Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


11 kreatīvas idejas, kā interesanti interjerā izmantot tapetes

Redakcija
Redakcija

Nevienam dizainam obligāti nav jābūt izteikti mūsdienīgam. Galvenais ir atrast kādu odziņu, kas interjeru padarīs neatkārtojamu un vienreizīgu. Un šim nolūkam ne vienmēr jāizdod daudz naudas. Interesantu risinājumu var izveidot ar vienkāršu krāsaino klasisko un tradicionālo tapešu palīdzību. Iepazīstināsim jūs ar dažiem paņēmieniem un idejām, kas palīdzēs jums atdzīvināt savu interjeru.

FOKUSA PUNKTS

Nevēlaties, lai krāsainās tapetes visu laiku būtu acu priekšā? Izlīmējiet tapetes ar rakstu tikai uz vienas sienas, piemēram, gultas galvgalī. Tādējādi jūs būsiet radījuši interjerā fokusa un punktu, neriskējot ātri nogurt no krāsainā raksta klātbūtnes.




TAPETES UZ VISĀM SIENĀM

Neskatoties uz to, ka tapešu izlīmēšana uz visām sienām ir diezgan triviāls lēmums, šim pņēmienam var piešķirt jaunu dzīvi, izmantojot to kā telpas zonēšanu. Piemēram, lielu un dziļu nišu sienā var aplīmēt ar tapetēm pilnībā, lai atdalītu to no pārējās telpas.




KORIDORS VIKTORIĀŅU STILĀ

Tapetes ar reljefu virsmu, pat ja tās ir vienkrāsainas, spēj uz sienas radīt zīmējumu. Bet salikumā ar koka paneļiem top brīnišķīgs koridora risinājums.




FOKUSA PUNKTU GRUPĒJUMS

Līmēt tapetes no sienas līdz sienai nepavisam nav obligāti. Izvēlieties interesantu zīmējumu un lielus tapešu atgriezumus ierāmējiet. Tā jūs radīsiet ne tikai dekora elementu, bet veselu mākslas darbu.




NETRADICIONĀLAS TAPETES

Sienas var aplīmēt ne tikai ar tradicionālajām tapetēm, bet arī izrādīt kreativitāti, piemēram, dekorējot telpu ar mīļotās grāmatas lappusēm vai avīžu izgriezumiem.




KARTES INTERJERĀ

Lielisks tapešu aizstājējs ir kartes. Pie kam tās var būt izmērā gan ļoti lielas, kas noklāj visu sienu, gan arī nelielas, no kurām var veidot kreatīvu kolāžu uz sienas.




ĒNU SPĒLES

Interesants tapešu izmantošanas veids ir dažādu siluetu izgriešana no tām ar domu šos siluetus uzlīmēt uz sienas. Šī ir lieliska ideja bērnu istabām. Pie kam šī kreatīvā ideja vienreizēji iedarbosies pat tad, ja dažādas figūras tiks izgrieztas no tapetēm ar klasisku zīmējumu.




TAPETES PRIEKŠMETU IEKŠPUSĒ

Tāpat nav obigāti ar tapetēm jaaplīmē visa telpa vai viena siena. Tapetes var līmēt uz skapīšu iekšējām sienām, plauktiņos un citu mēbeļu iekspusē. Šāds risinājums būs brīnišķīgs fokusa punkts interjerā.




DEKORĒŠANA

Izmantojiet nelielu tapešu atgriezumu kā fonu vienkrāsainam dekoram. Tas ļaus pat tradicionālai istabai izskatīties mūsdienīgi un kreatīvi.




TAPETES UZ GRIESTIEM

Griesti ir vēl viena virsma, kuru var dekorēt ar tapetēm. Tas būs labs fons piekaramajam gaismeklim.




ŅEMIET PIEMĒRU

Izvēloties tapetes izmantojiet profesionālu triku: izmantojiet kā atbalsta punktu savas mēbeles. Piemēram, raksts uz tapetēm, kas redzams apaksējā fotogrāfijā, imitē ķīiniešu kēsla līnijas.