Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Vārdošana- lai pazudis kaķis atgrieztos mājās

Vārdošana- lai pazudis kaķis atgrieztos mājās
Laimīgais Fēlikss, ilgu laiku bijis prom no mājām, pēc vārdošanas, ticiet vai ne, bet atgriezās tajās.

Nejauši uzdūros uz Kaķisko burvestību, burvju vārdu un maģijas grāmatiņu "Burvju kaķi" (autore Elena Djugana). Grāmatā aprakstītas visādas mistiskas lietas saistībā ar mūsu mājas mīluļiem, arī horoskopi un tamlīdzīgas lietas. Tā kā mūsu mīluļi šad un tad mēdz pazust, nolēmu mazu teksta daļu no grāmatas nopublicēt, ja nu tiešām pēc vārdošanas kaķis pārnāk????? Jo cerība mirst pēdējā... Lai veicas!

Vārdošana – lai kaķis atgriežas mājās

Noklīdušu kaķi ļoti labi var atrast ar kaķu feju piesaukšanu; tikai jānosauc jūsu kaķa pazīmes ļoti precīzi. Ja tā nedarīsiet, var gadīties, ka jūsu māju pārpludinās apkaimes klaidonīgos kaķu bari ....
Vārdošanai Jums būs nepieciešams materiāls, kas norādīs tieši uz Jūsu kaķi, ne uz vienu citu.

Nepieciešams:
Jūsu pazudušā kaķa foto;
dažas spalviņas no Jūsu kaķa kažoka (uz mēbelēm vai kaķa sukā tās būs viegli atrodamas);
balta svece;
atbilstošs svečturis;
adata, lai Jūs varētu uzrakstīt uz sveces kaķa vārdu un iegravēt tajā spārna attēlu;
Sērkociņi;
līdzens, stabils pamats;

Norādījumi:

Novietojiet kaķa fotogrāfiju vietā, kur varat to labi redzēt. Ja esat izgatavojis paziņojumus par kaķa pazušanu, vienu no tiem nolieciet blakus fotogrāfijai. Ar adatu ieskrāpējiet lūgšanu sveces sānā spārnu, kas apzīmēs feju kaķi. Skrāpējiet dziļi. Iztēlojieties, kā Jūsu mīlestība un enerģija iespiežas dziļi vaskā ar katru iegravēto svītriņu. Koncentrējiet uzmanību uz rituāla mērķi – likt Jūsu kaķim atgriezties mājās – un pēc tam tajā pašā sveces sānā iegravējiet sava mīluļa vārdu. Tad paņemiet kaķa spalviņas un ielieciet tās svečturī. Uzlieciet iezīmēto sveci stingri svečturī virs kaķa spalvām. Brīdi norimstiet, nomierinieties. Kad esat gatava, aizdedziniet balto sveci un atkārtojiet šādus vārdus trīs reizes:

„Feju kaķi, uzklausi mani, lūdzu, zem spožā mēness,
Izplet spārnus un aplido ap mūsu māju šonakt,
Mudini manu kaķi ātri atgriezties,
Nāc mājās kaķi, tevi saista šie burvju vārdi!”

Iztēlojaties, kā sudraba saitīte stiepjas no Jūsu rokas līdz pat Jūsu mīluļa kakla siksniņai. Maigi pavelciet iedomāto saitīti, iedomājaties, kā saites savilkšanās liks dzīvniekam tipināt atpakaļ uz mājām. Tad pabeidziet vārdošanu ar šīm divām rindām:

„Pie visām mājas pavarda burvībām,
Neklīsti vairs nekur, paliec pie manis!”

Ļaujiet, lai svece izdeg pati drošā vietā. Kad būsiet atradusi kaķi, noteikti izsakiet savu pateicību feju kaķei.

Ja Jūsu kaķis ir no tiem, kam patīk klaiņot apkārt, tad piestipriniet pie kaķa siksniņas norādi ar Jūsu adresi un telefona numuru.

     [+] [-]

, 2012-10-19 20:41, pirms 12 gadiem
Es nesaprotu,tas ir nopietni,vai diivains joks?Kāpēc ne suņu vai jūrascūciņu feja?

     [+] [-]

, 2012-10-19 23:37, pirms 12 gadiem
ja kaķis ir pazudis,tad vajag apgāzt viņa ēdiena bļodiņu ar dibenu uz augšu. nezinu,kā tas strādā,bet arī nostrādā!

     [+] [-]

, 2012-10-29 17:00, pirms 11 gadiem
Es ticu.

     [+] [-]

, 2012-11-13 21:06, pirms 11 gadiem
Tie tiešām palīzēja manu kaķi atgriezt mājās!
Tātad darbojas

     [+] [-]

, 2015-01-12 18:39, pirms 9 gadiem
Feju kakjis vai kakju feja- labi neorienteejos tai hierarhijaa. Mani kakji vasaru aizkliist mezjaa, saakoties ziemai atgriezjas bez magjijas, tiesa, ne visi. Vai atradushi citu saimnieku vai gaajushi bojaa nezinu. Kakjenes meedz atstaat dziives telpu beerniem,pashas sameklee jaunu maaju.Pavasaros kakjenes runchus padzen. Kakju kopienaa valda rangu hierarhija.