Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Galvenās vadlīnijas sievietei attiecībās ar vīrieti

Redakcija
Redakcija

Katra sieviete, vismaz zemapziņā, vēlas būt nedaudz vāja. Taču ne jau tādā nozīmē, ka viņa negribētu neko darīt vai ne par ko nebūt atbildīga. Arī sievietei ir sapņi un vēlmes, kuras realizēt, arī sievietei ir spēks. Tikai šo spēku nevajadzētu virzīt uz vīrieša komandēšanu un manipulācijām ar savu vīrieti. Sievietes uzdevums- būt sievietei un atbalstīt vīrieti!

Mēdz teikt, ka sievietes spēks ir viņas vājumā, un daļēji tā ir taisnība... ja pareizi saprotam šos vārdus. Ja sieviete vēlas stabilas attiecības ar vīrieti, ja viņa grib, lai vīrietis to ciena un mīl, viņai jākļūst par vīrieša atbalstu un jāieņem tāda kā otrā vieta abu savienībā. Tas nenozīmē zaudēt savu identitāti un lepnumu. Tas nozīmē- līdera lomu uzticēt vīrietim.

Gribat- ticat, negribat- neticat, bet tikai iemācoties piekāpties savam vīrietim, sieviete var kļūt pa īstam laimīga. Tāpēc, mīļās sievietes, iemācieties teikt savam vīrietim: "jā, mīļais". Iemācieties atļaut vīrietim pašam izdarīt savu izvēli un pašam pieņemt savus lēmumus, nevis skriet visam pa priekšu, domājot, ka visu zināt labāk par viņu. Ja ļausiet vīrietim būt vīrietim, visas jūsu problēmas pazudīs kā nebijušas.

Pretējā gadījumā jums nekad nebūs miera un saticības. Komandējot vīrieti (un daudzām sievietēm tas šķiet pilnīgi normāli), jūs zāģējat zaru, uz kura pati sēžat. Pat, ja vīrietis jūs nenoliks pie vietas uzreiz, jo ne katrs vīrietis to spēj izdarīt, tomēr pamazām jūs zaudēsiet vērtību un cieņu viņa acīs. Un nevis iegūsiet autoritāti, kā varbūt, daža laba domā.

Vīrietis vēlas būt spēcīgs un lai tāds būtu, viņam ir vajadzīga spēcīga sieviete, kas nebaidās izrādīt savu vājumu. Šajā apstāklī arī slēpjas galvenā sievietes gudrība- ļaut izaugt savam vīrietim. Vāju vīriešu nemēdz būt, ir tikai tādi, kas aizmirsuši savu sūtību. Bet tieši sievietes viņiem par to var atgādināt. Un gudra sieviete to pratīs.

Tāpēc beidziet gaidīt laimīgo lozi. Lai arī kādās domās jūs būtu pati par sevi, līdzās jums nebūs īsta vīrieša tik ilgi, kamēr jūs neiemācīsieties būt sieviete- maiga, mīloša, gudra un... arī stipra. Kad visu to apgūsiet un sapratīsiet, blakus uzradīsies arī īsts vīrietis...

Atcerieties: kad sieviete izturas kā sieviete, vīrietis ir spiests izturēties kā vīrietis.