Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Latvijā durvis vēris Baltijā lielākais “Berry” mēbeļu un interjera veikals

Redakcija
Redakcija

31.martā tika svinīgi atklāts Latvijā pirmais mēbeļu un interjera veikals “Berry”. Baltijā lielākā “Berry” veikalailgi gaidītā atvēršana norisinājās brīvā gaisotnē, klātesot gan veikala vadībai no Lietuvas, gan jaunajam personālam, partneriem, klientiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. “Berry” veikala izveidē Brīvības gatvē 201 investēts vairāk nekā viens miljons eiro un tā piecos stāvos izvietotas mēbeles dažādām gaumēm un cenu kategorijām.

10 000 m2 plašajā veikalā, piecos stāvos izvietotas preces dažādām vajadzībām: pirmajā stāvā piedāvāti plaša klāsta interjera aksesuāri, sākot ar traukiem, lampām, pulksteņiem, tekstilizstrādājumiem, dekoriem u.c. priekšmetiem, otrais stāvs apmeklētājiem piedāvās mēbeles dažāda veida viesistabām visām gaumēm; trešajā stāvā būs aplūkojami jau iekārtoti interjeri guļamistabām un bērnistabām, savukārt ceturtā stāva sortimentu veidos augstākas klases ekskluzīvas mēbeles un interjera elementi. Veikala “Berry” pēdējais – piektais stāvs būs atvēlēts dārza mēbelēm un mākslīgajiem telpaugiem.
“Berry” valdes loceklis Saulius Maleckas: “”Berry” veikali ar tā piedāvāto produktu daudzveidību, augsto kvalitāti un draudzīgajām cenām ir plaši pazīstami visā Lietuvā vairāk nekā divdesmit gadus. Mēs vēlamies piedāvāt arī Latvijas iedzīvotājiem tikpat plašas izvēles iespējas sava mājokļa interjera iekārtošanā, palīdzot radīt unikālu un patīkamu vidi ikvienam. Lai to nodrošinātu, esam iekārtojuši Baltijā lielāko “Berry” veikalu un mums ir patiess prieks, ka par tā mājvietu ir kļuvusi tieši Rīga.”
Kā ziņots iepriekš, veikals atradīsies klientiem ērti pieejamā vietā – Rīgā, Brīvības gatvē 201. Lai nodrošinātu klientiem pēc iespējas ērtāku un patīkamāku iepirkšanās procesu, veikala telpu renovācijā, interjeru iekārtošanā, kā arī klientu servisā un komunikācijā ir ieguldīts vairāk nekā miljons eiro. Klientu ērtībai, veikala apmeklētājiem būs iespēja aplūkot gan gatavusdažādu stilu interjerus, sākot ar moderno klasiku līdz aktuālākajām mūsdienu tendencēm, gan pašiem kombinēt savu unikālo telpu iekārtojumu.Tiks piedāvāta arī iespēja individuāli pasūtīt produktus no ražotāju piedāvātajiem katalogiem.
“Berry” veiksmes stūrakmens ir produktu daudzveidība, kuras pamatā ir uzskats, ka katrs cilvēks ir individualitāte un veikala uzdevums ir dot iespēju ikvienam iekārtot savu mājokli atbilstoši to vēlmēm. Lai iepazītos ar Latvijā pazīstamu cilvēku gaumi, kuri nereti kalpo kā iedvesma citiem iedzīvotājiem, “Berry” atklāšanā piedalījās arī īpašie viesdizaineri – Elita Patmalniece, Valters Krauze, Līva Jaunozola un veikala “Berry” vēstnese Latvijā – Sanda Krasta. Katrs no viesdizaineriem iekārtoja interjeru kādā no veikala zonām, demonstrējot savu individuālo gaumi un veikalā piedāvāto, plašo interjera priekšmetu klāstu.
Veikalā “Berry” būs pieejamas mēbeles un mājokļa aksesuāri visām dzīvojamām zonām – viesistabai, guļamistabai, vannasistabai, ēdamistabai, darbistabai, bērnu istabai, priekštelpām, kā arī dārzam. Piedāvājuma klāstā būs atrodami tādi produkti, kas nav pieejami citos veikalos Latvijā, kā arī unikāli “Berry” zīmoluprodukti, tostarp“SleepIdea”augstas kvalitātes matrači. Preces būs pieejamas visās cenu kategorijās, sākot no zemas cenas mēbelēm, līdz premium klases ekskluzīvām dizaina mēbelēm.

Par “Berry”:
“Berry” ir viens no vadošajiem mēbeļu un interjera aksesuāru tirgotājiem Lietuvā ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi. “Berry” piedāvā īpaši atlasītus interjera produktus no Lietuvas, Eiropas un Āzijas, sākot ar plaši pieejamām zemas cenu kategorijas mēbelēm līdz ekskluzīviem interjera priekšmetiem.Kopš 2017. gada 31.marta, veikals ir uzsācis darbību Latvijā, atverot lielāko “Berry” veikalu Baltijā.

     [+] [-]

, 2017-07-22 14:46, pirms 7 gadiem
Viņiem ir sakars ar šo? -- Kvalitatīvas lamināta grīdas – Grīdas Stils

Vaei es maldos?