Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Fiskars iepazīstina ar 2013.gada dārza jaunumiem

Redakcija
Redakcija

Tuvojoties pavasarim un jaunajai dārza darbu sezonai, viens no pasaulē vadošajiem dārza piederumu un darbarīku ražotājiem Fiskars radījis vairākus jaunumus – unikālus un mūsdienīgus produktus, kas piemēroti kā profesionāļiem, tā dārzkopības entuziastiem.

Mūsdienu steidzīgais dzīves ritms liek meklēt veidu, kā atpūsties no ikdienas stresa. Dārza darbi ir iespēja ne vien atgūties no saspringtā darba ritma, bet arī pavadīt laiku svaiga gaisā, tādēļ rosīšanās dārzā kļūst par aizvien iecienītāku vaļasprieku. Fiskars dārza jaunumi ir radīti, lai padarītu dārza kopšanu vēl vienkāršāku un gūtu no tās vēl vairāk prieka.

2013.gada dārza darbu sezonai Fiskars paplašinājis QuikFit, SingleStep™ produktu klāstu un piedāvā jaunus produktus no QUANTUM sērijas un SmartFit™, piedāvājot mūsdienīgus, ērtus darbarīkus, kas vienlīdz piemēroti gan mazo dārzu īpašniekiem, gan entuziastiskiem dārzkopjiem un dārzkopības ekspertiem. Savukārt lai jau no mazotnes sniegtu iespēju iepazīt dārza darbos gūto prieku, Fiskars radījis īpašu darbarīku komplektu bērniem - MyFirst Fiskars.

QuikFit Bruģa birste

Fiskars PowerClean kombinācijā ar mīkstajiem un cietajiem sariem nodrošina efektīvu slaucīšanu. Universālo bruģa birsti var izmantot ar visiem standarta kātiem.

QuikFit IEKŠPAGALMU BIRSTE

Birste ir piemērota gludām virsmām, kā piemēram, iekšpagalmiem vai terasēm, koka vai pulēta betona grīdām. Birstes platā galva un mīkstie sari nodrošina ātru un efektīvu slaucīšanu, un to var izmantot ar visiem standarta kātiem

QuikFit SLAUCĪŠANAS BIRSTE

Moderns tradicionālās slotas variants. Slotas izturīgā konstrukcija un garie sari ideāli tiks galā ar būvgružiem, lapām, sniegu utt.

QuikFit NOTEKU TĪRĪTĀJS

Birstes un skrāpja kombinācija ir ideāls komplekts ūdens notekcauruļu tīrīšanai. Regulējamais leņķis nodrošina vislabāko rīka novietojumu, cilvēkam atrodoties uz zemes. Pie tam noteku tīrītājs ir izmantojams arī ar teleskopisko kātu

QuikFit KOKU GRIEZĒJS

Uzlabota griešanas jauda ar PowerReel mehānismu, kas, salīdzinot ar standarta mehānismu, griešanu padara 12 reizes vieglāku. Griešanas leņķi var pielāgot divās pozīcijās, 26 grādu leņķī, nenolaižot instrumentu.

QuikFit TM PUĶU GRĀBEKLIS

Izturīgais FiberComp rāmis, 7 tērauda zaru kombinācija un 13 cm platums būs ideāla kombinācija lietošanai siltumnīcās un šaurās puķu dobēs. Ieteicams lietot ar vidējo vai mazo QuikFit kātu

SingleStep™ grieznes

Griežņu rokturi ir izgatavoti no viegla un izturīga polipropilēna, bet asmeņu materiāls ir rūdītais tērauds ar berzi mazinošo pārklājumu. Pieejami viens laktvaida un divi klasiskie modeļi. Laktveida asmeņi izgatavoti no viegla un izturīga alumīnija

SingleStep™ dzīvžoga šķēres

Ērti un izturīgi rokturi no stikla šķiedras polipropilēna (PPGF). Viļņveidīgi rūdītā tērauda asmeņi ar berzi mazinošu pārklājumu.

SmartFit™ klasiskās šķēres

Daudzfunkcionālās šķēres ar regulējamu griešanas atvērumu. Tās ātri nokniebj gan mazākos zarus, gan zarus, kas ir līdz pat 24mm biezi. Ērtais bloķēšanas mehānisms, kas ieslēdzams ar vienu roku, nodrošina drošību gan uzglabājot, gan lietojot SoftGrip rokturus. Šķēru dizains piemērots ērtai un ergonomiskai griešanai.

QUANTUM šķēres

QUANTUM šķērēm ir augstas kvalitātes alumīnija korpuss un ērti korķkoka TruGrip rokturi. Šķērēm ir īpašs asmeņu pielāgošanas mehānisms. TruEdge asmeņu tehnoloģija ar rūdīto tēraudu un berzi samazinošo pārklājumu nodrošina tīru un precīzu griešanu.

QUANTUM grieznes

Robustie alumīnija krustiskie rokturi nodrošina vieglumu un izturību. TruGrip korķkoka rokturi ar SoftGrip ielaidumiem nodrošina lielāku komfortu darba laikā. Izturīgie rūdītā tērauda asmeņi griež tīri un precīzi
PowerGear mehānisms padara griešanu 3,5 reizes vieglāku, salīdzinot ar standarta mehānismiem. Pieejamas arī vienas laktveida un 3 dažādu izmēru klasiskās grieznes.

QUANTUM dzīvžoga šķēres

Robustie alumīnija krustiskie rokturi nodrošina vieglumu un izturību. TruGrip korķkoka rokturi ar SoftGrip ielaidumiem nodrošina lielāku komfortu darbības laikā. Izturīgie rūdītā tērauda asmeņi griež tīri un precīzi. PowerGear mehānisms, salīdzinot ar standarta mehānismiem, padara griešanu 3,5 reizes vieglāku.

MyFirst Fiskars darbarīki bērniem

Košie un dzīvespriecīgie bērnu darbarīki ir apstiprināti CE un ideāli piemēroti, lai jau no bērnības radinātu bērnus pie dārza darbu sniegtā prieka. Visu darbarīku kāti izgatavoti no izturīga anodizētā alumīnija, zīmīgais apelsīnkrāsas rokturis speciāli radīts, lai ērti piegulētu mazajai bērna plaukstai. Visi darbarīki izgatvoti no ērtiem, bērnam patīkamiem materiāliem. Lāpstu liekšķeres izgatavotas no īpaši izturīga materiāla, tāda paša kā Fiskars lāpstas pieaugušajiem. Bērniem piemērotais grābeklis izgatavots no elastīga plastmasas materiāla. Mazajiem dārzniekiem radītās lāpstas izgatavotas no stiegrotas šķiedras plastmasas, savukārt slotas sari - no biezas, bet mīkstas plastmasas.

MyFirst Fiskars darbarīku kaste

MyFirst Fiskars darbarīku kastē ietilpst neparasta pašu bērnu izstrādāta dizaina darbarīki, kas īpaši piemēroti pašiem mazākajiem dārzkopjiem. CE apstiprinātie mazie dārza instrumenti radīti, īpašu uzmanību pievēršot to izturībai un dizaina ērtumam. Bērnu darbarīkiem ir izturīga konstrukcija no stiegrotās šķiedras plastmasas un mīksta materiāla rokturi. Darbarīku kastē ietilpst arī ērta pārnēsājāmā kaste ar vāku, kas vienlaikus kalpo arī kā paliknis ceļgaliem.