Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Kā pareizi izvēlēties krāsas guļamistabas interjerā

Redakcija
Redakcija

Krāsai ir liela nozīme guļamistabas dizainā. Jau senie dziednieki zināja, ka apkārtesošo objektu krāsa rada stipru ietekmi uz cilvēka organismu un var kļūt par iemeslu dažādām, bieži vien nopietnām, novirzēm no normas. To apstiprina arī jaunās zinātnes- hromoterapijas speciālisti.

Krāsa- tie ir elektromagnētiskie starojumi, kas pārvietojas telpā; dažāda garuma viļņi, kas ietekmē organismu noteiktā veidā. Tāpēc, izvēloties toņus, var ietekmēt garastāvokli, fizisko labsajūtu un pat cilvēka seksualitāti.

Krāsu risinājumi guļamistabas interjerā

Pāriem, kas apprecējušies nesen vai dzīvo kopā pavisam neilgu laiku, guļamistaba var būt ļoti krāsaina. Savukārt tiem, kas laulībā pavadījuši jau vairākus gadus, vēlams guļamistabas dizainā izmantot ne vairāk par divām (maksimums- trīs) krāsām.

Tiem laulātajiem pāriem, kas nodarbojas ar intelektuālo darbu, jāizvēlas gultas veļa vai interjera priekšmeti gaiši zilā krāsā, savukārt fiziskā darba veicējiem piemērotāki būs zaļie toņi.

Cilvēkiem, kas ir viegli uzbudināmi, kā arī tiem, kam ir nosliece uz krāpšanos, jāpadomā par salātzaļās krāsas iekļaušanu guļamistabas interjerā.

Kautrīgajiem un tiem, kas baidās eksperimentēt. ieteicams būtu iegādāties smaragda krāsas gultas veļu, Šī krāsa modina fantāziju un piešķir vairāk drosmes.

Tiem pāriem, kuriem ir nosliece uz biežiem strīdiem, jāizvairās no gaiši dzeltenas, oranžas un spilgti sarkanas krāsas guļamistabā. Labāk izmantot tumši zilu vai tumši dzeltenu krāsu.

Tiem partneriem, kas zaudējuši savstarpējo emocionālo saikni, vēlams guļamistabā izmantot tumšu zelta krāsu, kas palīdzēs atjaunot attiecības.

Tiem, kas cieš no liekā svara, lai nemodinātu vilka apetīti, nedrīkst būt oranžas krāsas elementi guļamistabā,

Laulātajiem, kuri nekādi nevar „pieslīpēties” viens pie otra, jāiekārto guļamistaba baltā krāsā ar zaļā elementa klātbūtni un dzīvajiem ziediem.

Partneriem, kuri ir apnikuši viens otram, vajadzīga guļamistaba violetā krāsā.

Visiem jāizvairās no brūnas krāsas guļamistabas interjerā, tā veicina novecošanas procesu.

Ieskaties! Noderīgi!

Praktiska rokasgrāmata "Idejas tavai mājai"- mājas un dzīvokļa dekorēšanai. Grāmatu izdevis Apgāds Zvaizgne ABC.

NETRADICIONĀLAS IEROSMES KATRAI TELPAI
Simtiem paraugu – no apzeltīta šaha galdiņa līdz izrotātam gultas galvgalim

ĻAUJIET VAĻU FANTĀZIJAI!
Grāmatā katra piedāvātā darba veidošana apskatīta pakāpeniski, soli pa soli. Tajā atrodamie materiālu, darbarīku un darba paņēmienu apraksti ļaus īstenot pat visneprātīgāko ideju

MEISTARĪBAS SKOLA
Izmantojot grāmatā sniegtos padomus, ikviens viegli apgūs dažādas pamatiemaņas – lakošanu, zeltīšanu un sudrabošanu, auduma apdrukāšanu, kā arī tekstilmozaīku, kolāžu, dekupāžu un papjēmašē darināšanu