Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:18, Did:0, useCase: 3


Kā izvēlēties piemērotāko fasādes materiālu savam namam?

Redakcija
Redakcija

Ēkas fasāde pilda ne vien estētisko, bet arī praktisko funkciju, tādēļ tās materiāls ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Kvalitatīva fasāde palielina nekustamā īpašuma tirgus vērtību, aizsargā ēkas konstrukciju no vides nelabvēlīgās ietekmes un nodrošina komfortablus dzīvošanas apstākļus nama iedzīvotājiem.

To, kāda veida fasāde būs piemērotākā, nosaka dažādi faktori. Būtisks aspekts ir ēkas atrašanās vieta, kā arī klimats.

Fasādes var iedalīt ventilējamās un neventilējamās. Ventilējamās fasādes nodrošina labu gaisa cirkulāciju un mitruma aizvadīšanu.

Materiālu veidi

Mūsdienās pieejami dažādi fasādes materiāli - tā ir iespēja katram izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

● Dekoratīvais apmetums ir viens no populārākajiem un cenas ziņā pieejamākajiem risinājumiem, nopērkams dažādās variācijās;
● Ķieģeļu vai ķieģeļflīžu fasāde ir laba iespēja, ja vēlaties viegli kopjamu risinājumu;
● Īpašu kopšanu neprasa arī dabīgā un akmens masas plāksnes, turklāt tās ir ilgmūžīgas.

Protams, tas vēl nav viss. Pieejamas arī metāla, lamināta, plastmasas un citu materiālu fasādes. Pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izvērtējiet katra materiāla specifikāciju, lai izvēlētos vispiemērotāko risinājumu. Visdrošāk konsultēties ar zinošu speciālistu, kuri ieteiks vislabāko ilgtermiņa risinājumu.

Fasādes plašā izvēlē - Reaton

Fasāde ir ilgtermiņa ieguldījums, tādēļ liela nozīme ir izvēlētā materiāla kvalitātei. Būtiski arī izvēlēties uzticamu tirdzniecības vietu.

Ja Jums ir aktuāla jauna fasāde, ieskatieties uzņēmuma Reaton piedāvājumā, kur atradīsiet visdažādākos risinājumus ikvienai gaumei un vajadzībai.

● Lielformāta plāksnes no akmens vates, šķiedru cementa kompozītmateriāla u.c. izejmateriāliem piemērotas nestandarta formu un risinājumu radīšanai;
● Fasādes flīzes (keramiskās, akmens masas) ir ilgmūžīgas un nodrošina labu ēkas izskatu;
● Dabīgais akmens ir izturīgs, ieguldījumu vērts materiāls. Piešķir telpai eleganci.

Liela nozīme ir arī tehnoloģiski pareizai fasādes montāžai. Visdrošāk fasādes ierīkošanas darbus ir uzticēt profesionāļiem, lai nodrošinātu, ka tā teicami pildīs savas funkcijas daudzu gadu garumā.

Reaton speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu un sniegs padomus labākās apakšējās konstrukcijas izvēlē. Plašāku informāciju par fasādēm un to ierīkošanu atradīsiet interneta vietnē www.interior.reaton.lv.