Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:18, Did:0, useCase: 3


Ugunsdrošu durvju priekšrocības

Redakcija
Redakcija

Ugunsdrošības jautājums ir svarīgs jebkura veida nekustamajā īpašumā. Lai mazinātu ugunsgrēka rašanās un izplatības risku, ir jau laikus jāparūpējas par drošības pasākumiem. Dūmu detektori un citi standarta drošības elementi ir standarta aprīkojums, bet papildus tiem iespējams uzstādīt arī ugunsdrošas durvis.

Ugunsdrošu durvju specifikācija

Ugunsdrošas durvis izgatavotas no metāla, kā arī citiem ugunsdrošiem materiāliem. Šis risinājums plaši tiek izmantots ēkās, kur ir liela cilvēku plūsma, jo ugunsgrēka gadījumā tiek kavēta tā izplatīšanās, līdz ar to evakuācija var notikt ātrāk un drošāk.

Ugunsdrošas durvis ir īpaši svarīgi uzstādīt rūpnīcās un citviet, kur ir palielināts ugunsgrēka risks. Tāpat tās tiek izmantotas sabiedriskās vietās, kā arī dzīvojamās mājās, garāžās, saimniecības ēkās un citur.

Svarīgākās priekšrocības

Ugunsdrošām durvīm ir vairākas priekšrocības:

● Tās ierobežo uguns izplatīšanos nekustamajā īpašumā;
● Sniedz iespēju evakuēties ātrāk un drošāk;
● Mazina uguns radītos postījumus ēkā;
● Ugunsdrošas durvis ir izturīgas, tādēļ pasargā ne vien no uguns izplatības, bet arī no garnadžiem.

Ko ņemt vērā pirms ugunsdrošu durvju iegādes?

Pirms ugunsdrošu durvju iegādes svarīgi pārliecināties, ka tās ir sertificētas un atbilst ES drošības standartiem. Tāpat būtiski izvēlēties uzticamu ražotāju un profesionālu montāžu.

Ugunsdrošas durvis pieejamas standarta izmēros, taču vajadzības gadījumā tās iespējams izgatavot arī pēc individuāla pasūtījuma.

MetaLux - kvalitatīvi risinājumi dažādām vajadzībām

Aktuālas kvalitatīvas ugunsdrošās durvis? Ieskatieties MetaLux piedāvajumā www.m-lux.lv, kur atradīsiet sertificētus un drošus risinājumus.

Piedāvājumā gan ekonomiskāks variants - vieglmetāla durvis, gan izturīgas un pat bruņotas durvis. Izvēle ir Jūsu ziņā, bet šaubu gadījumā uzņēmuma zinošie speciālisti konsultēs un ieteiks labākos risinājumus.
Tāpat uzņēmums nodrošina arī korektu mērījumu veikšanu un durvju montāžu. Jums atliks vien veikt pasūtījumu un pēc tam pārliecināties par augsto durvju kvalitāti.

Metalux piedāvājumā atradīsiet arī cita veida risinājumus - koka un metāla durvis, kā arī izturīgus PVC logus. Plašā izvēle ļaus piemeklēt tieši Jūsu vajadzībām atbilstošāko variantu. Ieskatieties www.m-lux.lv, lai uzzinātu vairāk!