Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Vasaras topa prece – dārza nojumes

Redakcija
Redakcija

Latvijā vasaras sezona nav iedomājama bez atpūtas brīvā dabā, un šādai atpūtai noteikti noderēs dārza nojumes. Tās palīdzēs gan patverties no saules staru tiešas iedarbības, gan neļaus samirkt siltajā vasaras lietū. Ja Jums vēl nav savas nojumes, bet plānojat tādu iegādāties, šeit būs daži padomi.

Kādas dārza nojumes iegādāties?

Pirmkārt, saprotiet, vai Jūs interesē saliekamās dārza nojumes vai nopietnas konstrukcijas, kas Jūsu dārzā atradīsies pastāvīgi. Saliekamie varianti būs ērti tad, ja vēlaties ņemt nojumi līdzi arī izbraucienos uz kempingu vai pludmali. Savukārt, ja vēlaties iekārtot nojumi pie savas privātmājas, noderīgāk būs iegādāties tādu nojumi, kas būs izturīga jebkādos laika apstākļos un pie mājas varēs atrasties arī pa ziemu.

Izpētiet konstrukciju

Nojumju izturība ir atkarīga no tā, kāds materiāls ir izmantots to karkasa izveidei. Visbiežāk tiek izmantoti tādi materiāli kā:
● Alumīnijs;
● Cinkots tērauds;
● Koks (pastāvīgajām konstrukcijām).

Tāpat ņemiet vērā to, kā konstrukcija ir jānostiprina - ja meklējat saliekamu nojumi, vēlams, lai rāmis būtu ne vien ērti saliekams, bet arī izjaucams, tāpēc, piemēram, skrūves savienojumos nebūs ērtas. Pievērsiet uzmanību arī tam, vai komplektā nāk sienas aizvēja radīšanai un kā tās piestiprinās pie nojumes rāmja.

Foto: Shutterstock.com

Novērtējiet dizainu

Svarīgs ir arī nojumes izskats - it sevišķi, ja tā paredzēta pastāvīgai lietošanai blakus mājai. Veikalā Precesdarbam.lv ir pieejams plašs piedāvājums:
● kvadrātveida nojumes;
● garās taisnstūra formas nojumes;
● sešstūrainas nojumes;
● neregulāras formas, īpaša dizaina nojumes.

Tāpat nojumes ir dažādās krāsās, un to sienas var pielāgot Jums nepieciešamajām funkcijām, jo tās var kalpot arī kā logi vai moskītu tīkli.

Kāds ir nojumju cenu diapazons?

Ņemot vērā, cik dažādas var būt nojumes, to cenu diapazons ir pat ļoti plašs. Ja saliekamās nojumes bez sienām iespējams iegādāties vien par dažiem desmitiem eiro, tad glītas nojumes, zem kurām nebūtu kauns pat rīkot balles vai kāzas maksās vismaz desmit reižu dārgāk.

Pavisam lētas dārza nojumes gan lielākoties nebūs īpaši ilgmūžīgas, un nebūs piemērotas lietainam vai ļoti vējainam laikam. Turklāt jāņem vērā, ka lētākie komplekti neiekļauj sevī dārza nojumes sienas un tās nepieciešamības gadījumā nāksies iegādāties atsevišķi.

Kā iegūt savā īpašumā?

Jums ir iespēja izvēlēties kādu no interneta veikala Precesdarbam.lv piedāvātajām nojumēm, kuras pirms iegādes Jūs varat ērti pārlūkot un salīdzināt starp citām. Pievienojiet izvēlēto nojumi un nepieciešamos papildu aksesuārus savam grozam, veiciet apmaksu un saņemiet nojumi kādā no šiem trim veidiem:
● ar piegādi pa taisno uz Jūsu dārzu vai citu Jūsu izvēlētu vietu;
● uz Jums ērtāko Omniva pakomātu;
● preču izsniegšanas punktā Rīgā, Iļģuciemā - Ēdoles ielā 5.

Turklāt ņemiet vērā, ka norēķināties par precēm iespējams ne vien skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, bet arī izmantojot līzinga iespējas.

Nenokavējiet – iegādājieties savu nojumi!

Dārza nojumes iegāde nebūt nav sarežģīta, jo galvenais ir sekot šiem četriem soļiem:
1. Saprotiet vai nojumi pārvietosiet vai arī tā paliks savā vietā visu laiku;
2. Izvēlieties atbilstošas konstrukcijas nojumi, kas atbilst arī Jūsu dizaina gaumei;
3. Iegādājieties to skaidrā naudā, ar pārskaitījumu vai līzingā;
4. Izvēlieties sev ērtāko piegādes veidu.

Atcerieties, ka vasaras topa prece – dārza nojumes – var tikt ātri izpirkta, tāpēc pasteidzieties un iegādājieties savējo mājas lapā Precesdarbam.lv jau šodien!