Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


10 dziedinošas domas

Redakcija
Redakcija

Lai savā dzīvē kaut ko mainītu (veselības stāvokli, attiecības mīlestībā, materiālos labumus utt.), mums jāvērš skatiens sevī un jāmaina savas uzvedības zemapziņas programma, savas domas, tas ir,- jāmainās pašam. Mūsu domas tas ir mūsu liktenis!

Cilvēka domas enerģiju pilnīgi pakļaut sev var vienīgi un tikai cilvēka doma. Mēs apzināti vai arī neapzināti dodam atļauju visam tam, kas notiek mūsu dzīvē.

Mīlēt sevi- tas nozīmē vispirms cienīt savu personību un pieņemt sevi tādu, kāds esi.
Lai cilvēki mainītu savu attieksmi pret jums, mainiet paši savu attieksmi pret sevi un apkārtējiem. Ārējais atspoguļo iekšējo. Iemācieties pieņemt situācijas, kurās esat nokļuvis.

Iemācieties pieņemt neveiksmes kā mācību stundas, kā atgriezeniskās saites līdzekli, bet šķēršļus savā ceļā- kā iespēju izmēģināt kau ko jaunu.

Jūsu nodomi piepildīsies ātri un viegli vien tad, ja tie tuvinās jūs īstenajam ilgotajam mērķim. Ja ceļš, ko esat izvēlējies, nes jums vienīgi bailes un ciešanas, tad nekavējoties to atstājiet. Jūsu ceļam ir jābūt priecīgam.

Lai izdziedinātos no jebkuras slimības, savas domas un emocijas jārada saskanīgas ar Visuma likumiem.

Iemācieties cilvēkiem piedot un pieņemt viņus tādus, kādi viņi ir. Patiesībā, cilvēkam piedodot, jūs piedodat paši sev.
Atcerieties, ka ikkatrs cilvēks dzīvo savā pasaulē un rada savu unikālo pasauli. Tieši tādējādi ir vērtējami ikvienas cilvēciskas būtnes vienreizīgums un unikalitāte.

Nevajag piespiedu kārtā censties citus padarīt laimīgus. Nav iespējams cilvēkam iedot to, kā pašam pietrūkst. Nav iespējams darīt labu, kamēr tu pats nejūies labi. Nelaime meklē kompāniju, bet laime tiecas pie laimes. Nav jācenšas nevienu pārliecināt par to, cik skaista ir šī pasaule. Kļūsiet pats par laimīgu cilvēku, tad ļaudis paši nāks pie jums, lai lūgtu padomu.

Naudas daudzums jūsu dzīvē ir vistiešāk saistīts ar jūsu pašvērtējumu. Cik augstu jūs sevi vērtējat un cienāt.

Iemācieties sevi augstu vērtēt. Paaugstiniet savu pašvērtējumu pēc citu cilvēku vērtējuma. Vienkārši dariet to, ko protat vislabāk, dariet ar mīlestību. Un cilvēki jums noteikti sacīs atzinīgus vārdus.



Valērijs Siņeļņikovs