Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Viessmann apkures katli apmierinās pat visprasīgākos klientus

Redakcija
Redakcija

Apkures katls nenoliedzami ir viens no labākajiem risinājumiem mājas apsildīšanā, tajā tiek sadedzināts cietais kurināmais, piemēram, ogles, malka vai granulas, un tādējādi tiek radīts siltums, kas nodrošina mājā vai izmantojamajās telpās siltumu un komfortu arī vēsajos gada mēnešos. Veikt izvēli par labu viena vai otra veida katlam nav vienkārši, tādēļ pirms jauna apkures katla iegādes ir ieteicams veikt plašāku izpēti, lai jūs gūtu ieskatu plašajā produktu piedāvājumā un redzētu, kā tas sasaucas ar jūsu vajadzībām. Ja esat izlēmis par labu kāda no cieto kurināmo veidu izmantošanai savā mājā, tad uzņēmuma Viessmann apkures katli varētu būt domāti tieši jums!

Viessmann ir salīdzinoši gara un tradīcijām bagāta vēsture, kuras gaitā ražojuma kvalitāte ir pacelta vēl neredzētos augstumos. Produktu piedāvājumā ir dažāda veida katli – gāzes apkures katli, malkas apkures katli, granulu apkures katli, siltumsūkņi, boileri, saules kolektori, kā arī akumulācijas tvertnes, kas nozīmē, ka sortimentā noteikti atradīsim ko piemērotu katram klientam.

Malkas apkures katli ir ražoti no tērauda, kam ir augstāks lietderības koeficents, kā arī tos ir vienkārši tīrīt un uzturēt. Granulu katli tiek darbināti, sadedzinot koksnes granulas, šo katlu galvenā priekšrocība ir tas, ka kurināšanas process ir pilnībā automātisks, tādēļ Jums nevajadzēs tērēt savu laiku un koncentrēties uz liesmas uzturēšanu apkures katlā. Tiek piedāvāti arī gāzes katli, lai apmierinātu arī to pircēju vēlmes, kuri dod priekšroku šim kurināmajam.

Katlu piedāvājums ir ārkārtīgi plašs, tādēļ ir svarīgi, lai Jums būtu skaidra ideja par sev svarīgajiem aspektiem, lai būtu vieglāk atrast katlu ar nepieciešamajām funkcijām un jaudu, jo gadījumos, kad katla jauda nav pietiekama, lai kvalitatīvi apsildītu māju, šī ierīce tiek izmantota pastiprināti, kas nozīmē, ka apkures katls nolietosies ātrāk – šī iemesla dēļ ir ārkārtīgi svarīgi precīzi apzināt katra klienta apsildāmo telpu vajadzības. Protams, ka klientam ir svarīgas arī apkures katla izmaksas, tādēļ ir jāatgādina, ka bieži vien lētākie apkures katli ir mazāk automatizēti un pašam pircējam būs jāiegulda vairāk darba šī katla funkcionēšanas nodrošināšanā, tādēļ būtu vērts piemaksāt pavisam nedaudz, lai garantētu sev augstāku komforta līmeni.

Izvēloties Viessmann pārstāvniecības pakalpojumus Latvijas klientiem, ir iespējams saņemt arī zinošo speciālistu palīdzību, kuri spēs dot padomu pat visneparastākajās situācijās. Lieki nelauziet galvu un uzdodiet savu jautājumu – jomas profesionāļi jums spēs dot piemērotu atbildi. Viessmann kvalitātes standarti attiecas ne vien uz pašu iekārtu kvalitāti, bet arī uz uzņēmuma personāla profesionalitāti, tādēļ varat būt droši, ka esat labākajās rokās.
Apkures katls ir nozīmīga investīcija mājinieku labsajūtā, bet, izvēloties Viessmann produkciju, varam būt droši, ka sadarbojamies ar jomas profesionāļiem!