Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Augstas kvalitātes barība jūsu mīluļiem - kaķiem un suņiem - ar bezmaksas piegādi mājās

Jūs kārtējo reizi dodaties uz veikalu, lai savam mājdzīvniekam iegādātos barību. Nonākot pie barības plauktiem, izvēlaties nepieciešamo, taču, zinot, ka, pārāk daudz mājās nenogādāsiet, ja vien jums nav savs auto, drīz būs jāatgriežas šeit atkal pēc mīluļa nākošajām ēdienreižu porcijām. Tam tiek patērēts laiks, kuru varētu pavadīt citādi, piemēram, padarot nepieciešamos darbus vai laiski atlaižoties dīvānā pie televizora. Kādēļ gan to visu nevienkāršot, izvēloties izdevīgāku un labāku risinājumu? Barību mājās jums ērtā laikā un nepieciešamajā daudzumā var nogādāt "Husse".

"Husse" ir dibināts Zviedrijā 1987. gadā. Uzņēmums izplata kvalitatīvus produktus, kurus izstrādājuši veterināri un barības ražošanas speciālisti. "Husse" dibinātājs Tom Eliasson, rūpējoties par to, lai smago barības iepakojumu maisu nogādāšana uz mājām pircējam būtu ērta, radīja biznesa ideju piegādāt augstas kvalitātes suņu un kaķu barību tieši līdz pircēju durvīm, turklāt tā tiek piegādāta par cenām, kādas ir veikalos.

Strauji ir pieaudzis to pircēju skaits, kuri iepērkas pie "Husse". Ap 200 000 regulāru pircēju visā Eiropā, ieskaitot tādas valstis kā Zviedrija, Norvēģija, Somija, Vācija, Beļģija, Itālija, Francija, Anglija un Īrija. Tātad šī barība ir atzīta par labu esam daudzās mājās, kur saimnieki rūpējas par saviem mīluļiem.

Mūsdienās daudzviet veikalos tiek piedāvāts tik daudz dažādas barības, kas satur krāsvielas un koservantus, kas savukārt liecina, ka jūsu mājdzīvniekam tas nebūt nenāks par labu, savukārt "Husse" produkti ir izgatavoti no kvalitatīvām izejvielām pēc Zviedru receptēm. Tie satur augstas kvalitātes olbaltumvielas, lai palīdzētu mājdzīvniekiem būt lieliskā formā, justies veselīgiem un ar spīdīgu spalvu. "Husse" nepievieno barībai nekādas mākslīgās piedevas un krāsvielas. Tiek pievienoti tikai ES atļautie antioksidanti Premium sērijas barībai - Super Premium sērija satur vienīgi dabīgās izejvielas.

Lai mājas mīlulis saņemtu pilvērtīgu un tieši viņam piemērotu uzturu, gan sausā, gan konservētā "Husse" barība ir izstrādāta pēc katra individuālajām vajadzībām. Piemēram, dzīvnieciņam ar jūtīgu kuņģi jāiegādājas viegli sagremojamas sastāvdaļas. Suņiem un kaķiem ar augstu aktivitātes līmeni, lai nodrošinātu papildus enerģijas patēriņu, nepieciešams pilnībā sabalansēts olbaltumvielu, ogļhidrātu, tauku un pārējo uzturvielu daudzums, bet suņiem un kaķiem, kas ir mazāk aktīvi, mājdzīvniekiem ar lieko svaru un diabētu vai tiem, kuriem ir tendence ātri pieņemties svarā- piemērota barība ar mazāku tauku saturu, kas nodrošina visas uztura vajadzības un zvēriņu uztur lieliskā formā, jo tāpat kā cilvēkiem, arī dzīvniekam liekais svars var sagādāt raizes- kustības kļūst laiskākas, jo sevi panest kļūst grūtāk, un ir iespējamas arī liekā svara izraisošas veselības problēmas.

Izvēloties barību, īpaši svarīgi ir ievērot dzīvnieka vecumu. Maziem kaķēniem un kucēniem barība veidota tā, lai viņiem nepietrūktu papildus barības vielu, vitamīnu un minerālvielu, kas nodrošina augšanu un attīstību, bet jau pieaugušiem (senjoriem), kam vairāk par septiņiem gadiem, kas, kļūstot vecāki, paliek mazkustīgāki, ir piemērota īpaši iztrādāta barība ar sabalansētu tauku saturu. Jāpiemin, ka barību, ko dod vēl mazam, nepieaugušam dzīvnieciņam, var dot arī grūsnām un barojošām kucēm un kaķenēm.

Nereti arī šķirne ietekmē barības izvēli. Vidējo un lielo šķirņu suņiem tā ir atšķirīga no mazo šķirņu suņiem. Mazajiem parasti sausās barības graudiņi ir mazāki un vieglāk sagremojami, bet lielajiem, lai neapgrūtinātu ēšanu, tie ir lielāki ar visām tajos nepieciešamajām uzturvielām.
Dienesta, sporta un medību suņiem ar augstu aktivitāti, tiek izstrādāta speciāla barība, kurai pievienotas visas tikai augstākās kvalitātes nepieciešamās izejvielas un vitamīni, lai dzīvnieks savus pienākumus spētu izpildīt nevainojami, tiktu uzturēts pie labas veselības un viņa "kažoks" izskatītos pārākais par citiem.

"Husse" pieejams plašs produktu klāsts. Uzņēmumā strādā tikai zinoši un profesionāli darbinieki, kas palīdzēs izvēlēties mājdzīvniekam piemērotāko barību un ne tikai to, jo piedāvājumā ietilpst arī pakaiši kaķu tualetei, pavadas un kaklasiksnas, kā arī citas noderīgas lietas mājdzīvnieka uzturēšanai. Lieliska apkalpošana, īpaša attieksme pret saviem klientiem, elastīgi apmaksas nosacījumi un bezmaksas produktu piegāde ir uzņēmuma stiprā puse. Pircēju interesēs ir izstrādātas lojalitātes un "Husse" kluba programmas. Šeit Super Premium klases produkts tiek piedāvāts par Premium produkta cenu.



www.husse.lv

     [+] [-]

, 2011-10-05 16:58, pirms 13 gadiem
Tas gan superīgi, ka pieved mājās. Nezināju, ka tāds serviss pastāv.