Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Dārza tehnika, kas būtiski atvieglos tavu ikdienu

Redakcija
Redakcija

Pavasara/vasaras sezona, bez šaubām, ir viens no aktīvākajiem dārza entuziastu periodiem, kad veicamo mazdārziņa darbu saraksts aug kā no pārpilnības raga. Pērnā zāliena pļaušana, dārza augsnes kultivēšana, atbrīvošanās no dārza teritorijā sakritušajiem zariem – šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl. Ikviens no šiem darbiem prasa zināmu laiku, tāpēc ir svarīgi, lai Tavi dārza tehnikas krājumi ir uzdevuma augstumos.

Šoreiz ielūkosimies ikviena sevis cienoša dārznieka ‘’must-have’’ dārza preču sarakstā. Šīs preces ne tikai ietaupīs Tavu laiku, bet arī atvieglos Tavu ikdienu, naski raisoties mazdārziņa vai lielākas dārza apsaimniekojamās teritorijā.

Trimmeris zāles pļaušanai

Ikviens dārza entuziasts zina, ka trimmeris ir viena no tām ierīcem, bez kuras esamības dārzā iztikt būs itin grūti. Gan elektriskie, gan benzīna, kā arī akumulatora trimmeri būs īpaši noderīgi zāles pļaušanai vietās, kur mauriņa virsmu sedz, piemēram, krūmu zari vai puķu stādi. Trimmeris palīdzēs efektīvi atbrīvoties no zāles stiebriem pat visgrūtāk pieejamākajos mazdārziņa nostūros, maksimāli atvieglojot Tavus pavasara/vasaras zāles pļaušanas darbus. Atsevišķus trimmeru modeļus ir iespējams izmantot arī krūmu zaru apgriešanas vajadzībām – šāda opcija ietaupīs ne tikai Tavu laiku, izvairoties no kārtējās ierīču maiņas, bet arī Tavus finansiālos līdzekļus.

Nepieciešams kvalitatīvs un uzticams palīgs grūti pieejamu vietu pļaušanā? Trimmeru izvēle interneta veikalā Xnet.lv ir pietiekoši plaša, lai ikviens interesents atrastu sev un savam dārziņam piemērotāko variantu.

Zāles pļāvējs – traktors

Plašāku pļaujamo platību īpašniekiem derētu raudzīties zāles pļāvēja – traktora virzienā. Zāles pļāvēji traktori būs īstā izvēle tiem, kas noguruši aizvadīt garas darba stundas, pārvietojot tradicionālo zāles pļāvēju pāri visai dārza teritorijai neskaitāmas reizes pēc kārtas. Zāles pļāvējs – traktors neapšaubāmi paātrinās zāles pļaušanas ritmu par vismaz trim reizēm un liks pļāvējam atkal iemīlēt konkrēto nodarbi, maksimāli izbaudot pļaušanas procesu, ērti sēžot pie zāles pļāvēja – traktora stūres. Pļaušana bez īpašas piepūles – tas ir to vērts!

Elektriskais kultivators

Raitākam ikdienas darba solim dārzā lieti noderēs arī tāda ierīce kā elektriskais dārza kultivators. Elektriskos dārza kultivatorus pēdējo gadu laikā ir īpaši iecienījuši tieši dārzkopji - seniori, kas nereti, dažādu veselības problēmu un muguras sāpju dēļ, nespēj pieliekties pie dobes, lai veiktu augsnes sagatavošanu sējas darbiem. Ar elektriskā kultivatora palīdzību par šīm lietām nav jāraizējas, toties augsnes uzirdināšana notiek daudzreiz ātrāk nekā izmantojot, piemēram, smagu un ne visai parocīgu dārza lāpstu.

Elektriskā augsnes kultivatora iegāde, bez šaubām, būtiski atvieglos arī teritorijā plašāku dārzu vai saimniecību īpašnieku ikdienas darba slodzi. Galvenais ir atcerēties, jo lielāka ir apstrādājamā teritorija, jo jaudīgāks kultivators būs nepieciešams. Pieklājīga izmēra piemājas dārziņam pavisam noteikti pietiks ar ierīci, kas sasniedz vismaz 1’500 W lielu jaudu.

Augstspiediena mazgātājs

Vai esi apsvēris augstspiediena mazgātāja iegādi efektīvai un ātrai dārza teritorijas sakopšanai? Augstspiediena mazgātājs ir unikāla ierīce, kas pavisam noteikti spēs atvieglot tavu ikdienu. Šo ierīci dārza darbu kontekstā ir iespējams izmantot dažādiem nolūkiem tajā skaitā dārza mēbeļu tīrīšanai, dārza celiņu sakopšanai, kā arī dārza norobežojošā elementa – sētas mazgāšanai.

Augstspiediena mazgātājs raiti atbrīvosies gan no visparastākajiem putekļiem, gan spītīgām dubļu paliekām, toties to iespējams izmantot arī auto mazgāšanas nolūkos, kas šai ierīcei piedod zināmu papildu vērtību. Nekādas laika kavēšanas – nomaini lupatas un sūkļus pret veiktspējīgo augstspiediena mazgātāju, tādējādi atvēlot vairāk laika citiem nozīmīgākiem dārza darbiem.

Zaru smalcinātājs

Arī zaru smalcinātājs var izrādīties kā lielisks palīgs tev, ja regulāri saskaras ar nogurdinošo un nereti laikietilpīgo veco koku, un krūmu zaru smalcināšanu teritorijas sakopšanas nolūkos. Šī dārza tehnika ir īstais risinājums cilvēkiem, kas vēlas izvairīties no pārmērīgas slodzes, kā arī ietaupīt laiku, aizmirstot par bezjēdzīgu dārza organisko atkritumu staipīšanu no viena dārza gala uz otru.

Nestāvi rindā – iegādājies internetā!

Esi efektīvas un kvalitatīvas dārza tehnikas meklējumos, taču nevēlies tērēt savu laiku stāvot garajās dārza un atpūtas preču lielveikala rindās? Mums Tev ir risinājums! Iegriezies interneta veikalā Xnet.lv un iegādājies nepieciešamo tehniku, neizejot no mājām. Ātri, uzticami un izdevīgi!