Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Ko par vīrieti var pastāstīt viņa lūpu un mutes forma

Redakcija
Redakcija

Jūs esat satikusi jaunu un inetereantu vīrieti un tūlīt pat noslīkusi viņa acu skatienā? Taču kaut kas jūs viņā saista daudz vairāk nekā acis. Tās ir lūpas. Nu, protams, vīrieša lūpas, kas visos laikos piesaistījušas un iekvēlinājušas daiļā dzimuma pārstāves. Tās vienmēr raisījušas interesi. Bet vai jūs zināt, ka lūpu forma var ļoti daudz pastāstīt par vīrieša raksturu un prātu?

IDEĀLA MUTE un LŪPAS

Ja vīrietim ir vidēji lielas un ideāli vienādas lūpas, kurām nedaudz piepacelti lūpu katiņi, un no viena kaktiņa līdz otram veido precīzu, gandrīz taisnu līniju, varat būt pārliecināta, ka šo lūpu īpašnieks ir satriecošs vīrietis. Viņam ir patīkams raksturs, viņš ir labsirdīgs un nekad neko nesarežģī.

LIELA MUTE

Vīrietis ar lielu muti ir pašpārliecināts. Viņam patīk "strādāt uz publiku". Šķēršļi šādam vīrietim neko nenozīmē- viņš tos pārvar bez grūtībām. Grib dabūt no dzīves visu un uzreiz.

MAZA MUTE

Vīrieši ar šādu mutes formu ir kautrīgi un mazrunīgi. Viņi ļoti uzmanīgi izvēlas draugus un mīļoto. Nelabprāt tērē savu naudu un laiku. Skaļas, trokšņainas kompānijas nav priekš viņiem. Šādi vīrieši domā par savu, savas mīļotās un bērnu nākotni.

PLATA MUTE un LŪPAS

Šie vīrieši ir kā akmens mūris, aiz kura ikviena sieviete jūtas droša un pasargāta. Viņi ir īsti vīrieši, kas labprāt uzņemas atbildību par visu, kas viņu dzīvē svarīgs.

ŠAURAS LŪPAS

Vīrieši ar šaurām lūpām vienmēr zina, ko grib. Un, ja jūs viņu redzat sabiedrisku un draudzīgu, tā var būt arī tikai ārējā labas attieksmes maska. Ikdienas dzīvē viņi var būt neuzticami un skopi, bet zem viņu smaida var slēpties nepatika pret jums. Pat, ja jūs iemīlēs šāds vīrietis, jūs tik un tā nekad neuzzināsiet, ko viņš patiesībā domā.

PILNĪGAS LŪPAS

Šiem vīriešiem ir plaša dvēsele. Viņi mīl dzīvi, ir jautri, azartiski, dāsni un visādi citādi apburoši mīļākie. Tādi vīrieši prot baudīt dzīvi, ēdienu, tuvību. Ja izvēlēsieties saistīt savu likteni ar šādu vīrieti, ņemiet vērā, ka viss ģimenes dzīves smagums būs jāuzņemas jums vienai.

AUGŠĒJĀ LŪPA ATGĀDINA AMORA LOKU

Šādi vīrieši mīl tikai sevi, uz līdzjūtību viņi nav spējīgi, tāpat kā nav spējīgi nevienu tā pa īstam mīlēt.

AUGŠĒJĀ LŪPA NAV SIMETRISKI IZLIEKTA

Šie vīrieši ir jautri, mīl jokot un brīžiem uzvedas kā mazi bērni. Savus kompleksus un neizlēmību viņi piesedz ar jautru un citus smīdinošu uzvedību.

LŪPU KAKTIŅI VĒRSTI UZ AUGŠU

Šādi vīrieši ir īsti optimisti. Pat lietū aiz loga viņi saskata varavīksnes krāsas. Viņi ir maigi un uzticami. Paši veido savu dzīvi, kurā viss ir mierīgi, jautri un harmoniski. Uz viņiem var paļauties.

LŪPU KAKTIŅI VĒRSTI UZ LEJU

Vīrieši ar šādu lūpu formu visbiežāk ir ciniski un neuzticīgi. Taču, ja viņš noticēs jums, tad pateicīgāku un maigāku iemīļoto būs grūti atrast.
.