Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Kā atsvaidzināt vannas istabu bez pamatīga remonta?

Redakcija
Redakcija

Klasiskas krāsas, vienkāršas līnijas un minimālisma dizains.. Dažas vannas istabas, šķiet, nekad nezaudē savu aktualitāti. Taču arvien aktuālāks kļūst tieši pretējais – interesantas un izteiktas tekstūras, relikvijas, košas krāsas un akcenti, kas izaicina.

Ja Jūs uzskatāt, ka Jūsu vannas istaba ir novecojusi, neuztraucieties! Pastāv vairāki veidi, kā to atsvaidzināt bez pamatīga remonta, jo dažkārt tieši sīkumi ir tie, kas ietekmē telpas dzīvīgumu un aktualitāti. Lūk, dažas idejas, ko varat realizēt jau tagad:

Nomainiet novecojušas detaļas
Vairāki vannas istabas priekšmeti arī pēc vairāku gadu lietošanas vēl arvien ir labā stāvoklī. Šajā gadījumā jāsaprot, ka ik pa laikam jānomaina vien specifiskas detaļas. Viens no šādiem priekšmetiem – izlietne. Ja vēlaties atsvaidzināt telpu, nav nepieciešams uzreiz iegādāties jaunu izlietni. Sāciet ar to, ka, piemēram, nomainiet novecojušo izlietnes statīvu un krānu.
Tieši detaļas ir tās, ar kuru palīdzību var pilnībā pārveidot telpas vizuālo izskatu. Ja Jums ir daudz vienkrāsainu mēbeļu, piešķiriet telpai krāsas. Atcerieties – pat vannas var padarīt krāsainas! Ja kāds no priekšmetiem jau ir krāsains, apsveriet iespēju atjaunot tā krāsu. Pievērsiet uzmanību detaļām un ļaujiet tām izcelties!

Izmantojiet savdabīgus akcentus
Vēl viens elements, kas palīdz atsvaidzināt novecojušo telpu, ir akcents. Nebaidieties no gleznām, bildēm, statujām, u.c. mākslas šedevriem! Parasti vannas istabā ir vieta tikai vienam vai diviem akcentiem, tādēļ centieties ar to izcelt pašreizējo vannas istabu mēbeļu vienmuļās krāsas.
Nebaidieties izmantot arī metāla vai koka rāmjus, lai piešķirtu vannas istabas telpai oriģinālu noskaņu. Tomēr, ja neesat pārliecināts, vai vēlaties tik krasas pārmaiņas, varat izmantot arī pavisam vienkāršus akcentus, kā zobu birstes turētājus, paklājus, ziepju traukus un duškabīnes aizkarus.

Pievienojiet interesantus aksesuārus
Nokrāsojiet vienas sienas flīzes, nomainiet aizkarus, pārveidojiet griestu armatūras vai apgleznojiet durvis. Realizējiet savas trakākās un interesantākās idejas, pievienojot telpai interesantus aksesuārus! Vannas istabas ir ideāla vieta, kur izmēģināt kaut ko pārdrošāku, nekā Jūs būtu gatavs izvietot, piemēram, savā dzīvojamā istabā vai guļamistabā.

Saskaņojiet krāsas
Vai Jums apnikusi vienmuļa telpa vai tieši pretēji – telpa, kurā ir pārāk daudz un dažādu krāsu? Centieties ar dažādu detaļu, akcentu un aksesuāru palīdzību saskaņot vannas istabā esošās krāsas. Izvēlieties vienas krāsas, taču dažādus toņus. Tāpat izvēlieties priekšmetus, kas palīdzēs telpā saglabāt mieru. Pievienojiet košajai sienai, piemēram, baltus dvieļus.

Parūpējieties par funkcionalitāti
Agrāk, kad remontēja mājokļa telpas, cilvēki reti domāja par telpas funkcionalitāti. Mūsdienās tas ir galvenais faktors, kad runa ir par telpas atjaunošanu vai vispārējo remontu!
Parūpējieties ne tikai par telpas aktualitāti, bet arī par funkcionalitāti, pievienojot vannas istabai statīvus, plauktus vai iebūvējamus skapjus. Tas viss padarīs vannas istabu Jums ērtāku un patīkamāku, neveicot pamatīgu remontu. Viena no aktuālākajām tendencēm šobrīd ir stikla plaukti, kuros ievietot zobu birstes, ziepes, šampūnus, utt. Tomēr gala izvēle ir tikai un vienīgi Jūsu rokās!

Koncentrējieties uz vienu paņēmienu
Ņemiet vērā, ka, lai atsvaidzinātu vannas istabu, nav nepieciešams pielietot visus no iepriekš minētajiem paņēmieniem. Pietiks, ja koncentrēsieties uz kaut ko vienu, piemēram, pievienojot telpai savdabīgus akcentus vai nomainot kādu no vecajām mēbelēm. Izpētiet aktuālo piedāvājumu, lai nolemtu, kas Jūsu telpai nepieciešams visvairāk - apskatiet vannas no 220.lv Tā kā vanna ir viens no centrālajiem vannas istabas priekšmetiem, jauna vanna noteikti nepaliks nepamanīta, tieši tāpat kā jauna duškabīne (uzzināt vairāk).