Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Fiskars nodrošina visu nepieciešamo ideālam rudens dārzam

Redakcija
Redakcija

Sagatavojieties rudenim ar Fiskars Solid un QuikFit grābekļiem, slotām un citiem darbarīkiem.

Slaucīšana, grābšana un tīrīšana daudziem neasociējas ar jautru laika pavadīšanu, taču Fiskars lieliskie darbarīki var būtiski atvieglot šos svarīgos rudens darbus.

Vienalga, vai ir nepieciešams satīrīt ar lapām piebirušo mauriņu, saslaucīt netīrumus un dubļus, attīrīt aizsērējušu noteku vai apgriezt koku zarus, Fiskars izstrādātie lieliskie, izturīgie darbarīki šos darbus paveiks teicami.
Fiskars Solid lapu grābeklis, kas pieejams gan vidēja, gan liela izmēra, ir laba izvēle, sāktot dārza darbus, it īpaši kopā ar praktisko, daudzfunkcionālo Solid sētas slotu ar PowerClean sariem. Visi trīs Solid klāsta grābekļi aprīkoti ar alumīnija kātiem, kā arī viegliem, izturīgiem un elastīgiem zariem, arī ērtākai lietošanai un uzglabāšanai noderēs pakarināšanas caurumi.

Lielu pagalmu un plašu laukumu uzkopšanai vislabāk varētu palīdzēt Fiskars Solid XL lapu grābeklis, kas apvienojumā ar vieglo un saliekamo 172 litru ietilpīgo maisu, nodrošina, ka visas lapas un dārza atkritumi var tikt savākti un pārvietoti uz komposta kaudzi ātrā laikā.

Fiskars QuikFit™ – daudzpusīgā izvēle

Fiskars piedāvā trīs risinājumus rudens uzkopšanas darbiem no QuikFit daudzfunkcionālo darbarīku saimes. QuikFit bruģa birste ar stingriem metāla sariem ir lielisks palīgs, lai starp bruģakmeņiem iztīrītu nepiekāpīgās sūnas un netīrumus, kamēr Fiskars QuikFit noteku tīrītājs var atbrīvot aizsērējušas notekas līdz pat sešu metru augstumam, pateicoties teleskopiskajam kātam. Izmantojot šo pašu kātu, QuikFit izliektais zāģis nodrošina bez piepūles nedzīvo zaru nogriešanu, to paveicot drošībā uz zemes.