Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


5 iemesli, kāpēc vīrietis nevēlas seksu

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Atklāšu jums būtiskākos vīriešu noslēpumus, kas palīdzēs gan labāk saprast savu vīrieti, gan palīdzēt viņam, kā arī saglabāt kaislīgas un ilgstošas attiecības.

Kādas gan sievietes reizēm sķiet neloģiskas būtnes. Ja viņas atsaka tuvību vīrietim, tas ir pilnīgi normāli un dabiski, taču, ja atteikumu saņem sieviete,- tas tiek uztverts kā apvainojums ar sliktu zemtekstu. Pie kam, nevēloties tikt skaidrībā par atteikuma iemesliem, sieviete it kā piekar savam vīrietim pašas izdomātu birku, no kurām cieš tieši viņas pašapziņa. Kaut gan labāk būtu noskaidrot- kāpēc vīrietis vienā vai otrā reizē nevēlas seksu?

Vēl nesen tika uzskatīts, ka vīrieši tikai par seksu vien domā. Savukārt sievietes to vien dara, kā izvairās no laulātās draudzenes pienākumiem, izdomājot dažādas atrunas un iemeslus. Šobrīd gan apstākļi ir mainījušies un intīmajai tuvībai arvien biežāk atsaka tieši vīrieši. Pēc statistikas datiem, 62% vīriešu no seksa atsakās biežāk, nekā viņu partneres, bet 42% mīlējas tikai 1 reizi divās nedēļās. Kas tam par iemeslu?

1. iemesls: darbaholisms un stress

Saspringts darba grafiks, stresi, pārpūle- tie visi noteikti ir mūsu ienaidnieki jebkurā dzīves jomā. Tieši to dēļ mums trūkst laika un spēku darugiem, bērniem un pat seksam. Tad kāpēc jūs domājat, ka vīrieši ir izņēmums? Pārslodze un stress uz mums iedarbojas tieši tāpat, kā uz jums.

Un ja jūsu vīrietis nav vienkārši darbā pieņemts uz līguma pamata, bet viņam ir savs bizness, tas nozīmē, ka darbs viņam nozīmē ļoti daudz, tātad arī spēka tas paņem daudz. Darbs ir kā viņa bērns un tieši uz jūsu vīrieša pleciem gulst atbildība par visu, kas notiek biznesa lietās. Tāpēc jebkura biznesa krīze liek visām pārējām lietām aizslīdēt otrajā plānā. Kāds gan tādos brīzos var būt sekss? Ja bizness apdraudēts, nevar būt runa ne par kādām seksuālām fantāzijām un šajā gadījumā nepalīdzēs ne erotisk veļa, ne striptīzs, ne kas cits. Bet ja dažādas ķibeles un stresi ir ikdienišķa parādība, tad agri vai vēlu pat ļoti spēcīgu vīriešu nervu sistēma var neizturēt, kā rezultātā gaidāma nopietna ārstēšanās.

Risinājums:

Ja seksuālās tieksmes pazemināšanās saistīta ar ikdienas slodzi darbā un nepārejošu stresu, tad labākais paņēmiens personīgās dzīves kvalitātes uzlabošanai, kā arī spēku un veselības atjaunošanai, ir- doties atvaļinājumā! Labas atpūtas recepte ir pavisam vienkārša- visus darāmos darbus atstājam mājās, tāpat kā datorus, mobilos telefonus un visus pārējos saziņas līdzekļus. Pilnīgi pietiks, ja paņemsiet līdzi fotoaparātu vai videokameru. Galvenais- izvilkt savu vīrieti no stresainās ikdienas, visi pārējie prieciņi nāks paši par sevi. Ikdienišķo apstākļu maiņa uz krietni romantiskākiem lieliski atslābina un veicina seksuālās fantāzijas.

2. iemesls: slimības

Iespējams, jūs brīnīsieties, taču, ņemot vērā socioloģiskos pētījumus, Eiropā viens no izplatītākajiem iemesliem vīriešu seksuālās tieksmes kritumam, ir antidepresantu lietošana. Sanāk tā, ka šīs pasaules stiprais dzimums, sajūtot uz saviem pleciem milzīgo ikdienas nomācošo slogu, mēģina izvairīties no stresa ar zāļu palīdzību. Bet tieši tas noved pie problēmām seksuālajā jomā. Vienu vainu ārstē, citu kropļo. Bez tam, pēc statistikas datiem, vairums hormonālo traucējumu un sirds slimību tieši ietekmē vīriešu seksuālo aktivitāti.

Risinājums:

Slimības, protams, ir jāārstē, bet daudzi vīrieši, kā zināms, nemīl doties pie ārsta un šāda veida apmeklējumu velk līdz pēdējam. Taču slimība var rasties ne tikai sirds rajonā, bet arī zemāk par jostasvietu. Tāpēc, ja esat pamanījusi ko nelāgu, bet vīrietis nesteidz sūdzēties par savu veselību, pierakstiet pie ārsta viņu pati. Un velciet, velciet, velciet uz pieņemšanu!

3 iemesls: mūsdienu tehnoloģijas

Laptopi un datori, televizori un mobilie telefoni, spēļu konsoles un pārējie mūsdienu tehnikas brīnumi- tie visi ir īsti mūsu laika zagļi. Apsēdāties uz 5 minūtēm pārbaudīt e-pastu un, skaties,- stunda pagājusi. Ja jūsu vīrietis nespēj atteikties no vēstuļu lasīšanas, ziņām sociālajos tīklos utml. lietām, tas nozīmē, ka viņš iekļuvis ļoti bīstamā atkarībā, un vienkārši aizmirsis, ka laiku nepieciešams veltīt arī citām dzīves jomām. Un saprotams, ka naktī, kad beidzot jūsu vīrietis pieceļas no datora, nogurums jau ir klāt, nāk miegs un ne par kādu seksuālo tuvību nav ko domāt. Ja nākošajā dienā viss notiek pēc iepriekšejās dienas scenārija, tad jūs gaida neapskaužama nākotne.

Risinājums:

Sarunājiet, ka katram no jums ir tikai viena stunda vakarā dažādām darīšanām internetā. Bet pāris dienas nedēļā vispār atsakieties no sēdēšanas pie datora. Jūs redzēsiet, cik daudz brīvā laika spēj uzdāvināt šāda "interneta diēta". Kā šo laiku izmantot, jūs droši vien labāk zināsiet paši. Uzklājiet svaigu smaržīgu gultasveļu, ietinieties palagos un ārstējieties no pelēkās ikdienas abi kopā...

4 iemesls: jūs pati

Jā, iemesls tam, ka vīrietis nelabprāt vakarā liekas gultā aizkavējas darbā un netiecas pēc tuvības var slēpties tuvāk, nekā jūs domājat. Pie kam iemesls viņa "negribēšanai" var būt gan pārlieku liela seksuālā aktivitāte no sievietes puses, gan pilnīga neieinteresētība seksā. Tāpat atteikšanās no intīmās tuvības iemesls var būt garīgās tuvības neesamība, neuzticēšanās vīrietim, savstarpēja nesaprašanās. Šajā gadījumā, pirms risināt seksuāla rakstura problēmas, vispirms nepieciešams tikt skaidrībā ar attiecībām.

Jūs uzskatāt, ka strīdi un asa attiecību skaidrošana tikai "uzkarsē" kaisli seksā? Bet jūsu vīrietis, iespējams, uz to visu skatās citādāk.
Jūs pastāvīgi "zāģējat" savu vīrieti? Tad nebrīnieties, ja kādreiz viņš jums pateiks kategorisku "nē".
Arī nemitīgas rūpes, lai cik tas dīvaini neliktos, var diezgan spēcīgi pabojāt intīmās attiecības. Piemēram, ja jūs visu laiku jautāsiet "vai uzliki cepuri, manu mazo runcīti?", tad agri vai vēlu pārvērtīsieties par mammu šim runcītim. Bet, kā zināms, otra mamma, vēl jo vairāk gultā, vīrietim nav vajadzīga.

Risinājums:

Aizmirstiet par galējībām. Nekrājiet savus seksuālos spēkus brīvdienām vai svētku dienām. Arī likt savu vīrieti katru dienu pa divām reizēm līst zem segas nav tā labākā doma. Abas galējības var novest tikai pie viena- jūs pārstāsiet būt par viņa iekāres objektu.
Tāpēc meklējiet zelta vidusceļu, un pats galvenais šeit nav izstrādāt noteiktu "ķermeņu treniņa" grafiku, bet radīt maksimumu nosacījumu tam, lai intīmā tuvība būtu gribēta un kaislīga, nevis parasts pienākums un rutīna.

