Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Foto: Skaistie dārzi 2015. Dzintras Tomsones neparastais dārzs uz balkona

Redakcija
Redakcija
Dzintra Tomsone dzīvo kādā no Rīgas daudzstāvu namiem, taču neskatoties uz dzīvi pilsētas dzīvoklī, nav atteiksusies no sava puķu dārza, kurš iekopts... tieši uz lodžijas. Lai realizētu savu sapni, Dzintrai nācies ieguldīt daudz laika, pūļu un līdzekļu. Rezultātā lodžija ir pamatīgi nosiltināta un piemērota augu vajadzībām. Dzintra mīl savus zaļos draugus, vienmēr aprunājas ar tiem un augi savai saimniecei atbild ar krāšņiem ziediem, zaļu lapu sulīgumu un kuplumu, piekrītot iedzīvoties pat visneparastākajos puķu "apartamnetos", kā, piemēram, nelielā gliemežvākā. Lodžija un dārzs uz tās ir Dzintras mīļākā vieta dzīvoklī- te viņa pavada gandrīz visu savu brīvo laiku, lasot grāmatas, braucot ar velotrenažieri vai vienkārši atpūšoties klubkrēslā.

Dzintrai tik ļoti patīk ziedi, ka viņa tos ne tikai audzē, bet arī darina no dzijas. Ar viņas gādīgajām un čaklajām rokām tapis ne viens vien krāšņs adīts ziedu pušķis. Un ne tikai tas. Dzintra arī auž skaistus spilvenus, segas un paklājus. Bet par to visu vairāk uzzināsiet jau pavisam drīz raidījumu cikla "Divpadsmit dārzu maģija" 5 sērijā, kas tapis Epadomi TV sadarbībā ar Astrocentru. Uz tikšanos!

Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv