Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Strausu dienas Mores pagasta mini Zoo „Salmiņi”

Strausu dienas Mores pagasta mini Zoo „Salmiņi”
Ar strausa olu var paēdināt 8 cilvēkus.
Publicitātes foto

Siguldas novada Mores pagasta mini Zoo 3. jūlijā un 4. jūlijā no plkst. 10.00 – 18. norisināsies gadskārtējās Strausu dienas.

Uzmanības centrā būs ne tikai varenie Āfrikas putni strausi, bet arī citi visdažādākie savvaļas un eksotiskie dzīvnieki – lamas, peruāņu minicūkas, punduraitiņas, dažādu šķirņu fazāni, baloži, gulbji, pīles, svētie ibisi, arī poniji, truši.

Sniegs padomus strausu un citu mājputnu kopšanā

Mini Zoodārza saimniece Agija Urtāne būs saaicinājusi kopā daudzus sadarbības partnerus: būs iespējams iegādāties un iepazīties ar strauskopības nozares produktiem, risināsies retu un eksotisku mīļdzīvnieku izstāde – pārdošana, būs iespējams iegādāties dekoratīvās dīķa zivis – krāsainas karpas, karūsas, līņus, orfas.

Izklaides

Visas dienas garumā būs izjādes ar zirgiem un ponijiem, draudzēšanās ar lamām, izbraucieni ar Segway, peintbola siena u.c. pārsteigumi.

Tiek gaidīti visi dzīvnieku mīļotāji. Īpaši daudz prieka būs bērniem!

Ieeja pieaugušajiem – 2.00 Ls, bērniem un pensionāriem – 1.00 Ls

     [+] [-]

, 2010-06-29 01:45, pirms 14 gadiem
kas par rīkli šitiem putniņiem