Ar audzinātājas sindromu viss ir vēl vienkāršāk- pastrādājiet ar sevi, pārstājiet izpildīt dažādus sīkus vīriešu pienākumus, uzskatot, ka viņš visu var tikai sabojāt. Lai bojā, 10 reizes izdarīs ne tā, bet 11-tajā kļūs par īstu profesionāli jebkurā jautājumā. Ja līdz 30-40 gadu vecumam neviens viņā vīrieti nav ieaudzinājis, tad ir īstais brīdis ļaut viņam pašam audzināt sevi, nevis kultivēt šo zēnisko nevarību.

5 iemesls: sekss pastāv, taču ne šeit

Šis iemesls nedaudz līdzinās iepriekšējam, taču jau vairāk ielaistā formā. Bērnībā visi puikas, paspēlējušies ar savu mīļāko mašīnīti vai kādu citu rotaļlietu, ātri mainīja savu nesenās kisles objektu uz kaut ko daudz intriģējošāku. Puikas aug, paradumi paliek. Ja vīrietim apnīk nodarboties ar seksu ar vienu sievieti, tad viņš to nomaina pret citu. Iespējams, jūsu vīrietis jums regulāri atsaka viena vienīga iemesla pēc- jūsu vīrietim ir cita sieviete.

Risinājums:

Tieši šis iemesls ir visgrūtāk novēršams. Skaista veļa, striptīzs un citi viltīgās sievas- pavedinātājas triki šajā gadījumā vairs neko nedos. Problēma ir daudz dziļāka, tāpēc arī risinājums šai situācijai vajadzīgs kardināls.

Nevēlaties spēlēt otro lomu? Tad nebaidietiesatvadīties no savu laiku izdzīvojušām attiecībām, kurās vairs nav pat seksa.
Bet, ja tomēr pieņemat šādus spēles noteikumus, varat droši meklēt arī sev mīļāko. Un ne jau, lai atriebtos, bet sevis un savas fiziskās un psihiskās veselības dēļ. Tādējādi saglabāsiet gan savu veselību, gan labu garastāvokli.

Vēlu, lai ne jums, ne jūsu vīrietim nekad nesāpētu galva! Bet, ja sāk sāpēt, tad ārstējieties nevis ar tabletēm, bet senu un pārbaudītu paņēmienu- kaislīgu mīlēšanos!

Tas var noderēt!

Grāmatā "DAO noslēpumi guļamistabā", ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC, ietverti seksuāli terapeitiski un enerģētiski cigun vingrinājumi seksuālā spēka stiprināšanai, veselības uzlabošanai un ilgam mūžam.

Saskaņā ar tradicionālo daoisma mācību guļamistabas noslēpumi ir cilvēces laimes stūrakmens. To pamatā ir senas ķīniešu diagnostikas un terapijas procedūras.

Šajā grāmatā ir apkopotas metodes, kas palīdz uzlabot seksuālo veselību un nodzīvot ilgu mūžu, turklāt īpaša uzmanība tiek pievērsta dzimumattiecību veidošanai, lai panāktu kā vīrieša, tā sievietes ķermeņa un gara veselību un ilgmūžību. Pozitīvs blakusefekts - atraktīvas un baudpilnas mīlas rotaļas.

Grāmatā iekļauti:

ieteikumi partneru savstarpējai masāžai,

paņēmieni ejakulācijas kontrolēšanai,

vingrinājumi dzimumrogāniem, lai veicinātu seksuālo spēku un izturību,

vingrinājumi nervu sistēmas stiprināšanai un limfātiskās sistēmas darbības uzlabošanai,

pamācības seksuālās enerģijas un orgasma spēka pārveidošanai un aizvadīšanai atpakaļ smadzenēm.

Grāmatas autors skolotājs Čiaņs Cetnerzans vairāk nekā 30 gadus ir izglītojies ķīniešu tradicionālajā medicīnā. Viņš ir cigun terapeits, kā arī Pasaules Akupunktūras organizācijas biedrs Pekinā.

"Katram cilvēkam sekss ir svarīga dzīves sastāvdaļa. Tas mums dāvā spēku, vitalitāti, veselību, patikšanu un baudu. Seksualitāte ir pārāk vērtīga, lai to lietotu nepareizi vai ļaunprātīgi. Daoistu mūki radīja speciālus enerģētiskos vingrojumus un seksuālās tehnikas, ko izmantoja, lai radītu veselīgus bērnus vai transformētu seksuālo enerģiju. Savas seksualitātes aptveršana palīdz pat izzināt nākotni, kļūstot pašam sev par "dziednieku" un psiholoģisko padomdevēju."
Skolotājs Čiaņs Cetnerzans