Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Padomi dārza mēbeļu izvēlē

Redakcija
Redakcija

Pavasaris un siltuma atgriešanās ikvienu aicina vairāk laika pavadīt ārpus telpām. Kur to vislabāk izbaudīt? Protams, ka dārzā, cepjot gaļu un baudot patīkamu atpūtu. Kā jau katru pavasari, cilvēkiem, kuru dārzos nav piemērotas vietas visa nepieciešamā glabāšanai, aktuāls kļūst jautājums dārza mēbeļu pārvadāšanu. Var jau katru reizi tās vadāt uz priekšu un atpakaļ, bet var padomāt arī par izturīgāka materiāla mēbeļu iegādi.

Dārza galdi

Var teikt, ka galds ir centrālā mēbele, bez kuras nevar iztikt. Lai iegādātos piemērotu dārza galdu ir jāsaprot, kur tas tiks novietots, cik cilvēki pie tā pulcēsies. No šiem apstākļiem ir atkarīgs tā lieluma un materiāla izvēle.

Materiāla izvēle

Interneta veikala 220.lv plašajā preču klāstā atrodami dažāda lieluma un materiāla dārza galdi.

● Koka galdi ir tradicionālākā izvēle, taču jāizvērtē to glabāšanas iespējas un jāsargā no sliktiem laika apstākļiem. Lai lietus un mitrums nesabojātu galda materiālu, to var pārklāt ar brezentu.
● Plastmasas galdi visbiežāk ir izgatavoti no alumīnija rāmja un plastmasas daļām, tādēļ ir izturīgāki. Arī mitrums neizdarīs tiem lielu postu.
● Tehnorotanga galdi, kas pazīstami arī kā sintētiskais pinums, ir izturīgi pret mitrumu, aukstumu, traipiem un izbalēšanu. Visbiežāk šāda materiāla galdi ir apstrādāti ar korozijizturīgu pārklājumu, tomēr arī šāda materiāla galdus nav ieteicams pa ziemu atstāt ārā. Materiāls ir viegli kopjams, nelielus netīrumus var vienkārši notīrīt ar mitru drānu. Nav vajadzīgi pat tīrīšanas līdzekļi, nepieciešams tikai ūdens.
● Metāla galdi ir visizturīgākie, bieži vien tie ir veidoti kombinācijā ar rūdīto stiklu, kas ir ļoti izturīgs.

Lielums un funkcionalitāte

Izvēlēties galda lielumu nav problemātiski, jo tas atkarīgs no kopā sanākošo cilvēku skaita. Katrs pats vislabāk zina, cik cilvēki parasti kopā atpūšas. Svarīgi ir izvērtēt galda funkcionalitāti. Mūsu piedāvājumā atradīsiet arī salokāmus dārza galdus, ko var viegli salocīt un nolikt, bet sezonas beigās vienkārši pārvest uz glabāšanas vietu.

Krēsli

Dārza krēsli mēdz būt dažādi, tradicionālie nesalokāmie, salokāmie un piekarināmie krēsli. Ja ar pirmajiem diviem viss ir skaidrs, tad piekarināmie krēsli tomēr var prasīt paskaidrojumu. Tā ir stabila, izturīga un ērta konstrukcija no metāla un kāda cita materiāla, piemēram, plastmasas, ko var izmantot gan ārā, gan iekštelpās. Ja komplektā ir iekļauts arī ūdensizturīgs spilvens, tad šāds krēsls būs gan ērts, gan izturīgs.

Krēslu izvēli lielā mērā nosaka arī vieta, kur tie atradīsies, uz zemes, grīdas vai plāksnēm. Tas nozīmē, ka jāpievērš uzmanība krēslu kājām, izvēloties konkrētajām vajadzībām piemērotus krēslus.
Risinājums var būt arī sauļošanās krēsli, kuri visticamāk ir ikvienā dārzā ir arī. Par to funkcionalitāti jau sen vairs neviens nešaubās, tādēļ vairāku sauļošanās krēslu jeb zvilņu iegāde, var atrisināt problēmu.

Lielisks risinājums - dārza šūpoles

Dārza šūpoles, kas novietotas netālu no galda ļaus baudīt mierīgu atpūtu un būs arī risinājums dārza ballītē. Tām ir stipra un droša konstrukcija, tomēr izvēloties, jānoskaidro to maksimālā noslodze. Tās ir izturīgas pret mitrumu, turklāt sēdētāju ērtību un aizsardzību pret tiešiem saules stariem nodrošina neliels jumtiņš. Dārza šūpolēs komfortabli jutīsies ikviens, bet senioriem tā būs iespēja gan viegli apsēsties, gan piecelties.

Mēbeļu komplekts

Ja ir vēlme radīt vienotu ansambli, risinājums ir dārza mēbeļu komplekts, kas ne tikai labi izskatīsies, bet arī izdaiļos dārzu vai pagalmu. Vispirms, protams, jāizvērtē materiāls, no kura mēbeles izgatavotas. Nākamais, ko nepieciešams nopietni izvērtēt, ir vietu skaits, vienkāršāk sakot, cik cilvēki varēs apsēsties pie galda.

Dārza nojumes un lapenes

Lielisks risinājums, kas neļaus mainīgajiem laikapstākļiem ietekmēt atpūtu, ir dārza nojumes un lapenes. Izmaksas, salīdzinot ar dārza mājiņas iegādi, ir daudz mazākas, bet tiek radīta vieta, kur labi atpūsties un patverties no karstas saules vai pēkšņi uznākuša lietus.

Interneta veikals 220.lv piedāvā dažādas dārza preces, sākot no sēklām, mēslojuma, instrumentiem un jaudīgas dārza tehnikas, beidzot ar dārza mēbelēm un piknikam nepieciešamā aprīkojuma. Veicot lielāku pasūtījumu nav jādomā par transportu, katrs pasūtījums tiek nogādāts uz klienta norādīto adresi.
Veiksmīgus pirkumus un jauku atpūtu!