Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Fiskars PowerGearTM unikālais mehānisms padara atzarošanu un griešanu trīs reizes vieglāku, nekā līdz šim

Redakcija
Redakcija

Fiskars PowerGearTM piedāvā vispusīgu darbarīku klāstu, kas ietver zaru grieznes, dārza grieznes un dzīvžogu šķēres, lai paveiktu vairumu griešanas darbu dārzā. Ar jauno PowerGearTM klāstu Fiskars apgāž uzskatus par to, kā griešanas darbarīkiem ir jāizskatās, jādarbojas un kāds komforts tiem jāsniedz.

Fiskars dizaina pamatā ir patentēts zobratu mehānisms, kas palielina griešanas spēku un mazina piepūli. Fiskars PowerGearTM zobrati pārvieto enerģiju lielākā kustības diapazonā, tādejādi maksimizējot spēku griešanas vidū, kur pretestība ir vislielākā. Šis vienkāršais, taču lieliskais izgudrojums nozīmē, ka darbarīki var būt vieglāki un mazāki salīdzinājumā ar tradicionālajiem, viena atbalsta punkta darbarīkiem. Tie ir veidoti tā, lai pielāgotos rokas formai un kustībām, lai tos ir vieglāk satvert, vieglāk pārnēsāt un ērtāk ar tiem manevrēt. Lai vēl vairāk uzlabotu dārza rīku veiktspēju, Fiskars aprīkojis PowerGearTM darbarīkus ar asiem, kvalitatīva tērauda asmeņiem, kas pārklāti ar zemas berzes un pretkorozijas CrMoV noturīgu pārklājumu, kā arī viegliem un izturīgiem FiberCompTM rokturiem. Visiem Fiskars PowerGearTM produktiem tiek nodrošināta mūža garantija!

PowerGearTM Zaru grieznes ar spēka pārnesuma mehānismu L74

Tradicionālām zaru grieznēm, kas paredzētas lielāku zaru griešanai, parasti ir viens atbalsta punkts, smagnēji stiprināti asmeņi un gari rokturi. Tas nozīmē, ka liels svars tiek likts uz vienu atbalsta punktu, izmantojot locītavas un rokas, tādējādi radot papildus spriedzi muskuļiem un locītavām. Lielu zaru griešana ar tradicionālajām grieznēm nav viegls darbs, jo sevišķi sievietēm. Fiskars ir izpētījis šo problēmu un izveidojis zobratu sistēmu, kas nav apļveida un nodrošina lielāku spēku, kur tas ir visvairāk nepieciešams. Patentēts PowerGearTM mehānisms padara griešanu 3,5 reizes vieglāku salīdzinājumā ar standarta, viena atbalsta mehānismiem, tādējādi padarot griešanu līksmu, nevis apgrūtinošu Turklāt PowerGearTM dārza grieznes ar spēka pārnesumu ir mazākas un vieglākas salīdzinājumā ar tradicionālajām grieznēm.

PowerGearTM Dzīvžoga šķēres HS72

Lai arī dzīvžogu šķēru uzdevums varētu šķist visai acīmredzams, to izmantošana nav aprobežota vien ar krūmu un koku formu veidošanu. Dzīvžogu šķēres arī iespējams lieliski izmantot, lai apgrieztu visa veida daudzgadīgus augus un dekoratīvus rotājumus. Unikālais PowerGearTM mehānisms nodrošina iespēju griezt krietni lielākus kātus, nekā vairums dzīvžogu šķēru, kamēr asie, kvalitatīva tērauda asmeņi nodrošina vieglu griešanu un novērš augu gabalu iesprūšanu starp asmeņiem.

PowerGearTM Dārza grieznes P94

PowerGearTM Dārza grieznes ir unikālas, jo apakšējais rotējošais rokturis trīskāršo griešanas jaudu, padarot griešanas procesu vieglāku, samazinot roku nogurumu un novēršot iespējamās, ar sastiepumu saistītas, traumas. Tajā pašā laikā, dārza griežņu rokturi ir veidoti no FiberComp™ (stikla šķiedras un poliamīda savienojums) materiāla, kas tos padara īpaši vieglus un izturīgus. Maksimālai drošībai, viegli izmantojamais, asmeņu bloķēšanas mehānisms nodrošina griežņu ērtu un drošu glabāšanu.

Visi Fiskars produkti ir rūpīgi izraudzītu materiālu un īpašību rezultāts, pateicoties 365 gadus ilgai vēsturei un pieredzei rokas darbarīku ražošanā, ko mēs dēvējam par “Touch of Orange”. Mūsu dārza darbarīki ir radīti ar pārliecību, ka visus darbus var veikt labāk un gudrāk, lai darzkopība kļūtu par vienkāršāku, vieglāku, krietni efektīvākaku un baudāmāku vaļasprieku.