Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Daži praktiski ieteikumi tām, kuras vēlas attīstīt sevī sievišķību

Redakcija
Redakcija

Autore: Ilze Pastare psiholoģe, projekta „šeit un tagad” vadītāja.

Ja vēlies rast iedvesmu un jaunas izjūtas savai dzīvei un attiecībām- apmeklē semināru „Sievietes būtība”. Sākums- 8.02., Kr.Valdemāra 20. Pieteikties vari pa e-pastu ilzepastare@inbox.lv vai informāciju meklē GEŠTALTTERAPIJAS CENTRS

1. Apsēdies un padomā, atsauc atmiņā tos mirkļus, kad tu sajuties kā Sieviete.
Atceries visu ļīdz pat sīkumiem: kā tu juties, ko darīji, kā biji apģērbusies? Šis ir pirmais un pats svarīgākais solis, jo tu sapratīsi, ka vari un arī esi sievišķīga. Pievērs uzmanību detaļām, atsauc atmiņā gan tā brīža atmosfēru, gan izjūtu.

2. Izproti izteikuma „būt sievišķīgai” nozīmi.
Tas nenozīmē, ka tev visu laiku jāuzvedas un jāizskatās kā Bārbijas lellei. Runa iet par tavu sievišķības formulu – ko tu vari darīt, lai ikdienā sajustos sievišķīga. Iespējams kādai tas ir zīda halāts no rīta, bet citai austrumnieciska stila auskari ejot uz darbu.

3. Iemīli savu ķermeni.
Runa nav par standartiem un izmēriem. Tās ir stāsts par to kā tu vari „mīlēt savu ķermeni”- veselīgi ēst, sportot, iziet masāžas kursu, utt.

4. Esi rotaļīga.
Pienācis laiks aprakt mītu par to, ka sievietei jābūt ēteriskai būtnei, kas ir pozitīva, apmierināta un pilnība ik brīdi. Būs dienas, kad šķitīs- liktenis novērsies un esi ar seju dubļos. Tas noteikti ir pārbaudījums tavai sievišķībai, ko glābt spēs tikai tava spēja pārvērst visu par joku. Ja tu uzņem dzīvi par daudz nopietni- tas nav veselīgi nekādā ziņā. Flirtē, smaidi, joko. Priecājies par dzīvi! Sievišķību ir grūti izpaust ar nopietnības un drūmuma masku uz sejas. Esi rotaļīga un jautra.

     [+] [-]

, 2011-02-03 14:37, pirms 13 gadiem
Piekrītu rakstītajam, man patīk būt sievišķīgai Svārki, vai kleita, kafijas krūze no rīta ar apakštasīti Skaista frizūra utt.

     [+] [-]

, 2011-02-03 23:55, pirms 13 gadiem
es rakstīja: Piekrītu rakstītajam, man patīk būt sievišķīgai Svārki, vai kleita, kafijas krūze no rīta ar apakštasīti Skaista frizūra utt.
skaisti teikts, nav ko piebilst

     [+] [-]

, 2011-02-04 12:29, pirms 13 gadiem
ļoti daudzām sievietēm šādas apmācības noderētu

     [+] [-]

, 2011-02-05 16:42, pirms 13 gadiem
Nu re, pat puissi redz ka sievietes ir mainiijussaas uz slikto pusi. Arii viiriesiem labaak patiik sievisskkigas sievietes.:

     [+] [-]

, 2011-02-05 16:44, pirms 13 gadiem
Ja, mans viirs pietiekossi pelniitu un es vareetu seedeet maajaas un domaat par savu sievisskkibu. Buutu lloti laimiiga. tacu diemzeel sodien arii sievieteem jaaiet mediit un kur tad lai smelas speekus veel domaat par sievisskkiibu. Pasi slinko un veel suudzas, ka neesam sievisskkigas. Fui

     [+] [-]

, 2011-02-11 21:46, pirms 13 gadiem
Tā, jāsāk pielāgoties...

     [+] [-]

, 2011-02-11 21:51, pirms 13 gadiem
ļoti patīkams raksts

     [+] [-]

, 2011-04-05 23:28, pirms 13 gadiem
But sieviskigai ir jauki, it seviski, ja tevi noverte un saka, ka esi skaista, kad esi ar izpurusiem matiem un ta. Vnk dzekiem ir mums janoverte un japienem kadas esam un protams, sabiedriba mes varam but jauki sieviskigas