Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Ko cilvēka stāja liecina par viņa raksturu

Redakcija
Redakcija

Interesanti, ka ar īpaša psiholoģiska testa palīdzību ir iespējams noteikt cilvēka raksturu, un viss, kas jums par šo cilvēku ir jāzina – viņa ierastā poza. Nosakiet arī jūs, kam vairāk līdzināties - drosmīgam kovbojam vai lietišķai sievietei.

Ja visbiežāk stāvat, balstoties uz vienas pilnas pēdas, bet otrai pie zemes ir vien papēdis, jūs esat komunikabls un sabiedrību mīlošs cilvēks, tomēr jāseko, lai jūsu kategorisms un vēlme uzspiest savu viedokli, nekļūtu citiem nomācoši. Šāda poza ir raksturīga arī cilvēkiem, kas vēlas noslēpt savu nedrošību.

Rotaļīgi sakrustotas kājas, kad svars balstās uz vienu no tām, bet otrai ir nostiepts purngals, nebūt neliecina par vieglas uzvedības būtni, bet gan par to pašu nedrošību, nespēju sakoncentrēties sarežģītās dzīves situācijās un pārlieku lielu piesardzību. Cilvēkiem, kas bieži ieņem šādu pozu, ir grūti kontaktēties ar apkārtējiem, arī nesaskaņu novēršana ģimenē un darbā nav viņu stiprā puse.

Ja regulāri jūsu kāju purngali ir kopā, bet pēdas izvērstas, jūsu vienkāršība robežojas ar vulgaritāti.
Papēži kopā un purngali izvērsti raksturīgi lietišķai un pragmatiskai sievietei, kura turklāt ir arī ļoti izlēmīga un spītīga. Šāda sieviete allaž mācēs sevi aizstāvēt un atbildi parādā nepaliks.

Poza, kad kājas ir plecu platumā nebūt neliecina par sportisko sagatavotību vai rakstura stingrību, bet par tik spēcīgu nogurumu, ka ir pilnīgi vienalga, ko par to domās pretējais dzimums. Tātad - signāls, ka laiks atpūtai!

Materiāls ievietots sadarbībā ar skaistumkopšanas industrijas portālu Intensa.Pro