Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Par ragavām rūpējamies ziemā, par radiatoriem – vasarā!

Redakcija
Redakcija

Kārtīgam saimniekam ir savs izdarāmo darbu grafiks, kurš bieži vien pārsniedz viena vai vairāku mēnešu robežas. Nereti ir pat aptuvens plāns, kad un ko darīt visa gada garumā. Lūk, rūpes par radiatoriem ir viens no tādiem darbiem, kuru ir ieteicams plānot laicīgi, jo būtu ļoti nepatīkami, ja šo vajadzētu veikt ziemas apstākļos, kad radiatora sniegums ir ļoti svarīgs telpu siltuma uzturēšanai.

Šāds rīcības plāns ir izdevīgs ne tikai no stratēģiskā viedokļa, jo radiatoru apkope vai nomaiņa drīkst ievilkties, un tas nekādi neietekmēs telpās esošo labklājību, bet arī tādēļ, jo vasaras sezonā radiatoriem ir visizdevīgākās cenas. Šajos akcijas periodos varam iegādāties pilnīgi jaunus radiatorus par pazeminātām cenām un nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – jauni un kvalitatīvi radiatori jūsu telpām un ietaupīta naudas summa, kuru investēt kur citur.

Radiators KERMI X2 profil V
Ja meklējat radiatorus, kuri nodrošinās vienmērīgu un patīkamu temperatūru jūsu izvēlētajās telpās neatkarīgi no ārā valdošās temperatūras, tad noteikti ir jāpiemin Kermi radiatori, kuri iemieso vācu kvalitāti visās tās izpausmēs. Šie radiatori ir veidoti no tērauda paneļiem, kuri ir savienoti īpašā veidā tā, lai siltums sākumā plūstu uz priekšējo bloku – šī tehnoloģija palīdz pielāgot izdalīto siltumu jūsu apstākļiem. Priekšējais panelis būs noderīgāks vidēji vēsā laikā, bet aizmugurējais panelis sildīs izteikti aukstas ziemas apstākļos, tādējādi ļaujot jūsu telpās uzturēt patīkamu siltumu.

Radiators KERMI X2 profil K
Siltuma uzturēšana telpās ir tieši saistīta ar ēkas kopējo stāvokli – siltuma un sausuma atrašanās ēkas iekšienē palīdzēs paildzināt un uzturēt tās labo stāvokli arī ilgtermiņā. Radiatoru izvēle var būt garš un izaicinošs pasākums, tomēr Kermi komanda ne tikai piedāvā un pārdod jaunākās paaudzes radiatorus, bet arī ir gatava sniegt konsultācijas, lai atrastu tieši jums un jūsu telpām piemērotākos risinājumus. Pieredzējušie profesionāļi labprāt uzklausīs jūs un dos norādes, ar kuru palīdzību varēsiet daudz ātrāk veikt izvēli un iegādāties radiatorus, kuri būs atbilstoši visām jūsu prasībām.


Izmantojot jauninājumus apkures radiatoru struktūrā, Kermi radiatori sasilst pat par 25% ātrāk nekā citi, kā arī siltuma izstarojums ir vērsts uz telpas iekšpusi nevis uz sienām. Šāds siltuma izdalīšanas veids palīdzēs uzturēt patīkamu atmosfēru apsildāmajā telpā un labu garastāvokli tiem, kuri tur atrodas. Uzstādot Kermi apkures radiatorus, nu varam aizmirst par drēgnām un vēsām istabām rudens lietainajā laikā – patīkama klimata uzturēšana iekštelpās ir ražotāju prioritāte, tādēļ nu to var izbaudīt ikkatrs, kurš uzstāda šos radiatorus. Lai atvieglotu jums visu procesu, Kermi komanda piedāvā tos arī nogādāt līdz jums, kā arī ir iespēja iegādāties apkures radiatorus līzingā, lai arī par norēķiniem nebūtu jāuztraucas.