Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Izzini sevi un pasauli – aicina HELSUS 2017

Redakcija
Redakcija

2017. gada 20. un 21. maijā norisināsies HELSUS Starptautiskais zināšanu festivāls, vienkopus pulcējot vairāk kā 200 Latvijas un ārvalstu speciālistus un uzņēmumus, kuri rūpējas par cilvēka ķermeņa un gara veselību, iepazīstinot ar dažādiem sevis izziņas veidiem un praksēm. HELSUS jau trešo gadu aicina izzināt sevi, pasauli, tiekties uz viedumu - katra cilvēka iekšējo attīstības procesu. Sākot katrs ar sevi, kopīgi tapsim Latvijai.

“Ķermenim, Dvēselei, Veselībai” arī šogad ir festivāla atslēgas vārdi, veidojot Dvēseles, Fiziskās kultūras, Vides, Veselības, Uztura, Sevis izziņas un Bērnu/Izglītības tematiskos dārzus.Paralēli dārziem darbība notiks arī uz HELSUS lielās skatuves, Iedvesmas teltī, kā arī dažādo dārzu kupolos. Caur lekcijām, meistarklasēm un nodarbībāmtiks sniegtas zināšanas, lai pilnveidotos, dzīvotu apzinātāk un iepazīt sevi pašu.Protams, neizpaliks sevis palutināšana pirtī un dažādu masāžas speciālistu rokās!

Apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt dažādas fiziskās nodarbes, kā, piemēram, joga, mandalu deja, biodeja, tango,fitness,cigun. To papildinās dažādas sevis izziņas prakses – astroloģija, krāsu terapija, aroma terapija, socionika, psiholoģijas metodes. Tiks sniegtas konsultācijas un iespēja dzirdēto izjust uz sevis, uzzināt par alternatīvām bērnu izglītības skoliņām un metodēm, dūlām un PEP mammām. Neizpaliks arī veselīgs uzturs, daudz jauna par ārstniecības augiem, kanisterapijas iepazīšana, rūdīšanās skola, homeopātija, dabīgā redzes atjaunošanu u.c.

Lekcijas pasniegs dažādi HELSUS meistari: Prof. A.Danilāns stāstīs par veselīgu uzturu un dzīvesveidu; latviskās dzīvesziņas pārstāve Irēna Saprovska noturēs lekciju par latviešu gadskārtām; fiziķis Dainis Ozoliņš aizraus ar Latvijas spēka vietām; psihologs Ansis Jurģis Stabingis runās par apzinātību; sportists Helmuts Rodke raisīs diskusiju par bērniem sportā un par to, cik veselīgi tas ir patiesībā. SavukārtKaspars Rikards runās par sakrālo ģeometriju, bet Jānis Filks par šamanismu un zinātni. Tāpat aicinām uz šī gada HELSUSŠveicesvieslektoresUlrikesGranogeres(UlrikeGranõgger) lekciju par cilvēka saistību ar visumu Jelgavas pilī.

HELSUS festivālā arī bērniem ir paredzētas dažādas darbnīcas: dzīvnieciņu dārzs, lielo burbuļu ķeršana, mandalu gatavošana, krāsu spēles, labirinti u.c. Tāpat bērni varēs baudīt arī mūsu pirtnieku prasmīgās rokasspeciāli bērniem kurinātā pirtiņā, skaņas masāžu, krāsu terapiju, piedalīties mūzikas terapijas nodarbībā vai Dainu meditācijā kokles pavadībā.

Šogad apmeklētājus priecēs arī krietns HELSUS tirdziņš, kur vienkopus tiks pulcēti dažādi Latvijā tapuši darinājumi – seno Baltu rotu iedvesmoti darinājumi, dzintara darinājumi, gleznojumi, dažādi gardumi, dabīgā kosmētika, linu darinājumi, grāmatas, spēles un daudz kas cits.
Visu, ko piedāvās HELSUS festivāls, nav iespējams uzskaitīt! Atnāciet un atklājiet to paši!

Festivāla biļetes ir pieejamas interneta vietnēs Sākums : eKase.lv – Ebiļešu, suvenīru un... un Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU..., kā arī visās “Biļešu serviss” kasēs. Biļešu skaits ir ierobežots.

Vairāk informācija par festivālu ir atrodama: HELSUS | Pašizziņas platforma un HELSUS Facebook lapā.