Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:18, Did:0, useCase: 3


Kāpēc izvēlēties bīdāmos vārtus: priekšrocības un ieguvumi

Redakcija
Redakcija

Vārti ir loģisks jebkura privātīpašuma papildinājums, kas uzlabo īpašuma estētisko veidolu un palielina drošību. Kādus vārtus izvēlēties savam īpašumam? Standarta izvēle ir starp veramajiem un bīdāmajiem vārtiem. Arvien biežāk klienti izvēlas tieši bīdāmos vārtus, jo tie spēj nodrošināt vairākas priekšrocības, par kurām īsi pastāstīsim arī jums.

Bīdāmie vārti piemēroti nelielām teritorijām
Bīdāmie vārti ir piemērotākais risinājums nelieliem pagalmiem, īpašumiem, kuri atrodas pašā ceļa malā, jo tie nodrošina maksimālu vietas ekonomiju. Bīdāmie vārti veras paralēli žogam. Nav nepieciešama vēršanās teritorija, kā tas ir veramajiem vārtiem. Tas nozīmē, ka var maksimāli izmantot visu platību. Vārtu tuvumā droši var novietot gan auto, gan kādus priekšmetus, jo tie netraucēs bīdāmajiem vārtiem to darbībā.

Drošāki pret bojājumiem un traumām
Bīdāmie vārti, pateicoties savai bīdīšanās specifikai, ir daudz drošāki, ir zemāks risks traumēt cilvēkus vai īpašumu. Veramie vārti nereti aizķer auto, var savainot bērnu, kurš pieskrējis pie vārtiem. Bīdāmie vārti kustas pa tādu trajektoriju, ka traukumu risks ir ļoti zems. It īpaši, ja vēl ierīkota automātika ar sensoru, kas apstādinās vārtus, ja pēkšņi to zonā būs kāds objekts.

Ziemā nav jātīra sniegs pie vārtiem
Vēl viena būtiska bīdāmo vārtu priekšrocība, ko Latvijā var īpaši novērtēt, ir fakts, ka nav jātīra sniegs pie vārtiem, kā tas ir veramajiem vārtiem, jo citādi tos nemaz nevar atvērt. Bīdāmie vārti atrodas augstāk no zemes, kā arī to mehānismu darbību neietekmē sniegs vārtu priekšā. Ziemas periodā tā būs būtiska priekšrocība, ko novērtēsiet.

Tos var pielāgot jebkura izmēra iebrauktuvei
Bīdāmo vārtu konstrukcija ir stabila un viegli pielāgojama dažāda platuma iebrauktuvēm. Bīdāmie vārti saglabās savu ģeometriju un nestspēju arī platākās iebrauktuvēs, kur var būt grūtības ierīkot veramos vārtus. Bīdāmie vārti saglabās savu teicamo veiktspēju arī stipra vēja un mehāniska spiediena rezultātā. Pielāgot var ne tikai bīdāmo vārtu izmērus un konstrukcijas, bet arī to apdari, pielāgojoties īpašuma kopējai arhitektūrai un īpašnieka vēlmēm.

Vairāk par bīdāmo vārtu iespējām un aprīkojumu uzziniet pie viena no vadošajiem ražotājiem Ripo-Baltic. Pasūtiet savam īpašumam pielāgotus bīdāmos vārtus ar automātiku: ŠEIT .

Bīdāmie vārti ar automātiku — ērti un droši
Bīdāmie vārti visefektīvāk un ērtāk funkcionēs, ja būs savienoti ar automātikas mehānismu, kas vadāms ar vairāku veidu tālvadības sistēmām. Tālvadību katrs īpašnieks var izvēlēties pēc savām vēlmēm un iespējām. Automātiskie bīdāmie vārti patiesi būs ērti, jo ievērojami palielinās īpašuma un fizisko drošību, jo nebūs vajadzības izkāpt no auto, lai iebrauktu teritorijā. Kā arī iekļūšana būs iespējama tikai piederošām personām, kurām ir piekļuve vārtu vadības mehānismam. Vārtu automātika ir praktiska ērtība, ko novērtēsiet brīžos, kad ir slikti laika apstākļi vai aizņemtas rokas. Bīdāmie vārti ar automātisko vadību jau nav nekāda greznība, bet mūsdienīga ērtība, kas sniedz praktiskus un ar drošību saistītus ieguvumus.