko viņa ar to domā. Rezultātā runāšana dažādās "valodās" draud ar šķiršanos vai nopietniem konfliktiem.

Greizsirdība

Kas var būt sliktāks par sievietes greizsirdību bez iemesla? Tā var rasties pēkšņi un no nekā. Izbēgt vīrietim no tās nav iespējams. Sievietei var vienkārši kaut kas izlikties un tas kļūst par iemeslu histēriskai uzvedībai. Daudziem greizsirdība ir kā tonizējošs dzēriens, taču šīs izpausmes ir taisnīgas tikai tad, ja tās tikai nedaudz kutina nervus. Par veiksmi var uzskatīt situāciju, kad neliels strīds, kas radies uz greizsirdības pamata, pārvēršas par kaislīgu gultas ainu.
Tomēr visbiežāk sieviešu greizsirdības vīrietim ir krietni par daudz. Rezultātā vīrietis tiek novests līdz baltkvēlei.

Niķīgums, raudulība

Daiļās dāmas, protams, ir pelnījušas, lai stiprā dzimuma pārstāvji viņas lutinātu, lolotu un uz rokām nēsātu. Un ir pat gatavi piedot savai mīļotajai dažu labu naivuma izpausmi. Taču, kad muļķība robežojas ar infantilitāti, un vīrietim blakus izrādās pārlieku kaprīza sieviete, kas uzvedas kā mazs un niķīgs bērns, ne katram vīrietim pietiek spēka un pacietības.

Iepirkšanās mānija

Daudzu sieviešu iemīļota laika pavadīšana ir šopings. Normālam vīrietim izturēt šo mīlestību uz veikaliem vienkārši nav iespējams. Reti kurš spēj turēt līdzi šim izklaides veidam. Sievietei šķiet, ka viņa "uz mirklīti" ieskries veikalā, taču mirklītis visbiežāk pārvēršas stundās.

Pļāpība

Šis sieviešu netikums nav izskaužams. Sievietēm nav nebūtisku tēmu, viņas nevar aizmigt, iekams ar savām draudzenēm nav apspriedušas visu uz pasaules. Tajā pat laikā vīrietis spēj iemigt pat sarunas laikā, un tas nav tas sliktākais variants. Viņš var pacietīgi uzklausīt, kā viņa mīļotā aprunā visu un visus visapkārt, taču iekšēji viņam krāsies niknums pret savu pļāpīgo draudzeni.

Seks- šantāža

Saprotot savu spēku, sieviete sāk atriebties vīrietim, liedzot viņam tuvību, un reizēm to dara pat par mazākajiem pārkāpumiem. Tā ir īsta šantāža. Un tas nevis stiprina attiecības, bet gan grauj tās. Atbildes gājiens no vīrieša puses sievietei var būt ļoti nepatīkams, jo ar katru šādu reizi vīrieša dusmas tikai pieaug.