Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Gudrie roboti – tīru logu noslēpums

Redakcija
Redakcija

Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, jūsu māja vienmēr ir tīra, neskatoties uz to, vai jūs esiet mājās, vai nē, vai jums ir laiks mājas kārtībai, vai jūs esiet prom tālajā ceļojumā, vai jums ir mājas dzīvnieki. Gudrie roboti ir uzticīgie draugi, kuri palīdzēs jūsu mājai izskatīties tīri un kopti, draugi, kuri palīdzēs netērēt laiku un baudīt laiku mājās ar prieku, un ar gandarījumu skatoties uz to, kā citi strādā. Nevienu vairs nevar pārsteigt gudrais putekļusūcējs, grīdas mazgāšanas robots vai zāles pļāvējs robots, bet robots logu mazgāšanai joprojām nav tik populārs. Izskatīsim robota plusus un, varbūt jums sagribēsies atvieglot logu mazgāšanas rituālu.

Logu tīrīšanas robots ir daudzfunkcionāls aprīkojums, kas ļauj ātri notīrīt jebkura izmēra stikla virsmas. Lai aktivizētu ierīci, vienkārši piestipriniet īpašu lupatu ar mazgāšanas līdzekli un nospiediet starta pogu. Tālāk robots veic darbu bez jūsu līdzdalības un, piespiežoties pie stikla ar gaisa strūklas palīdzību, noslauka virsmu ar mikrošķiedras lupatiņu.

Iekārta paredzēta dažādu gludu virsmu mazgāšanai. Tas var būt stikls, spoguļi vai flīzes. Faktiski robots lieliski tīra visus cietus un gludus materiālus. Ierīci ieteicams izmantot speciāli darbam ar vertikālām virsmām. Vidēji process aizņem apmēram 6 minūtes. Ilgums ir atkarīgs no tīrāmās plaknes izmēra.

Vairākas nianses, kuras ieteicams izpētīt pirms iegādes:

• Iekārta ir paredzēta vairāk sadzīves, nevis rūpnieciskai lietošanai, jo standarta vada garums ir 4 metri.
• Dažreiz pēc tīrīšanas uz virsmas var palikt svītras, kuras var noņemt, restartējot robota programmu.
• Iekārta tiek darbināta ar 220 V spriegumu. Tajā pašā laikā ierīce ir aprīkota ar papildu akumulatoru, kura jauda ir paredzēta vēl uz pusstundu.
• Robotu var iedarbināt, izmantojot tālvadības pulti vai mobilo aplikāciju.

Logu tīrīšanas robota priekšrocības

• Ar to viegli rīkoties. Lai notīrītu virsmu, jums nav jāpieliek papildu pūles. Vienkārši aktivizējiet ierīci, un robots visu izdarīs pats.
• Logu tīrīšanas robots ir ekonomisks. Nav nepieciešams iegādāties papildu palīgmateriālus. Jā, robota iegādāšanai būs nepieciešami līdzekļi – atrodiet šeit nepietiekošu summu, lai jau tagad atbrīvotu sevi no logu mazgāšanas. Jūsu budžets necietīs u logi būs tīri jau pēc pāris dienām.
• Populārajiem modeļiem ir visas nepieciešamās funkcijas un tie atbilst pamatprasībām. Šādas ierīces ir diezgan uzticamas, tām ir efektīvs kustības algoritms un liels ātrums.
• Ierīcēm nav nepieciešama īpaša kopšana, un tām ir tikai viens lietošanas ieteikums. Nav vēlams tos lietot zemā temperatūrā un lietus laikā.
• Mazgāšanas roboti spēj notīrīt pat plānākās glāzes (tikai, kā eksperiments), tās nesabojājot. Visnepieejamākās vietas jūsu robots arī viegli padarīs tīras, tostarp visaugstākajā stāvā.

Formu un funkciju dažādība

Parasti logu tīrīšanas robotu modeļi ir apaļi vai kvadrātveidīgie. Pirmā varianta priekšrocība ir tāda, ka, pateicoties lupatas rotācijas kustībām, ir iespējams izmazgāt pat noturīgākos netīrumus. Tajā pašā laikā kvadrātveida forma ir daudz ērtāka grūti sasniedzamu vietu tīrīšanai.

Ir vakuuma ierīces. Pateicoties īpašam sūknim, tie tiek turēti vertikālā stāvoklī. Šādas ierīces sastāv no motora bloka un divām apaļām rotējošām sprauslām. Tiem tiek piestiprinātas mikrošķiedras lupatiņas (tās var mazgāt un lietot atkārtoti). Tās trūkums ir nespēja notīrīt stūrus (korpusa noapaļotās formas dēļ).

Cits robotu veids - ar magnētiem. Šādas ierīces veido divas daļas. Viens no tiem ir piestiprināts no istabas puses, bet otrs - no ārpuses. Uz ierīces ārējā moduļa ir četri rotējoši diski ar noņemamiem mikrošķiedras lupatiņām. Robota konstrukcijā ir speciāla atvere šķidruma izsmidzināšanai, tas uzlabo virsmas tīrīšanas kvalitāti. Šādi logu tīrīšanas roboti spēj iekļūt grūti sasniedzamās vietās, piemēram, stūros. Tajā pašā laikā to var izmantot tikai tur, kur iespējams nostiprināt divus moduļus (tas nenotīrīs, piemēram, sienas spoguli).

Roboti uz magnētiem ir smagi (apmēram četras reizes smagāki) un bezsaistē strādā tikai pusotru stundu. Taču savu darbu veic kvalitatīvāk (ja tam tiek nodrošināti atbilstoši apstākļi). Vakuuma modeļiem nav būtiski virsmas veids un lietošanas laiks. Tajā pašā laikā, lai notīrītu sarežģītas vietas, šādam robotam tajās ir jāatgriežas vairākas reizes.