Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


6 ieteikumi, kā izvēlēties kafijas automātu savai virtuvei

Redakcija
Redakcija

Tas tukšais stūrītis virtuvēm - ko lai ar to dara, ko lai tur novieto? Jūs vēl arvien gatavojat šķīstošo kafiju vai aplejat krūzītē malto kafiju un cīnāties ar tās biezumiem? Ir laiks iegādāties kafijas automātu, kas būs lielisks draugs un palīgs agros rītos, kad gribas sajust kafijas smaržu un iemalkot izcilu kafiju.

Kā izvēlēties kafijas automātu savai virtuvei? Lūk, ieteikumi, kas jums palīdzēs:

1. Izvēlieties kafijas automātu, kurš prot pagatavot jūsu mīļāko kafiju! Tas ir vienkārši. Mūsdienīgie kafijas automāti gatavo dažāda veida kafijas, to skaitā kapučīno, mokačīno un espresso - kafijas, kas būs pa prātam katrai gaumei. Tomēr, iegādājoties kafijas automātu, noskaidrojiet, vai tas spēs pagatavot tiešu jūsu iecienīto dzērienu. Kafijas automāts ir lielisks palīgs mājās, tas neliks jums gatavot vakariņas, bet nodrošinās ar patīkamu atpūtas brīdi. Ja izvēlēsieties kafijas automātu ar kapsulām, jums atliks vien ievietot kapsulu un nospiest pogu – voila, kafija gatava!

2. Izvēlieties tādu kafijas automātu, kurš jums patīk. Ja mājās virtuvē jānovieto kāda ierīce, jūs taču vēlaties, lai tā piestāv kopējam interjeram, vai ne? Tā kā arī kafijas automātu dizaineri to lieliski saprot, aparātus iespējams iegādāties ne tikai melnā krāsā. Pieejami arī, piemēram, skaisti sarkani kafijas automāti. Dāmām virtuve ir svētnīca – visam jābūt perfekti pārdomātam, tostarp sadzīves tehnikai.

3. Vai ceļaties no rītiem agrāk par visiem un baidāties, ka kafijas automāts būs skaļš un pamodinās pārējos mājiniekus? Neuztraucieties! Kafijas automāts mājai ir radīts, lai jums palīdzētu, nevis traucētu. Tas ir kluss un savu darbu veic bez liekiem trokšņiem. Kafijas automāts neuzmodinās citus mājiniekus arī tad, ja jūsu dzīvojamā telpa ir maza un aparāts darbosies tepat pie gultas. Protams, izņēmums ir lielie, profesionālie aparāti, kas parasti tiek iegādāti diezgan intensīvai lietošanai. Diez vai jūs tādu iegādāsieties ikdienas lietošanai savā mājoklī, vai ne?

4. Vai ir nozīme ražotājam? Bieži vien iegādājoties kādu preci mājoklim skatāmies, lai ražotājs būtu atpazīstams un tāds, kas sevi tirgū jau ir pierādījis. Tieši tāpat ir arī ar kafijas automātiem. Ir vairāki pasaulē pazīstami ražotāji, kuru kvalitāte ir atzīta visā pasaulē – Illy, Wilfa, Stollar, Siemens, Sage, La Morzocco un citi. Šo ražotāju kafijas automāti cienā ar kafiju dārgos restorānos un glaunos birojos, un kāpēc gan neizvēlēties šādu palīgu arī savās mājās? Tie izceļas ar lielisku kvalitāti un vienmēr izcili pagatavotu kafiju.

5. Pievērsiet uzmanību cenai! Protams, cena nav mazsvarīga, tomēr ņemiet vērā – skopais maksā divreiz. Neizvēlieties nepazīstama ražotāja preci, vienmēr lasiet atsauksmes no citiem preces pircējiem un izvērtējiet pirkuma izdevīgumu. Ja kafijas automāts darbojas ar kapsulām, izpētiet, kāda veida kafijas kapsulas tam der – visas vai tikai speciālās! Kur tās var iegādāties un vai nebūs problēmu tās nopirkt arī pēc gada vai diviem? Šobrīd ir pieejami ļoti dažādi pazīstamu ražotāju produkti par patīkamām cenām. Populārākie ražotāji piedāvā savus produktus ne tikai uzņēmumiem un kafejnīcām, bet arī ikdienas lietošanai mājās.

6. Ja rodas šaubas, vai izdarīta pareizā izvēle – jautājiet konsultantiem specializētajos veikalos. Kafijas draugi no “Es mīlu kafiju” konceptveikala ir sastopami arī tiešsaistē – jautājiet pēc padoma un viņi ieteiks labākos risinājumus. Tāpat nebaidieties jautāt pēc padoma draugiem un paziņām, kuri ikdienā lieto kafijas automātus – patstāvīgie lietotāji varēs vairāk pastāstīt par šīm ierīcēm.

Kafijas automāts lieliski iederēsies jūsu virtuvē un piepildīs mājokli ar patīkamu aromātu. Jūs nekad nespēsiet pagatavot kafiju tā, kā to dara kafijas automāts – profesionālis jūsu mājās.

Pietiks zīlēt kafijas biezumos, ir laiks inovācijām arī jūsu virtuvē. Šodien reti kurš mājoklis ir iedomājams bez klusās kafijas automāta dūkoņas un dzēriena, kurš mūs modina rītos un uzmundrina dienas vidū. Kafija, tas ir arī dzēriens, kas vieno. Izbaudiet!