Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Recepte mājas attīrīšanai no sliktas karmas

Redakcija
Redakcija

Ja esat nolēmuši mainīt dzīvesvietu, svarīgi nekļūdīties ar nakamā mājokļa izvēli, jo no tā, kāda tam piemīt karma, daudzējādā ziņā būs atkarīga jūsu tālākā dzīve. Ir dažādas nianses, kas norāda uz to, kāda ir jūsu mājas karma. Taču arī tad, ja tā ir slikta, rokas nolaist nav vērts,- māju ir iespējams attīrīt, un ir pat recepte, kādā veidā to darīt.

Par ko klusē mājoklis jeb kas liecina par slliktu karmu

Saskaņā ar fen šui, ja mājai ir slikta karma, kas formējusies uz pagātnes negatīvo notikumu fona, tad pirmām kārtām tā atsauksies uz ieejas durvīm. Par to liecina pastāvīgi lūztošas slēdzenes, čīkstošas durvju eņģes,kā arī dažādi citi durvju bojājumi.

Tas nozīmē, ka mājā regulāri iekļuvusi negatīva enerģija, provocējot nepatikšanu un ģimenes problēmu rašanos. Skaidrs, ka mājas iedzīvotāju starpā ilgu laiku valdījušas nesaskaņas un savstarpēja nepatika vienam pret otru. Par to pašu liecina arī nedarbojošies logu aizveres mehānismi, sasistas vai ieplīsušas logu rūtis un spraugas logu vērtnēs.

Ja mājokļa iekārtošana nav veikta ar mīlestību un rūpēm (nekvalitatīvs remonts, sašķiebusies sēta, netīras grīdas utt.), bet cilvēki, kas tajā dzīvojuši centušies pie jebkādas izdevības iedzīvoties uz citu rēķina, māja noteikti izrādīs savu neapmierinātību par to, kas tai netika dots.Tādā gadījumā jūsu dzīvi noteikti padarīs nemierīgu tekošs jumts vai ūdens krāni, problēmas ar santehniku, plīstošas ūdens caurules.

Sliktas karmas rādītāji mājoklī ir arī zādzības un ugunsgrēki. Ja kas tāds atgadās, ziniet, ka iepriekšējie iemītnieki bijuši cilvēki, kas noklīduši dzīves neceļos, piesavinoties kaut ko tādu, kas viņiem nepieder. Šajā gadījumā arī nākotnē būs grūti izvairīties no problēmām: zādzības un ugunsgrēki var atkārtoties ne vienreiz vien.

Par to, ka mājā dzīvojuši pārāk egoistiski cilvēki, liecina elektrības problēmas: īssavienojumi, korķu izdegšana un lūztoša sadzīves tehnika.

Tāpat par sliktas karmas signālu kalpo arī dažādi kaitēkļi, piemēram, peles, žurkas, prusaki. Tas nozīmē ne vien to, ka māja bijusi piedrazota un netīra, bet arī cilvēkiem bijušas sliktas domas un nodomi, Viņus pastāvīgi nomākušas negatīvas emocijas.

Glābjam situāciju! Recepte mājas attīrīšanai no sliktās karmas

Izšķīdiniet 10 litros ūdens 1 kg jūras sāls (der arī rupjā pārtikas sāls). Ar šo šķīdumu izmazgājiet jaunajā mājoklī visas grīdas, logus, durvis un nomazgājiet arī jebkuras citas virsmas. Pēc tam atveriet logus un kārtīgi zvēdiniet telpas.

Vēlams jauno mitekli arī izkvēpināt (ar sveces, izkaltētu zālīšu vai smaržīgo nūjiņu palīdzību). Kad to darāt, pārvietojieties pa māju pulksteņrādītāja virzienā, sākot no lieveņa un uz brīdi aizkavējoties katrā mājas stūrī (kaktā).

No smaržīgajām nūjiņām sevišķi labvēlīgas šādam nolūkam skaitās ar sandalkoka un vīraka aromātu.
Ja dodat priekšroku mūsu senči metodēm, tad mājas kvēpināšanai izmantojiet vībotnes un kadiķi. Tāpat lieti noderēs ozola lapas, priežu ai egļu skujas, lavanda, salvija un asinszāle.