Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:74, Did:0, useCase: 3


Pamēģini dzīvot mīlestībā un tev tas iepatiksies!

Ar mīlestības acīm tu spēj saskatīt pilnīgi visu. Tu pamanīsi, ka mīlestība ir tev visapkārt.

Es gribu, lai tu ar savām gara acīm un iztēles palīdzību redzētu sevi dzīvojam citu dzīvi citā sapnī — dzīvi, kurā tev nav jātaisnojas un tu vari būt tu pats. Iztēlojies, ka tu esi saņēmis atļauju būt laimīgs un priecāties par dzīvi. Tu vairs neesi konfliktā nedz ar sevi, nedz citiem.

Iztēlojies, ka tev vairs nav bail paust savus sapņus. Tu zini, ko tu gribi un ko negribi. Tu vari veidot savu dzīvi tādu, kādu tu to vēlies. Tev vairs nav bail prasīt pēc tā, ko tu gribi, un teikt jā, kad gribi teikt jā, un nē, kad kaut kam nepiekriti.

Iztēlojies, ka tev vairs nerūp tas, kā tevi vērtē citi. Kaut ko darot, tu vairs nedomā par to, ko teiks citi. Tu vairs neesi atbildīgs par citu cilvēku viedokļiem. Tev vairs negribas nevienu kontrolēt, un ne viens vairs nekontrolē tevi.

Iztēlojies, ka tu vairs nevienu netiesā. Tu viegli piedod un esi atbrīvojies no saviem vecajiem spriedumiem. Tev vairs negribas, lai tev būtu taisnība, un tu vairs nedomā, ka citiem nav taisnība. Tu cieni sevi un pārējos, un citi cilvēki savukārt ciena tevi.

Iztēlojies, ka tev vairs nav bail mīlēt. Iztēlojies, ka tev vairs nav bail no tā, ka tevi neviens nemīlēs. Tu vairs nebaidies no tā, ka kāds varētu tevi atraidīt, jo tu neizjūti vajadzību pēc tā, lai tevi pie ņemtu. Nekautrējoties un nemeklējot pamatojumu tu spēj izrunāt vārdus es tevi mīlu. Tu vari doties pasaulē ar atvērtu sirdi, un tev vairs nebūs bail, ka kāds tevi varētu ievainot.

Iztēlojies, ka tu vairs nebaidies uzņemties risku un atklāt sev dzīvi. Tev nav bail, ka varētu kaut ko zaudēt. Tev nav bail nedz dzīvot, nedz mirt.

Iztēlojies, ka tu mīli sevi tādu, kāds tu esi. Tu mīli savu ķermeni, tu mīli savas emocijas. Tu sevi uzskati par pilnību.

Es tev lieku iztēloties šādu dzīvi, lai tu saprastu, ka tas viss ir iespējams. Tu vari dzīvot žēlsirdībā, svētlaimē un debesu valstībā. Bet vispirms tev jā iepazīst šis debesu sapnis.

Tikai mīlestība var dāvāt svētlaimi. Mīlestība ir svētlaime. Kad tu esi iemīlējies, tu dzīvo svētlaimē. Tu lidinies pa mākoņiem un it visā redzi mīlestību. Bet tā var dzīvot visu mūžu. Ir cilvēki, kam izdevies tā nodzīvot visu mūžu, un viņi ne ar ko nav labāki par tevi. Viņi dzīvo svētlaimē, jo viņi ir lauzuši savās vecās vienošanās, to vietā noslēguši jaunas un sap ņo jaunu sapni.

Pamēģini dzīvot svētlaimē, un tev iepatiksies. Tu sapratīsi, ka debesu valstība zemes virsū nav ne kas neiespējams. Ja esi sapratis, ka debesu valstība pastāv un ka tu vari tajā dzīvot, tev atliek tikai censties tajā nokļūt un palikt. Dažādi garīgie līderi sludināja par debesu un mīlestības valstību, bet bija maz tādu cilvēku, kas šai idejai ticēja. Viņi teica: "Ko tu runā? Manā sirdī ir tukšums, es nejūtu mīlestību, par kuru tu runā. Es nepazīstu mieru, par kuru tu stāsti." Nedari tā. Iztēlojies, ka šī mīlestība ir iespējama, un drīz tev tā būs.

Pasaule ir ļoti skaista. Ja tu iesi pa mīlestības ceļu, dzīve tev vairs nešķitīs grūta. Tu spēj mīlēt bez apstājas. Tev tikai jāgrib. Ja tev nav iemesla mīlēt, tu vari mīlēt tikai tāpēc, ka mīlestība sniedz tev laimi. Mīlestība dāvā laimi un mieru. Mīlestība ļaus tev visu ieraudzīt pavisam savādāku.

     [+] [-]

, 2010-06-08 18:24, pirms 14 gadiem
Skaisti vārdi! Amanda Krauja, jūs esat mana mīļākā autore šeit!

     [+] [-]

, 2010-06-08 18:29, pirms 14 gadiem
Dikti mīļš raksts sanācis

     [+] [-]

, 2010-06-09 16:43, pirms 14 gadiem
jauki

     [+] [-]

, 2010-06-09 18:25, pirms 14 gadiem
neesmu gatava tam visam